ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

dnevnik snova

Page 4 of 27 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27  Next

Go down

dnevnik snova - Page 4 Empty Re: dnevnik snova

Post by night sky Sun 9 Apr - 18:49

mislim d ane bi trebalo biti komplicirano glede snova....

negiranje stvarnosti tj. vidi samo ono što želi vidjet .... postoji potreba za povezivanjem s okolinom, povezati se, ali ne nalazi pravi način, zato se podižu ograde, ljudi se emotivno distanciraju.... ali,bar je uočila problem, vjeorjatno stoga jer je nekada imal tj. znala pravi način povezivanja s okolionom.

night sky

2015-08-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Apr - 21:00

venus, hvala na analizi snova... svjesna sam i sama ograničenja koja se očito ispoljavaju u mojim snovima na način kako si opisala, međutim ta je ograničenja nemoguće prijeći - obitelj, djeca, obveze oko porodice, problemi djece koje rješavam zajedno s njima - ne ostavljaju mi prostor za "drugi put" - vjerojatno mi fali sloboda, samostalnost i buntovnost koju sam imala u danima djevojaštva.. ne znam jesi li majka - ali iz tog kruga je nemoguće izaći - kad jednom rodiš djeca postaju centar života - teško mogu pronaći vremena za sebe i za relaksaciju - međutim svaku večer se susrećem s prijateljicama - moguće je da pokupim i njihove probleme koje onda snovi prerađuju.. no sigurno je da je sve na meni... hvala još jednom.  :x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 4:43

Razumijem te, imam djecu. Nekad sam bila pretjerano usluzna sve im servirajuci i shvatila sam da to nije dobro ni za njih ni za mene. Napravila sam vrijeme za sebe. Sad im svjesno dopustam da uce zivot kroz izbore. To je donijelo brojne benefite, zreliji su u odnosu na svoje vrsnjake.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 6:00

U biti imam slicnu skolsku povijest kao matilda.

Tek danas kuzim da je to najveci blagislov koji sam ikada mogla dobiti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 6:32

Dajte, molim vas, ne pisite gluposti. Blagoslov je sto su vas maltretirali i nanijeli vam traume u razdoblju najosjetljivijem za razvoj uma i identiteta? Jos jednom dokazuje se kako je covjek bice racionalizacija, a ne razuma. Sto, pozitivna bi vas iskustva pretvorila u samozadovoljne nistice? A ne, ne, upravo suprotno. Ne kupujem price o boli i patnji kao dobrom gnojivu za razvoj najvelicanstvenijeg ja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 7:59

Kako kome. Ja znam da se ne bih razvila...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:03

Pricas stvari koje nitko nije rekao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:17

Potpisujem ithildin....vi sebe uvjeravate da su vam te osobe dale negativan trit u guzucu da se pokrenete a zapravo uvjeravate same sebe u to da lakše prožvačete to što ste prošli.....

Što se tiče djece.... na stranu to što vi sebe pretrošite....druga strana,tj. Djeca,vas vide kao žrtve ako sve njima i sve samo za njih....a da ne pričam da je to kontra razvoja i samostalnosti njihove....djeca trebaju pozitivan uzor....ne slugu....:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:18

QrwinSin wrote:Kako kome. Ja znam da se ne bih razvila...

Mislim da bi se drugačije razvila....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:25

Ma nije istina.
Prije sam bila mala nezrela djevojcica koju nije bilo briga za ista u zivotu i svaku osobu sam gledala poprijeko.
Iako i danas imam traume, panicne napadaje itd itd., vise cijenim zivot nego prije....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:26

I ljude.
Naucila reci oprosti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 8:27

Uglavnom ne mogu pisati a ni neda mi se bas, menga me satrala...

Svatko bira sto ce kako protumaciti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:08

QrwinSin wrote:Kako kome. Ja znam da se ne bih razvila...

Razvoj je stvar inteligencije, empatije i pozitivnih iskustava. Ne razvijamo se zbog "negativnih poticaja" (oksimoron), već unatoč njima. Ovisno od toga koliko potpore, ljubavi, samopouzdanja imamo..

Patnju, bol ne možemo izbjeći, ali iz činjenice da su neodvojivi dio života ne znači da su nužni za razvoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:11

QrwinSin wrote:Pricas stvari koje nitko nije rekao.

Spominjem stvari koje se impliciraju takvim tvojim iznesenim stavom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:18

QrwinSin wrote:Ma nije istina.
Prije sam bila mala nezrela djevojcica koju nije bilo briga za ista u zivotu i svaku osobu sam gledala poprijeko.
Iako i danas imam traume, panicne napadaje itd itd., vise cijenim zivot nego prije....

Sitnica. Veliš, izmučena si i duboko anksiozna, ali više cijeniš život. Ma hajde...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:21

Ne impliciram ja nista svojim stavom.
Gledaj malo izmedu redaka...

Nikad nisam ni pomislila na to da je patnja nuzna svima kako bi se razvili. Nikada, a ma bas nikada. Never ever. No, no. Nein.

Rekla sam da sam ja radi odredenih stvari pocela gledati svijet drugacijim ocima, cijeniti, voljeti, disati, misliti.
I znam da se to ne bi dogodilo da toga nije bilo.

Bila sam mala jadna i povrsna gnjusna osoba. Takva bih i ostala. 
Djubre malo, najbolje receno. Zato mi je to blagoslov.

Pa koliko god danas imala posljedice radi necega, meni osobno, jer sam ja takva, to je bilo deblo u dupe.

Pricam o meni, sebi, ja, ne drugi, me.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:23

A koja je tvoja svrha da dolazis tu i napadas?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:29

Ithildin wrote:

Sitnica. Veliš, izmučena si i duboko anksiozna, ali više cijeniš život. Ma hajde...
U biti htjela sam ti reci da si potpuno u pravu.
Sve sto si rekla je istina i to sam mislila. 
Oprosti za sve i ako ti nesto ne pase... Napisano.

Nadam se da ti je dan ugodna. Lp :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 13:56

QrwinSin wrote:
Ithildin wrote:

U biti htjela sam ti reci da si potpuno u pravu.
Sve sto si rekla je istina i to sam mislila. 
Oprosti za sve i ako ti nesto ne pase... Napisano.

Nadam se da ti je dan ugodna. Lp :)

Ma joooj. :(

dnevnik snova - Page 4 Giphy

Ne napadam, nemam što oprostiti, ne podcjenjuj se. Ukratko.

(I pokušaj s nekim stručnim razgovarati o galopirajućoj anksioznosti dok ne uzme poveći danak.)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Mon 10 Apr - 14:38

:^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Mon 10 Apr - 14:46

Lady,nitko nikoga ne napada,ovdje iznosimo svoje stavove....to je tvoja trenutna spoznaja i to je ok....što ne znači da ćeš ostati na njoj....molim te pokušaj naučiti raspravljati i ne ljutiti i vrijeđati se odmah,nauči argumentirano braniti svoje stavove....molim te!

Mene je život naučio da osobe koje su imale loše djetinjstvo,traume,koje su se same probijale kroz život,bez podrške i ljubavi,a ponajviše primjera kroz roditelje,sve uče teže jer nose kamenje oko vrata-traume....naravno da u svakom zlu nešto dobro ima,ali bi plodovi bili kudikamo bolji i veći bez toga....

Ne možemo znati kako bi se razvili u nekim drugim okolnostima,ali mislim da možeš razviti samo one karakterne karakteristike koje već čuče u tebi....:)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 27 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics