dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 24 of 27
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Re: dnevnik snova
brisani prostor (duhovni) isto popriste vijecite borbe izmedju dobra i zla
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
Pis, nisu ti sve astralna ravan i projekcije. Zapravo takvo nesto desava se izuzetno rijetko u neizvjezbanih "sanjaca".
Lucidno sanjanje, s druge strane, puno je cesce i ne smatram ga manje vrijednim od AP-a. Zapravo, mislim da je lucid i bitniji za nas mentalni razvoj jer u njemu doslovno vjezbamo razlicite sposobnosti poput, recimo, Metkinih letova koji se kasnije, na javi, promecu u neke neobicnije vjestine.
Lucidno sanjanje, s druge strane, puno je cesce i ne smatram ga manje vrijednim od AP-a. Zapravo, mislim da je lucid i bitniji za nas mentalni razvoj jer u njemu doslovno vjezbamo razlicite sposobnosti poput, recimo, Metkinih letova koji se kasnije, na javi, promecu u neke neobicnije vjestine.
Guest- Guest
Lucid ili svjesno sanjanje najbolje bismo si mogli predociti scenom iz Matrixa u kojoj Morpheus "izvlaci" Nea u posebni "medjuprostor", odnosno program, gdje njih dvojica vjezbaju kung-fu..
Guest- Guest
uff...san od nocas..idem sa jednom velikom grupom ljudi,stotine i stotine,razvuceno uduž i u sirinu,polako,svi nose neke svoje osobne stvari,uglavnom na kolima,sto sami vuku,neki upregli konje,neki samo sto mogu u rukama..sve me podsjeca na pionire divljeg zapada..prolazimo kroz neku tisucljetnu sumu,velikih stabala,prilicno tamnu...tlo je valovito,a sve jako zivopisno..no sve odise nekom opasnoscu,koju direktno ne vidim..Prebrojni smo i pregusti da bi divlje zivotinje bile opasnost,ali nesto bezlicno isijava opasnost iz svega oko nas..priblizava se noc,i svi pokusavaju se uspeti na drvece,gdje zajedno izradjujemo neku konstrukciju za bivstvovanje,gdje cemo se skloniti i zastititi..etoc..to je otprilike to..violator wrote:Pis, nisu ti sve astralna ravan i projekcije. Zapravo takvo nesto desava se izuzetno rijetko u neizvjezbanih "sanjaca".
Guest- Guest
Pa ja sam slavoniju napustio prije 5 godina,drugi napustaju,a prava opasnost su politicari i njihovi planovi..
Guest- Guest
Ja sinoc nisam mogla spavati.
A ono sto sam sanjala...ne znam... ne mogu opisati. Bjezala sam od necega. To nesto me htjelo ubiti. Osjecala sam strah kakav osjecaju samo oni koji se nadu tik do smrti.
Pusta agonij, magla, bjezim, ostati cu bez svega, sve je sivo, ne mogu disati. Pod je betonski, nesto malo zelenila u daljini. Hvatam nepoznatu osobu za ruku, odvlacim je za sobom.
A ono sto sam sanjala...ne znam... ne mogu opisati. Bjezala sam od necega. To nesto me htjelo ubiti. Osjecala sam strah kakav osjecaju samo oni koji se nadu tik do smrti.
Pusta agonij, magla, bjezim, ostati cu bez svega, sve je sivo, ne mogu disati. Pod je betonski, nesto malo zelenila u daljini. Hvatam nepoznatu osobu za ruku, odvlacim je za sobom.
Guest- Guest
sanjala sam da me progone zombiji
jako sam ih se bojala jer nisam znala kako izaći na kraj s njima..
no sakrivala sam se iza muževih leđa i osjećala sam se potpuno sigurna u njegovoj zaštiti
jako sam ih se bojala jer nisam znala kako izaći na kraj s njima..
no sakrivala sam se iza muževih leđa i osjećala sam se potpuno sigurna u njegovoj zaštiti
Guest- Guest
nemam pojma ali bih onako po logici rekla da je to tvoja priprema za obavljanje poslova koji život znače.. za nešto se pripremaš, kombiniraš, vagaš prednosti i nedostatke da bi onda izabrala ono što je optimalno za tvoj život ..kao što je to kruhMoxy wrote:Sanhala sam da mijesim tijesto lol
Ne zbilja,sta to znaci?
Guest- Guest
kic wrote:
zaposli se u pekari~
:D
mislila sam na tijesto kao optimalnu mješavinu sastojaka za kruh naš svagdašnji :P
kruh je metafora
Guest- Guest
metilda wrote:nemam pojma ali bih onako po logici rekla da je to tvoja priprema za obavljanje poslova koji život znače.. za nešto se pripremaš, kombiniraš, vagaš prednosti i nedostatke da bi onda izabrala ono što je optimalno za tvoj život ..kao što je to kruhMoxy wrote:Sanhala sam da mijesim tijesto lol
Ne zbilja,sta to znaci?
Jeste,hvala
Guest- Guest
Page 24 of 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!