dnevnik snova
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 9 of 27
Page 9 of 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Re: dnevnik snova
metilda wrote:venus wrote:Svako od nas je zaduzen da razrijesi sa sobom, sam ili uz pomoc drugih, svejedno. Ishod je bitan: otpustiti lose emocije i prihvatiti proslost, prihvatiti sebe i druge. Mrcvarenje i prezvakivanje je ranologija-tj.pridobivanje paznje, svaki put iznova.
Ljubav je kljuc koji otvara sva vrata dobrome. Ljubav prema svijetu,drugima, sebi.
naravno da svatko treba ako može razriješiti svoja loša iskustva.. ispričala sam svoje snove, protumačila si mi ih onako kako si znala ali ne mislim da sam time željela privući pažnju ili prežvakivati ih :)
jednostavno, ovo je tema dnevnik snova.. nitko se nije rodio samosvjestan i pun ljubavi.. svatko je to na neki način naučio, a sretan je ako u tom procesu nije naišao na zlostavljače.. mislim da je u linku koji sam stavila jako lijepo to opisano, a posebno neki zbilja nevjerojatni načini zlostavljanja...
Razumijem te u potpunosti. Ti nisi svjesno htjela privuci paznju, bila si otvorena i iskrena. I hvala ti na tome.Stvar je u tome dok god ti je paznja/fokus na tome sto se dogodilo prije 35 godina znaci da postoji jos nesto sto treba otpustiti. I nakon toga se posvetiti kvaliteti zivota sada i ovdje, s nekakvim pozitivnim malim ciljevima za buducnost. Veseliti se zivotu.
Guest- Guest
Ne znam je li to san ili nesto drugo.
Jutros sam bila u nekom polu-snu. Borila sam se da oci otvorim. Nisam mogla...
Jutros sam bila u nekom polu-snu. Borila sam se da oci otvorim. Nisam mogla...
Guest- Guest
Nedostaje motivacija za ustajanje?
Pred jutro sam sanjala da hodam sama kroz gustu zelenu sumu. Na izlasku dolazim na neki sajam gdje vidim simpatican ljubavni par, decko curi s velikim obozavanjem ljubi ruku. To mi je bilo presimpaticno.
Slijedece je da sam na omiljenoj rivi i zezam se s bratom koji doziva labudove i patkice.
Pred jutro sam sanjala da hodam sama kroz gustu zelenu sumu. Na izlasku dolazim na neki sajam gdje vidim simpatican ljubavni par, decko curi s velikim obozavanjem ljubi ruku. To mi je bilo presimpaticno.
Slijedece je da sam na omiljenoj rivi i zezam se s bratom koji doziva labudove i patkice.
Guest- Guest
Ma nije ne nedostanak motivacije. Nisam danas trbala rano ustajat...
Uzasan osjecaj, probudila sam se omamljena
Uzasan osjecaj, probudila sam se omamljena
Guest- Guest
beti, u vezi boja.... ja bi se osvrnula na osjećaje, kakvi su bili u vezi tog nečeg što je bilo zelene boje, i da li je bila tamnnija, svijetlija,boja svježine-trava,šuma, boja otrov, boja močvare, ustajala voda....ili asocira na neku životinju, osobu i sl..
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
hm, istina ... osjecaj je drugaciji, ovisno o kontextu
nije li onda tako sa svim bojama ? :scratchscratch
nije li onda tako sa svim bojama ? :scratchscratch
betty.boop-
2015-01-23
sve je tak povezano individualno i u momentu, zato su simboli samo općenita pomagala..
sanjala sam da flertujem s baleom, boze dragi koji san ! <3
betty.boop-
2015-01-23
Garethom?? :Dbetty.boop wrote:sanjala sam da flertujem s baleom, boze dragi koji san ! <3
Guest- Guest
ma kaj onda..pa i ja sam za prošlog svjetskog prvenstva u nogometu sanjala Buffona
vidi gada što je zgodan :)
vidi gada što je zgodan :)
Guest- Guest
gigi je simpa, al bale mi je tiha patnja
pogotovo mi je u snu djelovao tako zastitnicki, toplo i snazno :D
odmah glavu izgubim :)
betty.boop-
2015-01-23
pa, ponekad glavu izgubiti uopće nije loše...dapače, trebalo bi i češće :Dbetty.boop wrote:gigi je simpa, al bale mi je tiha patnja
Guest- Guest
Noor wrote:ma jedan visok..zgodan ko grijehQrwinSin wrote:Sa kojim pobogu :D
stavi neku fotku, kakog glumca, da vidimo tvoj ukus
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:ma jedan visok..zgodan ko grijehQrwinSin wrote:Sa kojim pobogu :D
stavi neku fotku, kakog glumca, da vidimo tvoj ukus
evo
aj i ti, da vidimo i tvoj
Guest- Guest
Page 9 of 27 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27
Similar topics
» dnevnik snova
» Exterijeri iz snova
» Macronu propada ugovor iz snova?!
» Subašić : San snova, sada mogu i umrijeti
» Priče iz nepričije: Njemačka je propala ali Čardak je san snova
» Exterijeri iz snova