Branimir Štulić - 64 godine mi je tek :P
Page 1 of 1
Branimir Štulić - 64 godine mi je tek :P
http://www.index.hr/black/clanak/johnny-stulic-danas-slavi-rodjendan-evo-tko-su-stvarne-osobe-iz-njegovih-pjesama/962786.aspx
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Branimir Štulić - 64 godine mi je tek :P
Ma jok. Na svu sreću :PEva_ wrote:Si ti Johnny?
2016-11-08
Imaš manje godina a više komada:)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
One hit, one miss...:PEva_ wrote:Imaš manje godina a više komada:)
2016-11-08
sritno štuliću i nek napokon krene ta sportska karijera
A sa ženama ionak sam problemi:)Oh_Femder wrote:One hit, one miss...:PEva_ wrote:Imaš manje godina a više komada:)
Npr. izvjesni Leo nije mogel slušat Azru odkad je postal suprug broj dva fatalne Banovićke. A onda se nakon nje utješio s mlađahnom Petrom.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Dugme, Čorba, Jabuka...100% balkanski bendovi, al Azra...175% Balkan. Balkanskije od Đonija ne mere. U onom najboljem smislu i u onom najgorem smislu. Ostavio je dosta dobrih pjesama, ali izvan Juge nije značilo (ama baš) ništa, što je i sam skužio kad je štampao sto tisuća plejki prevedeno na engleski i ostalo mu sve neprodano :PEva_ wrote:A sa ženama ionak sam problemi:)Oh_Femder wrote:One hit, one miss...:PEva_ wrote:Imaš manje godina a više komada:)
Npr. izvjesni Leo nije mogel slušat Azru odkad je postal suprug broj dva fatalne Banovićke. A onda se nakon nje utješio s mlađahnom Petrom.
Ne zaboravimo pri tom ni balkanski ego, ko Lovćen planina (kad ono Triglav veći od Lovćena :P). U jednom telefonskom interviewu iz Niskozemske Alki Vujici reko da se zaljubio. - Pa u koga to? - pitala naivna Alka. - U sebe - veli ti naš Đoni i ne trepne :D (ovo 'ne trepne' metaforički, jerbo je bio telefonski. Intervju...)
2016-11-08
ovo je hrvatačko prezimeEva_ wrote:A sa ženama ionak sam problemi:)Oh_Femder wrote:One hit, one miss...:PEva_ wrote:Imaš manje godina a više komada:)
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ti to iz iskuctva?Eva_ wrote:A sa ženama ionak sam problemi:)Oh_Femder wrote:One hit, one miss...:PEva_ wrote:Imaš manje godina a više komada:)
2016-11-08
Similar topics
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Branimir Glavaš podmitio sudove
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» Padjen:'Stulic se ponasa kao izbezumljena starleta.Zvao sam ga za dopustenje'
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'
» Branimir Glavaš podmitio sudove
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» Padjen:'Stulic se ponasa kao izbezumljena starleta.Zvao sam ga za dopustenje'
» Međusobno cipelarenje udbaško-kosove agenture:'Štulić vs Tedeski'
Page 1 of 1