U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
Lijepa naša ...državico ...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu
i tu dojdosmo do kraja..sto vise reci??
Guest- Guest
A ništa , u se i u svoje kljuse.pismejker wrote:i tu dojdosmo do kraja..sto vise reci??
Nezamaram se ja puno ovom državicom pošto pratim više geopolitiku pa svaki napad ISILa i ono šta treba da se desi detaljno proucavam.
Hrvatska je nebitna , to je za obrisat šupak.
2014-04-11
nevidljiva ruka hrvatske demokracije
Mogu oni svi radit šta hoce al nemogu dokle hoce ne samo ovi naši u Hr nego i oni u zapadnoj Evropi politicari.
Opusti se i uživaj.
Mogu oni svi radit šta hoce al nemogu dokle hoce ne samo ovi naši u Hr nego i oni u zapadnoj Evropi politicari.
2014-04-11
Bitno je samo da ISIL napada po Evropi , pooštrili su šengenske kontrole , Hr ce ostat na vjetrometini , nekakvi eu isprdak ovamo , mladi ce utec zapadnije , demografija krahirat a onda ce pocet i nadirat imigranti i svi ce na kraju završit ovdje jer je šengen postao puno teži za proc.
Nece tu bit ni turizma , nit love za popasat poreze , nit ljudi mladih spremnih za ratovanje za ove ...tako da mi je ovo šta ovi hr politicari odlucuju i rade totalno nevažno.
Nece tu bit ni turizma , nit love za popasat poreze , nit ljudi mladih spremnih za ratovanje za ove ...tako da mi je ovo šta ovi hr politicari odlucuju i rade totalno nevažno.
2014-04-11
prilicno mracna projekcija,ali vrlo logicna..RayMabus wrote:Bitno je samo da ISIL napada po Evropi , pooštrili su šengenske kontrole , Hr ce ostat navjetrometini , nekakvi eu isprdak ovamo , mladi ce utec zapadnije , demografija krahirat a onda ce pocet i nadirat imigranti i svi ce na kraju završit ovdje jer je šengen postao puno teži za proc.
Guest- Guest
Nije to Svetac projekcija ....postoji vremeplov u 25 stoljecu na ovoj planeti ...netko se vratio 1000 godina unazad i završio u Francuskoj u 15 stoljecu ...pa pricao nekom povijest od 25 stoljeca u nazad s posebnim naglaskom na veliki rat .....to je SADA.
2014-04-11
Nebudi pesimista ...puno je gora ona gdje ti žene nastavljaju solit mozak i trpat kozohebe.pismejker wrote:
prilicno mracna projekcija,ali vrlo logicna..
2014-04-11
Mene raduju dvije stvari , prva je kad sam otkrio matrijahalnu imperiju i stabilizirao da je to stvano to i reako da cu ovoj planeti hebat malter i sve po spisku i da cu matrijahalnu imperiju uništit da se to i pocelo dešavat a tek nakon toga sam dobio i podatke iz buducnosti.
Sad fino : Bog koji sanja ovaj svijet je spustio palac dole.
Slijedi : UNIŠTENJE.
Sad fino : Bog koji sanja ovaj svijet je spustio palac dole.
Slijedi : UNIŠTENJE.
2014-04-11
I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.
To mi je neka osobno zadovljstvo kad vidim da se zamisle pa ono ...nisu više sigurni jer vide šta se okolo dešava il se pocelo dešavat pa njihova stajališta od jucer sve više i više pocimaju poprimat moja koja su im bila ČUDNA.
To mi je neka osobno zadovljstvo kad vidim da se zamisle pa ono ...nisu više sigurni jer vide šta se okolo dešava il se pocelo dešavat pa njihova stajališta od jucer sve više i više pocimaju poprimat moja koja su im bila ČUDNA.
2014-04-11
ti si ovdje jedan od normalnijih likova... plac gore, samo nastavi.RayMabus wrote:I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
I sad cemo cekati . napad na Iran , okupaciju Libije , sultana Erdogana , navalu imigranata na Italiju i Balkan , antiarapizam u Njemačkoj i tamo , ....wehabizam koji po Francuskoj i Italiji radi ogromna shranja ...potpunu geopiliticku promjenu na mapi Evrope.
Et nije kako ste vi zamisli nego ja . uništenje matrijahalne imperije oli ti ga čitaj ZAPADA.
Et nije kako ste vi zamisli nego ja . uništenje matrijahalne imperije oli ti ga čitaj ZAPADA.
2014-04-11
RayMabus wrote:I sad cemo cekati . napad na Iran , okupaciju Libije , sultana Erdogana , navalu imigranata na Italiju i Balkan , antiarapizam u Njemačkoj i tamo , ....wehabizam koji po Francuskoj i Italiji radi ogromna shranja ...potpunu geopiliticku promjenu na mapi Evrope.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Imam ego....tako da neznam koliko ti vrijedi moja normala.mutava baštarda wrote:ti si ovdje jedan od normalnijih likova... plac gore, samo nastavi.RayMabus wrote:I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.
Ja se nebi baš oslanjao na tu moju normalu jer imam ego.
VELIKI ....ko svemir.
Bolje se u mom slucaju ne bazirat na pojmove normalan il nenormalan....nije baš bitan faktor u mojoj putanji do cilja.
Cilj nebira sredstvo....,znaci mogu bit i potpuno nenormalan da cilj ostvarim.
Kad budete kako ja zamišljam onda nece biti ega ...zato on i je tu ...da se razbijete o isti ako nije po mome.
2014-04-11
Uglavnom pripremite se na pola stoljeca cistog klanja , možda ne sad odma al postepeno svaki događaj ce vodit upravo tome ....to pola stoljeca su sve te generacije koje su odbile ultimatum da ukinu matrijah ( i još uvijek ga nežele ukinit ).
Vecinom govorim samo događaje koji su i iducih deset godina ...mogu i ove poslije al se svodi na ulicne i gradske borbe po vecem dijelu Evrope , doslovno jedan grad napada drugi , neki savezi , neznaš tko pije tko placa ....skoro cijela Evropa se kolje između sebe i sa ovima izvanka ...a to u biti nema se više opisivat kad rat pocme kad je tad jasno da ste ZAGLIBILI.
Vecinom govorim samo događaje koji su i iducih deset godina ...mogu i ove poslije al se svodi na ulicne i gradske borbe po vecem dijelu Evrope , doslovno jedan grad napada drugi , neki savezi , neznaš tko pije tko placa ....skoro cijela Evropa se kolje između sebe i sa ovima izvanka ...a to u biti nema se više opisivat kad rat pocme kad je tad jasno da ste ZAGLIBILI.
2014-04-11
Ovršni zakon je najveća pljačka naroda od samostalnosti,a bilo ih je ohoho.Njime su isisane milijarde od kojih sama država nema nikakve koristi i neće ih nikada vidjeti jer su pare na sigurnom.I sve pod prozirnim geslom dug treba vratiti(i to više puta-e taj dio su zaboravili)
Agrokor je ništa od štete prema ovome.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Ovršni zakon je najveća pljačka naroda od samostalnosti,a bilo ih je ohoho.Njime su isisane milijarde od kojih sama država nema nikakve koristi i neće ih nikada vidjeti jer su pare na sigurnom.I sve pod prozirnim geslom dug treba vratiti(i to više puta-e taj dio su zaboravili)
300 000 blokiranih je najveći ekonomski prazni potencijal ove zemlje. Tu je riječ o 300 000 ljudi koji ne mogu trošiti onoliko koliko bi to inače činili zato jer im ovršitelji drže Damoklov mač nad glavom.
A znamo da osobna potrošnja čini oko 60% BDP-a, tako bar kaže Državni zavod za statistiku. Dakle, svaka vlada koja ima imalo pameti će riješavanjem ovog problema otvoriti mogućnost značajnog povećanja gospodarskog rasta i onda paradirati u javnosti sa tim podacima i tako zacementirati svoju vlast za najmanje još jedan dodatni mandat.
Guest- Guest
Da se nelažemo : smanjit ce privatni dug da bi mogli povecat državni.slidingdoorsoperator wrote:
A znamo da osobna potrošnja čini oko 60% BDP-a, tako bar kaže Državni zavod za statistiku. Dakle, svaka vlada koja ima imalo pameti će riješavanjem ovog problema otvoriti mogućnost značajnog povećanja gospodarskog rasta i onda paradirati u javnosti sa tim podacima i tako zacementirati svoju vlast za najmanje još jedan dodatni mandat.
2014-04-11
RayMabus wrote:smanjit ce privatni dug da bi mogli povecat državni.
Javni dug nam je u posljednje vrijeme još i ponajmanji problem koji imamo.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Hrvatskoj čak 35 tisuća ljudi neposredno živi samo od politike!
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Ovo su ljudi koji glasali protiv europske pomoći Hrvatskoj nakon potresa
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» ''Govor koji su pogledale stotine tisuća ljudi: Povjesničar se u Davosu obrušio na bogataše''
» Ovo su ljudi koji glasali protiv europske pomoći Hrvatskoj nakon potresa
» Ovako Vlada spašava Slavoniju
Page 2 of 4