Ma, jel' moguce??
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ma, jel' moguce??
...i iz zla u gore.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/hdz-ocekuje-pobjedu-u-rijeci-i-primorsko-goranskoj-zupaniji-20170411
Veli mi frend iz opatijskog SDP-a da je HDZ doveo nekog lika iz Amerike i da nekakve nenormalne stvari se desavaju i Rijekom i Primorsko-goranskom zupanijom.
Cak i da NL manje-vise otvoreno napada SDP zadnjih mjesec dana, hvali HDZ i Plenkovica?! Dobili su novog vlasnika...
Ih, ih, sto Recani nece napraviti za titulu drzavnog prvaka, odreci se javno Partije, Galeba i ostalih tekovina revolucije. :)
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/hdz-ocekuje-pobjedu-u-rijeci-i-primorsko-goranskoj-zupaniji-20170411
Veli mi frend iz opatijskog SDP-a da je HDZ doveo nekog lika iz Amerike i da nekakve nenormalne stvari se desavaju i Rijekom i Primorsko-goranskom zupanijom.
Cak i da NL manje-vise otvoreno napada SDP zadnjih mjesec dana, hvali HDZ i Plenkovica?! Dobili su novog vlasnika...
Ih, ih, sto Recani nece napraviti za titulu drzavnog prvaka, odreci se javno Partije, Galeba i ostalih tekovina revolucije. :)
Guest- Guest
Re: Ma, jel' moguce??
Pa te je dobro...Naučit će lekciju...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Pa te je dobro...Naučit će lekciju...
A jebe se meni za lekciju, neka nama prvenstvo i Kup, a oni nek si izaberu i Keleminca za gradonacelnika ako hoce. :)
Nego, otklen rijeckom HDZ-u pare za americkog spin doktora?
Guest- Guest
Sve je to legitimno...Ako Riječani to žele, onda neka bude...No, neka ne zaborave, da od samostalnosti Primorsko-goranska, Istarska i Zagrebačka županija su jedine u plusu...kolerik wrote:red wolf wrote:Pa te je dobro...Naučit će lekciju...
A jebe se meni za lekciju, neka nama prvenstvo i Kup, a oni nek si izaberu i Keleminca za gradonacelnika ako hoce. :)
Nego, otklen rijeckom HDZ-u pare za americkog spin doktora?
red wolf-
2016-02-10
A i prije samostalnosti, ezek.
Izgleda da Rijecani nisu dobili sto su ocekivali od Milanoviceve vlade, uzimali su im glasove zdravo za gotovo...i evo ga sad. Plenky bi pukao od srece, to bi bio slag na tortu o ''novom, urbanom HDZ-u''.
Kaj nije Alex Braun bio nedavno dao neki intervju nekim nasim novinama? Da nije on? Jel se to uopce smije?
Izgleda da Rijecani nisu dobili sto su ocekivali od Milanoviceve vlade, uzimali su im glasove zdravo za gotovo...i evo ga sad. Plenky bi pukao od srece, to bi bio slag na tortu o ''novom, urbanom HDZ-u''.
Kaj nije Alex Braun bio nedavno dao neki intervju nekim nasim novinama? Da nije on? Jel se to uopce smije?
Guest- Guest
Pa ima logike,rijecani bas i nisu ludi za Berom.
Uostalom, nije nitko zasto bi bili i oni:)
dijagram-
2015-08-09
Pustimo Riječanima neka izaberu...Onda neka nauče neke stvari...kolerik wrote:A i prije samostalnosti, ezek.
red wolf-
2016-02-10
Joj, za lokalnu samoupravu Bero je nebitan...dijagram wrote:Pa ima logike,rijecani bas i nisu ludi za Berom.
red wolf-
2016-02-10
Glas Jugoslavije iliti NL je dobio novog glavnog urednika...a oduzmi partiji u Rijeci njihovo glasilo već su puno napravio
uglavnom nikakav adeze, Burić je glavni protukandidat, iako ex adeze na nezavisnoj je listi...to da će njihov neki lik biti treći ili uopće konkurirati Obiju je van pameti
uglavnom nikakav adeze, Burić je glavni protukandidat, iako ex adeze na nezavisnoj je listi...to da će njihov neki lik biti treći ili uopće konkurirati Obiju je van pameti
2014-04-15
HDZ u Rijeci ne mere pobijedit. To su nebuloze. Što se PGŽ tiče u nekim općinama i gradovima će HDZ trijumfirati,ali opet kad se sve sabere HDZ je u manje općina i gradova na vlasti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
red wolf wrote:Pustimo Riječanima neka izaberu...Onda neka nauče neke stvari...kolerik wrote:A i prije samostalnosti, ezek.
Pitanje je ako imas nekog takvog izvana koliko biraci vise znaju sto se desava.
Mene to fascinira, ti likovi kao Braun. Kako oni rade, kako znaju sto treba napraviti, kakve poruke poslati biracima, kako od kandidata napraviti zvijezdu i mucenika istovremeno? Da li je i Novi list pao u druge ruke u sklopu te operacije, kao priprema terena prije topnickih udara?
To je toliko daleko u teorijama urote koliko sam ja spreman ici. Eto, Marcelova kolegica Z.K. sad tvrdi da je Icke opasan covjek. Jbt. ta vise nece ni sebi vjerovati.
Guest- Guest
Jedino ako za hdz igra Burić... Koji se, vidi vraga, preziva ko ova ovdje Majda....
Ovaj Stanišić je, ako se sjećam, nebitan beze lik, neakaf hotelijerčić porijeklom sa Raba....
Ovaj Stanišić je, ako se sjećam, nebitan beze lik, neakaf hotelijerčić porijeklom sa Raba....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Uzeli su vam Um...kolerik wrote:red wolf wrote:Pustimo Riječanima neka izaberu...Onda neka nauče neke stvari...kolerik wrote:A i prije samostalnosti, ezek.
Pitanje je ako imas nekog takvog izvana koliko biraci vise znaju sto se desava.
Mene to fascinira, ti likovi kao Braun. Kako oni rade, kako znaju sto treba napraviti, kakve poruke poslati biracima, kako od kandidata napraviti zvijezdu i mucenika istovremeno? Da li je i Novi list pao u druge ruke u sklopu te operacije, kao priprema terena prije topnickih udara?
To je toliko daleko u teorijama urote koliko sam ja spreman ici. Eto, Marcelova kolegica Z.K. sad tvrdi da je Icke opasan covjek. Jbt. ta vise nece ni sebi vjerovati.
red wolf-
2016-02-10
n_razbojnik wrote:Glas Jugoslavije iliti NL je dobio novog glavnog urednika...a oduzmi partiji u Rijeci njihovo glasilo već su puno napravio
Da, a navodno u drugom krugu dijele ih glasovi. Doslovce.
I SDP-ova koalicija nece moci sklepati vecinu u Gradskom vijecu.
Ne znam za krmce, ali mozda bi za SDP bilo dobro da padne Komadina, Bero bi prohodao, odvikao se od pelena, i tako...
Guest- Guest
Ništa od toga Obi je doživotni gradonačelnik rijeke i vladat će njome dok ne napuni 88 godina
jastreb wrote:HDZ u Rijeci ne mere pobijedit. To su nebuloze. Što se PGŽ tiče u nekim općinama i gradovima će HDZ trijumfirati,ali opet kad se sve sabere HDZ je u manje općina i gradova na vlasti.
A gdje ces nam ti jastrebe ako ti adezej zasjedne i u gradu i zupaniji?
Preko Ucke?
Guest- Guest
Mene politika ne zanima. Barem ne u tom smislu da patim od toga tko vlada.kolerik wrote:jastreb wrote:HDZ u Rijeci ne mere pobijedit. To su nebuloze. Što se PGŽ tiče u nekim općinama i gradovima će HDZ trijumfirati,ali opet kad se sve sabere HDZ je u manje općina i gradova na vlasti.
A gdje ces nam ti jastrebe ako ti adezej zasjedne i u gradu i zupaniji?
Preko Ucke?
Ja se držim one "Uzdaj se u se i u svoje kljuse".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Ništa od toga Obi je doživotni gradonačelnik rijeke i vladat će njome dok ne napuni 88 godina
Marcel, jel Z.K. ide sa pistoljem na spavanje? Ono, ako se probudi, skuzi da je dio vascele urote da se porobi vasiona, da izvuce pistolj i presudi sama sebi, u ime naroda?
Guest- Guest
marcellus wrote:Ništa od toga Obi je doživotni gradonačelnik rijeke i vladat će njome dok ne napuni 88 godina
Kaj nema on vec 88 godina?
Ono, Joza Manolic je moral vec bit za penziju negdi oko Big Banga, pa racunam...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prorocica Pitija: Moguće da bude sve u redu, moguće da ne bude
» Da li je ovo moguće?
» Da lì je ovo moguce?
» da li je ovo moguce ...
» Moguće olujno nevrijeme
» Da li je ovo moguće?
» Da lì je ovo moguce?
» da li je ovo moguce ...
» Moguće olujno nevrijeme