Ramljak: situacija je pod kontrolom, lova stiže, plaće do petka, napredujemo
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ramljak: situacija je pod kontrolom, lova stiže, plaće do petka, napredujemo
BMK za Agrokor i lopove diljem planeta koji samo gledaju kako ce napunit đepove , nek nose , ja hocu planet.
Meni je bitno da sve ide po planu :
U Italiju dolazi sve više migranata, ovo bi mogao biti najveći val do sada
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-italiju-dolazi-sve-vise-migranata-ovo-bi-mogao-biti-najveci-val-do-sada/963110.aspx
Meni je bitno da sve ide po planu :
U Italiju dolazi sve više migranata, ovo bi mogao biti najveći val do sada
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-italiju-dolazi-sve-vise-migranata-ovo-bi-mogao-biti-najveci-val-do-sada/963110.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ramljak: situacija je pod kontrolom, lova stiže, plaće do petka, napredujemo
Koji kuna, u igri su ojeri i malo veće svotice. Ode HR Rusima i to prije kraja ove kalendarske godine. Ne učim ja ruski uzalud.vuksadinare wrote:..hrvatska nije na bubnju radi desetak milijardi kuna...i ruji nije interes da mu propadne lova....i da se nema od cega naplatiti..vjerojatno ce im dio kesa biti ispalcen a dio ce dobiti nekim kompromisom...na nekom drugom terenuEva_ wrote:Nema prebijanja duga, nego jedino rasprodaja HR. Rusi će sada sve kupit jer je na bubnju.vuksadinare wrote:pa sto ja kazem....ti samo potvrđujes ono sto sam ja rekao..da ruse ne zanima agrokor kao firma...i sto mi ej covjek iliti rod potvrdio koji ima odlicne veze sa rusima...njih ne zanima trgovina,ducani,farme toga oni imaju u rusiji....puno im je zanimljivija ina,turizam,energetika...i tu oni vuide neku sansu da se njihov dug prebije preko toga...a agrokor im je zadnja rupa na fruliEva_ wrote:Ne kuži el Lupo sul Dinaro (thx Esco) da je to Rusima bil kao sales. Kupili bi on 15 Agrokora da ih je HR imala. Njima je do morja, otoka i možda Ine.marcellus wrote:
vuče vuče, ne budi naivan, rusima je deset milijardi kuna koje im je agrokor dužan pičkin dim i ne znači ništa za sberbanku
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
centralna banka postavlja kamatne stope na kratkoročne i dugoročne obvezniceasilovski wrote:To je refleksna reakcija tržišta nakon sjajne akcije vlade ili kako je šejker rekao vlada ima detaljan plan hehehehmarcellus wrote:pazi ovu pušionu
http://www.worldgovernmentbonds.com/country/croatia/
možeš se na burzi kladiti da će ih dići, no vjerojatnije je da će ih spustiti u skladu s politikom ECB
Guest- Guest
marcellus wrote:u prijevodu kamata raste.... hrvatskoj, ne agrokoru
veća je nego prije mjesec dana na sve obveznice, i to prilično, što znači da smo na putu prema dolje i to ubraznom
ne raste, to su kamate na državne obveznice u kunama njih određuje monopolist HNB
očito ne razumiješ o čemu pričaš...
Guest- Guest
blentoslavka..rujama nije drzava duzna nego privatna firma...koja nije u vlasnistvu hr-a..a drugi par opanaka je sto se hr ili vlada stavila u sluzbu svojom dobrom voljom oce li ili nece vracat todine dugove...niti je hrvatska potpisala ugovor da se obvezala vratiti lovu rujama u ime agrokora...Eva_ wrote:Koji kuna, u igri su ojeri i malo veće svotice. Ode HR Rusima i to prije kraja ove kalendarske godine. Ne učim ja ruski uzalud.vuksadinare wrote:..hrvatska nije na bubnju radi desetak milijardi kuna...i ruji nije interes da mu propadne lova....i da se nema od cega naplatiti..vjerojatno ce im dio kesa biti ispalcen a dio ce dobiti nekim kompromisom...na nekom drugom terenuEva_ wrote:Nema prebijanja duga, nego jedino rasprodaja HR. Rusi će sada sve kupit jer je na bubnju.vuksadinare wrote:pa sto ja kazem....ti samo potvrđujes ono sto sam ja rekao..da ruse ne zanima agrokor kao firma...i sto mi ej covjek iliti rod potvrdio koji ima odlicne veze sa rusima...njih ne zanima trgovina,ducani,farme toga oni imaju u rusiji....puno im je zanimljivija ina,turizam,energetika...i tu oni vuide neku sansu da se njihov dug prebije preko toga...a agrokor im je zadnja rupa na fruliEva_ wrote:
Ne kuži el Lupo sul Dinaro (thx Esco) da je to Rusima bil kao sales. Kupili bi on 15 Agrokora da ih je HR imala. Njima je do morja, otoka i možda Ine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
2017-03-21
moze odluciti..ali treba dobit pristanak...onog tko nesto prodaje...a usto blizu je globalni rat...amerika/nato vs rusija..a mi smo clanica ovih prvih..tako da onda nis od love..Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
2015-09-08
Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
Ja mu isto govorim.....pismo zna još samo jezik....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvoepikur37 wrote:Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
2015-09-08
Pa ok , ja koliko vidim to je smanjenje utjecaja HDZa a povecanje druga Pernara ...tako da opet ok.Eva_ wrote: Sberbank je odlučila kupit HR.
2014-04-11
Kad mu Krasnaja armija pošalje poziv na mobilizaciju, sjetit će se mene i žalit kaj nije izučal ruskij jazik kagda bila situacija harošaja.epikur37 wrote:Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
2017-03-21
vuksadinare wrote:jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvoepikur37 wrote:Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
ja znam ruski, učio i njemački...
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
2015-08-06
.....slaven si ti ne i ja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvoepikur37 wrote:Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....slaven si ti ne i ja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvoepikur37 wrote:Eva_ wrote:Počni učit ruski, trebat će ti. Sberbank je odlučila kupit HR.
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
poštujem ti si ilir kao i šjor ero 1rb*....vlaji i ercegovci ista pašta :)
2015-08-06
ja sam keltskog porijekla...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....slaven si ti ne i ja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvoepikur37 wrote:
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
2015-09-08
2017-03-21
vuksadinare wrote:ja sam keltskog porijekla...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....slaven si ti ne i ja...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
jel ucis ti ruski?...ako vam se4 ne sviđa marš...tamo gdje vam se sviđa...i kako se osjecate..ovdje necete siriti defetizam i petokolonastvo
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
aha...znači taaaaako :)
2015-08-06
tako..meni su braca irci.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja sam keltskog porijekla...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:.....slaven si ti ne i ja...epikur37 wrote:
to je taj pakt...
njemačka-rusija ;)
mi germani i slaveni
2015-09-08
http://www.slavorum.org/
vucino, ako se predomisliš...široka slavenska duša te čeka....
vucino, ako se predomisliš...široka slavenska duša te čeka....
2015-08-06
Bezveze rasprava ...zaboli me kuraz za americko ruska prepucavanja.
2014-04-11
i Muslimanima, svi nose zeleno.vuksadinare wrote:tako..meni su braca irci.....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ja sam keltskog porijekla...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
.....slaven si ti ne i ja...
2017-03-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Ukrajina priznala: Ne napredujemo jako brzo
» Tijekom petka na Sredozemlju spašeno oko 1000 migranata
» Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
» Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
» Ukrajina priznala: Ne napredujemo jako brzo
» Tijekom petka na Sredozemlju spašeno oko 1000 migranata
» Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
» Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
Page 3 of 4