Ma, jel' moguce??
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ma, jel' moguce??
marcellus wrote:Ništa od toga Obi je doživotni gradonačelnik rijeke i vladat će njome dok ne napuni 88 godina
Kaj nema on vec 88 godina?
Ono, Joza Manolic je moral vec bit za penziju negdi oko Big Banga, pa racunam...
Guest- Guest
kolerik wrote:
I SDP-ova koalicija nece moci sklepati vecinu u Gradskom vijecu.
Ne znam za krmce, ali mozda bi za SDP bilo dobro da padne Komadina, Bero bi prohodao, odvikao se od pelena, i tako...
Neće jer im se HNS inati...ali dogovori'će se, ljudi su, partneri po cijeloj županiji i šire i mense čini da je to samo igrokaz
Da Komadina padne bio bi veći trijumf of Odojka...to je već sf
2014-04-15
kolerik wrote:red wolf wrote:Pustimo Riječanima neka izaberu...Onda neka nauče neke stvari...kolerik wrote:A i prije samostalnosti, ezek.
Izgleda da Rijecani nisu dobili sto su ocekivali od Milanoviceve vlade, uzimali su im glasove zdravo za gotovo...i evo ga sad. Plenky bi pukao od srece, to bi bio slag na tortu o ''novom, urbanom HDZ-u''.
Kaj nije Alex Braun bio nedavno dao neki intervju nekim nasim novinama? Da nije on? Jel se to uopce smije?
Pitanje je ako imas nekog takvog izvana koliko biraci vise znaju sto se desava.
Mene to fascinira, ti likovi kao Braun. Kako oni rade, kako znaju sto treba napraviti, kakve poruke poslati biracima, kako od kandidata napraviti zvijezdu i mucenika istovremeno? Da li je i Novi list pao u druge ruke u sklopu te operacije, kao priprema terena prije topnickih udara?
To je toliko daleko u teorijama urote koliko sam ja spreman ici. Eto, Marcelova kolegica Z.K. sad tvrdi da je Icke opasan covjek. Jbt. ta vise nece ni sebi vjerovati.
Što kako, pa naručene ankete su ti prvo...nekakvo lažno uzdizanje kandidata, jbt imaju neke na kojima Stanišić uzima preko 20% ...pola Rijeke poznajem i nikoga od tih ljudi nisu anketirali i jedino što ljudi klikaju su ove online ankete po kojima i onaj živozidaš visoko kotira, čak i bolje od Stanišića
e onda malo reguliraš stvari u javnom glasilu partije i već imaš šansu...ali ne znam koliko mogu više od toga da se Debeli samo pretjerano oznoji
2014-04-15
Inače bi ono prije izbora išlo...koalicija adeze-haespeova-haesesova 13,7 % i Burić smiješak od uha do uha, kaže zadovoljni može to i bolje...a evo ga danas on 20 i ovaj kolega mu bivši isto toliko
Rek'o bi čoe'k probudili se u nekom drugom gradu
2014-04-15
Cek kaj ce u Rijeci koalirati HDZ i HSS?n_razbojnik wrote:Inače bi ono prije izbora išlo...koalicija adeze-haespeova-haesesova 13,7 % i Burić smiješak od uha do uha, kaže zadovoljni može to i bolje...a evo ga danas on 20 i ovaj kolega mu bivši isto toliko
A gle...ti si tamo, ja nisam. Mozda je ljudima stvarno dopizdilo. Puno ljudi se iselilo, to mijenja i sliku birackog tijela.
Ali da vjerojatno prevara. Prije ce Agrokor kupiti Sberbank, nego kaj bu Rijecani okrenuli ledja Odojku.
Guest- Guest
kolerik wrote:marcellus wrote:Ništa od toga Obi je doživotni gradonačelnik rijeke i vladat će njome dok ne napuni 88 godina
Kaj nema on vec 88 godina?
Ono, Joza Manolic je moral vec bit za penziju negdi oko Big Banga, pa racunam...
a titine godine, dalje ne smije da ne ispadne da misli da je veći od svog idola
Rijecani bi birali Miskovica, ali njemu se ne da kandidirat.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
lazes....onda ne bi bio tu na vipu...jastreb wrote:Mene politika ne zanima. Barem ne u tom smislu da patim od toga tko vlada.kolerik wrote:jastreb wrote:HDZ u Rijeci ne mere pobijedit. To su nebuloze. Što se PGŽ tiče u nekim općinama i gradovima će HDZ trijumfirati,ali opet kad se sve sabere HDZ je u manje općina i gradova na vlasti.
A gdje ces nam ti jastrebe ako ti adezej zasjedne i u gradu i zupaniji?
Preko Ucke?
Ja se držim one "Uzdaj se u se i u svoje kljuse".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» Da li je ovo moguće?
» Da lì je ovo moguce?
» da li je ovo moguce ...
» Moguće olujno nevrijeme
» Da li je ovo moguće?
» Da lì je ovo moguce?
» da li je ovo moguce ...