ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu - Page 2 Empty Re: U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu

Post by RayMabus 10/4/2017, 22:41

Lijepa naša ...državico ...

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu - Page 2 Empty Re: U Hrvatskoj je 330 tisuća blokiranih ljudi, a vlada spašava tajkuna koji živi u dvorcu

Post by Guest 10/4/2017, 22:43

i tu dojdosmo do kraja..sto vise reci??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 22:45

pismejker wrote:i tu dojdosmo do kraja..sto vise reci??
A ništa , u se i u svoje kljuse.

Nezamaram se ja puno ovom državicom pošto pratim više geopolitiku pa svaki napad ISILa i ono šta treba da se desi detaljno proucavam.

Hrvatska je nebitna , to je za obrisat šupak.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Leviathan2 10/4/2017, 22:49

nevidljiva ruka hrvatske demokracije

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 22:55

Ja samo čekam jer znam šta ce se dešavat , zato sam tako i siguran u neke svoje postupke i razmišljanja.

Opusti se i uživaj.

Mogu oni svi radit šta hoce al nemogu dokle hoce ne samo ovi naši u Hr nego i oni u zapadnoj Evropi politicari.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:14

Bitno je samo da ISIL napada po Evropi , pooštrili su šengenske kontrole , Hr ce ostat na vjetrometini , nekakvi eu isprdak ovamo , mladi ce utec zapadnije , demografija krahirat a onda ce pocet i nadirat imigranti i svi ce na kraju završit ovdje jer je šengen postao puno teži za proc.

Nece tu bit ni turizma , nit love za popasat poreze , nit ljudi mladih spremnih za ratovanje za ove ...tako da mi je ovo šta ovi hr politicari odlucuju i rade totalno nevažno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2017, 23:15

RayMabus wrote:Bitno je samo da ISIL napada po Evropi , pooštrili su šengenske kontrole , Hr ce ostat navjetrometini , nekakvi eu isprdak ovamo , mladi ce utec zapadnije , demografija krahirat a onda ce pocet i nadirat imigranti i svi ce na kraju završit ovdje jer je šengen postao puno teži za proc.

Nece tu bit ni turizma , nit love za popasat poreze , nit ljudi mladih spremnih za ratovanje za ove ...tako da mi je ovo šta ovi hr politicari odlucuju i rade totalno nevažno.
prilicno mracna projekcija,ali vrlo logicna..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:25

Nije to Svetac projekcija ....postoji vremeplov u 25 stoljecu na ovoj planeti ...netko se vratio 1000 godina unazad i završio u Francuskoj u 15 stoljecu ...pa pricao nekom povijest od 25 stoljeca u nazad s posebnim naglaskom na veliki rat .....to je SADA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:26

pismejker wrote:
prilicno mracna projekcija,ali vrlo logicna..
Nebudi pesimista ...puno je gora ona gdje ti žene nastavljaju solit mozak i trpat kozohebe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:33

Mene raduju dvije stvari , prva je kad sam otkrio matrijahalnu imperiju i stabilizirao da je to stvano to i reako da cu ovoj planeti hebat malter i sve po spisku i da cu matrijahalnu imperiju uništit da se to i pocelo dešavat a tek nakon toga sam dobio i podatke iz buducnosti.

Sad fino : Bog koji sanja ovaj svijet je spustio palac dole.

Slijedi : UNIŠTENJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:42

I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.

To mi je neka osobno zadovljstvo kad vidim da se zamisle pa ono ...nisu više sigurni jer vide šta se okolo dešava il se pocelo dešavat pa njihova stajališta od jucer sve više i više pocimaju poprimat moja koja su im bila ČUDNA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/4/2017, 23:46

RayMabus wrote:I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.
ti si ovdje jedan od normalnijih likova... plac gore, samo nastavi. :10
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/4/2017, 23:46

I sad cemo cekati . napad na Iran , okupaciju Libije , sultana Erdogana , navalu imigranata na Italiju i Balkan , antiarapizam u Njemačkoj i tamo , ....wehabizam koji po Francuskoj i Italiji radi ogromna shranja ...potpunu geopiliticku promjenu na mapi Evrope.

Et nije kako ste vi zamisli nego ja . uništenje matrijahalne imperije oli ti ga čitaj ZAPADA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/4/2017, 23:47

RayMabus wrote:I sad cemo cekati . napad na Iran , okupaciju Libije , sultana Erdogana , navalu imigranata na Italiju i Balkan , antiarapizam u Njemačkoj i tamo , ....wehabizam koji po Francuskoj i Italiji radi ogromna shranja ...potpunu geopiliticku promjenu na mapi Evrope.

Et nije kako ste vi zamisli nego ja . uništenje matrijahalne imperije oli ti ga čitaj ZAPADA.
:popcorn
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2017, 00:02

mutava baštarda wrote:
RayMabus wrote:I treca stvar koja me raduje je šta ljudi oko mene misle da mi nisu sve na broju , ok nisu ...međutim kako vrijeme prolazi tako se ispostavlja da sam ja taj koji se cijelo vrijeme ponašao normalno a da oni su svi bili u nesvijesti.
ti si ovdje jedan od normalnijih likova... plac gore, samo nastavi. :10
Imam ego....tako da neznam koliko ti vrijedi moja normala.

lol!

Ja se nebi baš oslanjao na tu moju normalu jer imam ego.

VELIKI ....ko svemir. lol!

Bolje se u mom slucaju ne bazirat na pojmove normalan il nenormalan....nije baš bitan faktor u mojoj putanji do cilja.

Cilj nebira sredstvo....,znaci mogu bit i potpuno nenormalan da cilj ostvarim.

Kad budete kako ja zamišljam onda nece biti ega ...zato on i je tu ...da se razbijete o isti ako nije po mome.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2017, 00:19

Uglavnom pripremite se na pola stoljeca cistog klanja , možda ne sad odma al postepeno svaki događaj ce vodit upravo tome ....to pola stoljeca su sve te generacije koje su odbile ultimatum da ukinu matrijah ( i još uvijek ga nežele ukinit ).

Vecinom govorim samo događaje koji su i iducih deset godina ...mogu i ove poslije al se svodi na ulicne i gradske borbe po vecem dijelu Evrope , doslovno jedan grad napada drugi , neki savezi , neznaš tko pije tko placa ....skoro cijela Evropa se kolje između sebe i sa ovima izvanka ...a to u biti nema se više opisivat kad rat pocme kad je tad jasno da ste ZAGLIBILI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 11/4/2017, 09:21

Ovršni zakon je najveća pljačka naroda od samostalnosti,a bilo ih je ohoho.Njime su isisane milijarde od kojih sama država nema nikakve koristi i neće ih nikada vidjeti jer su pare na sigurnom.I sve pod prozirnim geslom dug treba vratiti(i to više puta-e taj dio su zaboravili)
Agrokor je ništa od štete prema ovome.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2017, 09:28

vili40 wrote:Ovršni zakon je najveća pljačka naroda od samostalnosti,a bilo ih je ohoho.Njime su isisane milijarde od kojih sama država nema nikakve koristi i neće ih nikada vidjeti jer su pare na sigurnom.I sve pod prozirnim geslom dug treba vratiti(i to više puta-e taj dio su zaboravili)
Agrokor je ništa od štete prema ovome.

300 000 blokiranih je najveći ekonomski prazni potencijal ove zemlje. Tu je riječ o 300 000 ljudi koji ne mogu trošiti onoliko koliko bi to inače činili zato jer im ovršitelji drže Damoklov mač nad glavom.
A znamo da osobna potrošnja čini oko 60% BDP-a, tako bar kaže Državni zavod za statistiku. Dakle, svaka vlada koja ima imalo pameti će riješavanjem ovog problema otvoriti mogućnost značajnog povećanja gospodarskog rasta i onda paradirati u javnosti sa tim podacima i tako zacementirati svoju vlast za najmanje još jedan dodatni mandat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 11/4/2017, 09:36

slidingdoorsoperator wrote:
A znamo da osobna potrošnja čini oko 60% BDP-a, tako bar kaže Državni zavod za statistiku. Dakle, svaka vlada koja ima imalo pameti će riješavanjem ovog problema otvoriti mogućnost značajnog povećanja gospodarskog rasta i onda paradirati u javnosti sa tim podacima i tako zacementirati svoju vlast za najmanje još jedan dodatni mandat.
Da se nelažemo : smanjit ce privatni dug da bi mogli povecat državni.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2017, 09:38

RayMabus wrote:smanjit ce privatni dug da bi mogli povecat državni.

Javni dug nam je u posljednje vrijeme još i ponajmanji problem koji imamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics