Branimir Glavaš podmitio sudove
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Branimir Glavaš podmitio sudove
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/1957465/vrhovni-sud-ukinuo-presudu-za-garazu-i-selojtep-glavas-se-o-odluci-oglasio-na-facebooku/
Kermit-
2014-04-17
Regoč-
2015-08-21
Re: Branimir Glavaš podmitio sudove
Regoč wrote:Dokazi za podmićivanje?
Ako Vučić ne sastavlja vladu zbog Glavaša, dokazi nisu potrebni. Hehe
Guest- Guest
najprije Stepinac, pa sada Glava...doklen će vastašini da genocidišu iznova srpsku nejač?Alo Haaže, Carla del Ponte, jel snimaš ti ovo?
2014-04-15
Čuj mali mu se zaposlio kod Hanžekovića, ovom su obećali kule i gradove, a VSRH je lakše podmiitti nego neke općinske ja znam i preko kog se ide to je javna tajnakofein wrote:Regoč wrote:Dokazi za podmićivanje?
Kermit-
2014-04-17
Muci, sad ce po tebe.asilovski wrote:Čuj mali mu se zaposlio kod Hanžekovića, ovom su obećali kule i gradove, a VSRH je lakše podmiitti nego neke općinske ja znam i preko kog se ide to je javna tajnakofein wrote:Regoč wrote:Dokazi za podmićivanje?
dijagram-
2015-08-09
Sad će asila umjesto pive popit kriglu akumulatorske kiseline.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kad su pravnici asila, kaja i slicni, ..mislim,..sto reci,..nista.Starhemberg wrote:Pravosuđe, kao da tako nešto postoji kod nas.
dijagram-
2015-08-09
Sitne su oni ribe da bi mogli bilo što... Zato Vukovarom šetaju nekažnjeni silovatelji i ubojice, a Osijekom Glavaš, dok moralne prodike drže mafijaši, bivši udbaši i partijski komesari, ratni profiteri,sjecikese (copyright Atila) i slični.dijagram wrote:Kad su pravnici asila, kaja i slicni, ..mislim,..sto reci,..nista.Starhemberg wrote:Pravosuđe, kao da tako nešto postoji kod nas.
Guest- Guest
A šta vi mislite zbog čega mladi bježe iz Osijeka?
Zbog krize?
Pa kriza je i u Vinkovcima,i u Slav.Brodu,ali iz tijeh gradova stopa iseljavanja nije ni približna kao u Osijeku.
Zbog krize?
Pa kriza je i u Vinkovcima,i u Slav.Brodu,ali iz tijeh gradova stopa iseljavanja nije ni približna kao u Osijeku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Je, boje se Glavaša....da ih ne bi selotejpom lijepio....aj Jastrebe idi pivu popit, vidiš da je vruće i da ti apstinencija zapravo škodi...
darth_vader-
2014-04-17
Pa..Atila kaze da ta mafia vlada Osijekom,a Artila o tome bas ne vjerujem da mulja..
Guest- Guest
Ova dvojica su mu smjestili zatvor a on podmitio da ga oslobode. Realno znao je a mozda i naredio da ubiju neke ljude bezveze, koji nis nisu napravili. A kod nas politički ideš i izlaziš iz zatvora. Veze s vezom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako im je upao pod obradu, tako je i izvukao ovakvu odluku...Politika, sudovi su za ove sto se pomlate u birtiji.
Guest- Guest
A ratni zločinci šetaju slobodni i sjede u Saboru. Divne li države.kolerik wrote:Kako im je upao pod obradu, tako je i izvukao ovakvu odluku...Politika, sudovi su za ove sto se pomlate u birtiji.
Guest- Guest
Ja sam cuo od neke male koja je bila tamo pripravnica da to bas i nije neki glamurozni posao. Rade ko robovi, kad poloze pravosudni - izlazna vrata.asilovski wrote:Čuj mali mu se zaposlio kod Hanžekovića, ovom su obećali kule i gradove, a VSRH je lakše podmiitti nego neke općinske ja znam i preko kog se ide to je javna tajnakofein wrote:Regoč wrote:Dokazi za podmićivanje?
Guest- Guest
Ovog bi kod nas vec overili na parkingu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Branimir Štulić - 64 godine mi je tek :P
» Branimir Vidmarović savjetuje - nađite si na selu komad zemlje
» Branimir Pofuk:'Tragedija naroda kojem je Thompson važniji od Šerbedžije'
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
» Branimir Vidmarović savjetuje - nađite si na selu komad zemlje
» Branimir Pofuk:'Tragedija naroda kojem je Thompson važniji od Šerbedžije'
» Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost
» Glavaš dao svoj potpis Milanoviću
Page 1 of 5