Traže se..
Page 2 of 33
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Re: Traže se..
volisan čitati tanea, na forumu o forumu,
ali nika dovoljno da svatin ča mu je. jel on nešto ko sokrat?
ali nika dovoljno da svatin ča mu je. jel on nešto ko sokrat?
2014-04-16
Fali roza svinjica..:-)
2014-04-12
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Da, nema chaglja..dobro sam se znala nasmijat s njim;-)
2014-04-12
A, delboy..steta sto ga nema :-S
2014-04-12
Miranke, isto...
2014-04-12
brando
Već je čak dosta dugo bio na ovom forumu i to kao moderator ili admin, ne sjećam se točno.
Moram priznati da me je pomalo sramota da ga se odmah nisam sjetio, a imali smo vrlo ugodne konverzacije još na starom forumu, a također i na ovom.
Stvarno bih volio znati što je sad s njim i kako prolazi u životu.
Već je čak dosta dugo bio na ovom forumu i to kao moderator ili admin, ne sjećam se točno.
Moram priznati da me je pomalo sramota da ga se odmah nisam sjetio, a imali smo vrlo ugodne konverzacije još na starom forumu, a također i na ovom.
Stvarno bih volio znati što je sad s njim i kako prolazi u životu.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Ona je sa staroga foruma, ali valjda računa se.
Regoč-
2015-08-21
Eh da
oldie
Slično kao i kod branda, pomalo me je sram što sam zaboravio na tog forumskog prijatelja. Makar smo u početku na forumu imali dosta nesuglasica, ali sve je to za ljude.
I slično kao i kod branda, stvarno me zanima kako mu ide u životu, pogotovo jer je po vlastitim riječima već u poodmaklim godinama.
oldie
Slično kao i kod branda, pomalo me je sram što sam zaboravio na tog forumskog prijatelja. Makar smo u početku na forumu imali dosta nesuglasica, ali sve je to za ljude.
I slično kao i kod branda, stvarno me zanima kako mu ide u životu, pogotovo jer je po vlastitim riječima već u poodmaklim godinama.
Guest- Guest
I kad se već vraćamo duboko u prošlost starog foruma, još u vremena Iskona
Izvanredna moderatorica i adminica koja je praktički sama održava red na forumu.
Tada je forum stvarno bio dobro moderiran i jedno vrlo ugodno mjesto za kvalitetne tematske rasprave.
Izvanredna moderatorica i adminica koja je praktički sama održava red na forumu.
Tada je forum stvarno bio dobro moderiran i jedno vrlo ugodno mjesto za kvalitetne tematske rasprave.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Eh da
oldie
navratio je prošle godine na religiju.. reče da luta bespućima interneta:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Guest- Guest
Bil mi je dobar sugovornik i sasha_ns, neke sam stvari razbistril u dijalozih s njim.
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
O, liepo, očito si u doticaju s njom pa joj prenesi čestitke. Ako me se i ne sjeća, bitne su liepe želje.veber wrote:udala se, ima malo dite.Regoč wrote:bg-girl
Regoč-
2015-08-21
MateoBauer
bjelov7777777
joeglas1
pero_sero/a_ljudi_moji
haiman
gyulay/barca 1899
admiral_thrawn
...
bjelov7777777
joeglas1
pero_sero/a_ljudi_moji
haiman
gyulay/barca 1899
admiral_thrawn
...
T.- Posts : 17590
2014-04-14
Page 2 of 33 • 1, 2, 3 ... 17 ... 33
Similar topics
» Što traže muslimani izbjeglice u Europi? Traže Krista kojega je ‘kolijevka kršćanstva’ zaboravila!
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
» SLOVENCI TRAŽE ODŠTETU: U Drugom svjetskom ratu su izgubili sve, a sad traže da im Njemačka plati
» TRAŽE 30.000 KUNA
» nakaze traze pomoc
» Za muslimane se traže posebna prava u BiH
Page 2 of 33