Opljačkana benzinska postaja u Splitu
Page 1 of 1
Opljačkana benzinska postaja u Splitu
U SPLITU je rano jutros opljačkana benzinska postaja Lukoil. Nešto prije 2.30 sati na postaju u Sirobuji u Ulici Kralja Držislava došla su dvojica maskiranih mladića.
Prijeteći pištoljem tražili su novac. Zaposlenici su im predali manji iznos gotovine. Pobjegli su, a policija ih traži.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/opljackana-benzinska-postaja-u-splitu-/962999.aspx
I mene je jednom.
Prijeteći pištoljem tražili su novac. Zaposlenici su im predali manji iznos gotovine. Pobjegli su, a policija ih traži.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/opljackana-benzinska-postaja-u-splitu-/962999.aspx
I mene je jednom.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Opljačkana benzinska postaja u Splitu
Ovo je bio odlican posao sve do nedavno al ja i od nedavno i neradim više tamo ...prije deset godina kad sam ja poceja ovo radit sve sami muški , uigrana ekipa , svi kuže sve i odlicna manca ...onda kupio Rus pa poceo dovodit žemske da snizi cijenu rada a ove niti kuže niti moš s njima išta osim šta shebale sve ....i onda pala i zarada sa strane ....u biti kad sve zbrojiš posao koji je stresan a nema više love ko prije još ti uvali njih da jer je to nacin da ti shebe cijenu rada i ništa više.
2014-04-11
Re: Opljačkana benzinska postaja u Splitu
Tko će goste ovo ljeto na Jadranu posluživati: Hrvati netragom nestali
Nevidljiva ruka.
These messages were given to mankind, feel free to share this information with your friends, relatives and all who are seeking the Path of Light
Nevidljiva ruka.
These messages were given to mankind, feel free to share this information with your friends, relatives and all who are seeking the Path of Light
2014-04-11
Similar topics
» Knoll:''Opljackana sam..tko se usudio..ja sam ta koja pare uzima '
» U ovoj zemlji ima više električnih punionica nego benzinskih postaja
» OPLJAČKANA SRPSKA CRKVA U PULI!
» Dobra vijest: Kim Kardašijan je oteta i opljačkana
» Orepićeva reorganizacija MUP-a: 339 jedinica manje, barem 1500 ljudi spušta se na razinu postaja
» U ovoj zemlji ima više električnih punionica nego benzinskih postaja
» OPLJAČKANA SRPSKA CRKVA U PULI!
» Dobra vijest: Kim Kardašijan je oteta i opljačkana
» Orepićeva reorganizacija MUP-a: 339 jedinica manje, barem 1500 ljudi spušta se na razinu postaja
Page 1 of 1