Odbojkašice poskidale gaće :P
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Odbojkašice poskidale gaće :P
serbinjo,to se zove Stalkanje..u svabiji,ako snimis tako curu,inkognito,a ipak te skuzi,i nisi joj po volji,slijediti ti opaka novcana kazna..
Guest- Guest
E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
natalia Mendez
Guest- Guest
Srećko wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Jedini zaključak koji ovdje ima smisla je da je ljepota kao posve apstraktni pojam začet upravo u filozofiji u oku promatrača.
na sljedećoj temi citiraj Pinkera i njegov "The blank slate" koji to opovrgava, jer naravno bilo bi čudno da si konzistentan u svojim tvrdnjama
Znam što je o tome pisao Pinker u "Praznoj ploči".
Međutim, rasprava o ljepoti je prvenstveno filozofske prirode, a rasprava o privlačnosti znanstvene.
To dvoje treba znati razlikovati odnosno odvojiti makar i tu kao i kod para varijabli kao što su društveni status i percepcija ljepote u različitim kulturama djeluje princip komplementarnosti.
Dakle, znanost sama svakako nije u stanju razjasniti sam pojam ljepote, ali jeste što sve utječe u različitim kulturama na našu percepciju kada nešto opaža kao lijepo i koji je znanstveni prvenstveno biologijski background takvih poimanja. Međutim, to je zapravo u puno većoj mjeri vezano uz pojam privlačnosti nego ljepote.
Guest- Guest
Apsurdno je odvajati ljepotu od privlačnosti.slidingdoorsoperator wrote:Srećko wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Jedini zaključak koji ovdje ima smisla je da je ljepota kao posve apstraktni pojam začet upravo u filozofiji u oku promatrača.
na sljedećoj temi citiraj Pinkera i njegov "The blank slate" koji to opovrgava, jer naravno bilo bi čudno da si konzistentan u svojim tvrdnjama
Znam što je o tome pisao Pinker u "Praznoj ploči".
Međutim, rasprava o ljepoti je prvenstveno filozofske prirode, a rasprava o privlačnosti znanstvene.
To dvoje treba znati razlikovati odnosno odvojiti makar i tu kao i kod para varijabli kao što su društveni status i percepcija ljepote u različitim kulturama djeluje princip komplementarnosti.
Dakle, znanost sama svakako nije u stanju razjasniti sam pojam ljepote, ali jeste što sve utječe u različitim kulturama na našu percepciju kada nešto opaža kao lijepo i koji je znanstveni prvenstveno biologijski background takvih poimanja. Međutim, to je zapravo u puno većoj mjeri vezano uz pojam privlačnosti nego ljepote.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:Apsurdno je odvajati ljepotu od privlačnosti.
Tko ih odvaja? Ja samo kažem da to nisu sinonimi makar je riječ o komplementarnim pojmovima. Ljepota je apstraktan pojam kojim se uglavnom bavi filozofija, a privlačnost konkretan kojim se uglavnom bavi znanost.
Guest- Guest
smiješ opet, nećemo se bunitiPrele wrote:marcellus wrote:Noor wrote:bome, nitko se objektivno ni opisati ne usudi, osim sveleta lepotanakic wrote:
a vi sve ljepotani :D
Ben Affleck
Molim ja sam javno svima dostupan svi znaju ko sam i kako izgledam
ja sam svojevremeno drzao svoju sliku na profilu pa su me ubedjivali da sam stavio sliku od robbie williamsa...
Guest- Guest
Aha, ljepota je samo kulturno apstrahiranje privlačnosti:slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Apsurdno je odvajati ljepotu od privlačnosti.
Tko ih odvaja? Ja samo kažem da to nisu sinonimi makar je riječ o komplementarnim pojmovima. Ljepota je apstraktan pojam kojim se uglavnom bavi filozofija, a privlačnost konkretan kojim se uglavnom bavi znanost.
2015-08-09
Mene čudi da ga nisu sa einsteinom usporedili :D Baš mi tako djeluje kad piše :))))))))Noor wrote:smiješ opet, nećemo se bunitiPrele wrote:marcellus wrote:Noor wrote:bome, nitko se objektivno ni opisati ne usudi, osim sveleta lepotanakic wrote:
a vi sve ljepotani :D
Ben Affleck
ja sam svojevremeno drzao svoju sliku na profilu pa su me ubedjivali da sam stavio sliku od robbie williamsa...
Guest- Guest
Btw, ženske su ružne.Oh_Femder wrote:http://www.index.hr/black/clanak/foto-odbojkasice-proslavile-ulazak-u-ligu-vise-tako-sto-su-skinule-gacice-i-fotkale-se-u-svlacionici/963255.aspx
ODBOJKAŠICE niželigaškog kluba USD Altair iz talijanske Vicenze na vrlo osebujan način proslavile su ulazak u viši rang.
Teško žabe natjerat u vodu... :P
2015-08-09
eh moj tre, nisi u tijeku..to je prošlost, neće više biti einstein, to mu ispod časti, od danas je, kaže sam, egipatski bog sunca, Amon Ratre911 wrote:Mene čudi da ga nisu sa einsteinom usporedili :D Baš mi tako djeluje kad piše :))))))))Noor wrote:smiješ opet, nećemo se bunitiPrele wrote:marcellus wrote:Noor wrote:
bome, nitko se objektivno ni opisati ne usudi, osim sveleta lepotana
Ben Affleck
Guest- Guest
Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
2015-08-09
A jebote, stvarno sam u k sa forumom, veliš amon raa :DDDDD pa dobro i rimski carevi su srbi pa zašto i Beli Nimani ne bi bio Amon RaaNoor wrote:eh moj tre, nisi u tijeku..to je prošlost, neće više biti einstein, to mu ispod časti, od danas je, kaže sam, egipatski bog sunca, Amon Ratre911 wrote:Mene čudi da ga nisu sa einsteinom usporedili :D Baš mi tako djeluje kad piše :))))))))Noor wrote:smiješ opet, nećemo se bunitiPrele wrote:marcellus wrote:
Guest- Guest
C/P ako je sa netamelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
nadjem sliku,u Gugl pregledniku..kliknem na nju,desnim klikom je otvorim u zasebnom tabu,i kopiram link slike,prilepim ovdje,kako se standardno lijepimelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
Nije sa neta. Muči me ovaj Host an image.tre911 wrote:C/P ako je sa netamelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
2015-08-09
Što će ti link slije kad možeš direktno c/p napraviti??? Klikneš na sliju desnim kopiraš i ovdje zaljepiš. Evo idem belog nimanija kopirati na taj načinpismejker wrote:nadjem sliku,u Gugl pregledniku..kliknem na nju,desnim klikom je otvorim u zasebnom tabu,i kopiram link slike,prilepim ovdje,kako se standardno lijepimelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
Ma slike su mi prevelike, ne stanu u zadane okvire.tre911 wrote:Što će ti link slije kad možeš direktno c/p napraviti??? Klikneš na sliju desnim kopiraš i ovdje zaljepiš. Evo idem belog nimanija kopirati na taj načinpismejker wrote:nadjem sliku,u Gugl pregledniku..kliknem na nju,desnim klikom je otvorim u zasebnom tabu,i kopiram link slike,prilepim ovdje,kako se standardno lijepimelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
2015-08-09
dakle..select file...onda ti otvori koje slike imas na kompu..selektirar file sličin,i gumbaš SEND ALL i malo sacekas..kad ti izbaci tri reda linkova,prvi red selektiras i kopiras,pejstas u onu shemu za ubacivanje slike
Guest- Guest
klikneš na 'host an image'melkior wrote:Nije sa neta. Muči me ovaj Host an image.tre911 wrote:C/P ako je sa netamelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
pojavi se prozor u kojeg možeš 'drag'n'drop' sliku ili nađeš folder na kompu di je slika
klikneš 'send' ili 'send all' i onda sistem generira link kojeg iskopiraš i pejstaš u post
pa..svejedno je..moze i tako..tre911 wrote:Što će ti link slije kad možeš direktno c/p napraviti??? Klikneš na sliju desnim kopiraš i ovdje zaljepiš. Evo idem belog nimanija kopirati na taj načinpismejker wrote:nadjem sliku,u Gugl pregledniku..kliknem na nju,desnim klikom je otvorim u zasebnom tabu,i kopiram link slike,prilepim ovdje,kako se standardno lijepimelkior wrote:Kako lijepiš slike?pismejker wrote:E ova je i sejvana..cakana i prezgodne tijela i savrsena guze..
natalia Mendez
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Indijci napunili gace
» Turci seru u gaće
» gaće padaju pred Kolindom
» NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA
» Mali Kuleba plače, popiškio gaće
» Turci seru u gaće
» gaće padaju pred Kolindom
» NEĆU SKIDATI GAĆE PRED SRBIMA