jos malo vijesti iz favela kastila
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: jos malo vijesti iz favela kastila
A imaju još nešto posla al rade , nikidan sam baš namjerno iša magistralom da vidim di su došli ...a ono kako god okreneš ako nebudu gotovi pred ljeto u jesen je svakko gotova cesta jer su sve napravili samo još malo treba to nešto al u praksi ono bitno je završeno ....tako da nema više gužve , sve je dvije trake i sa prikljuccima na sporedne ceste tj za Kaštela.cassanowa wrote:Sad liti često idem na aerodrom čekat rođake, pa uvik primjetim dosta novog...Dok sam ja živija tamo nekoliko godina su kopali staru cestu...od Sućurca do Resnika...pun kurac onih malih semaforčića je bilo...to me izluđivalo...i taman prije nego ću odselit došli do zadnje dionice isprid Resnika....RayMabus wrote:A gradi se , ceste , infrastruktura a i kvadrati su jeftiniji nego u Splitu a sve blizu pa onda nicu stambene zgrade itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imaš petlju prije pa tu skreneš ako dolaziš iz smjera Splita , to te vodi na donju cestu i onda pravac aerodrom ...tako se i vracaš i onda nemoraš uopce donjom cestom koja je u biti gradska i 50 km na sat.
2014-04-11
Prije misec-dva sam vodija rodicu na aerodrom...Bila noć, pa falija skrenit (mislim u Stari)...Teško se snać po noći tko ne zna..,I onda mora ić do Pantane..A kad se vraćam, onda starom cestom vozim do Kaštel Novog, a onda uzbrdo na magistralu...RayMabus wrote:Imaš petlju prije pa tu skreneš ako dolaziš iz smjera Splita , to te vodi na donju cestu i onda pravac aerodrom ...tako se i vracaš i onda nemoraš uopce donjom cestom koja je u biti gradska i 50 km na sat.
Guest- Guest
Napravit ce novu zgradu ( terminal ) do tornja i piste i onda nadvožnjak i dole na ogroman parking.
2014-04-11
A i ja se dikad zbunim i to po danu ...ima dvi petlje skoro indenticne no spojene su jedna s drugom jer su jedna do druge ...u biti prva ti je za u K.Novi a druga je baš za Aerodrom.cassanowa wrote:Prije misec-dva sam vodija rodicu na aerodrom...Bila noć, pa falija skrenit (mislim u Stari)...Teško se snać po noći tko ne zna..,I onda mora ić do Pantane..A kad se vraćam, onda starom cestom vozim do Kaštel Novog, a onda uzbrdo na magistralu...RayMabus wrote:Imaš petlju prije pa tu skreneš ako dolaziš iz smjera Splita , to te vodi na donju cestu i onda pravac aerodrom ...tako se i vracaš i onda nemoraš uopce donjom cestom koja je u biti gradska i 50 km na sat.
Uglavnom imaš samo jedan nadvožnjak pa ispred njega skreneš i to ti je to 100%
Ako skreneš i na ovom prije imaš prije cestu pa te opet spaja na ovo ( s gornu stranu magistrale dakle neprolaziš je ispod ).
2014-04-11
Evo i pogleda sa strane. Kaštela su ugodnije mjesto za život od Splita.
Mene to isto zbunjuje al i po danu jer neidem puno iz Lukšića tim pravcem ....evo gleda sam ....od K.Staroga kad ieš prema Trogiru neskreci nigdje prije nadvožnjaka ...ima samo taj jedan i skreneš prije pa preko njega ideš preko i onda dole na donju cestu i to si ispred aerodroma ....znaci nadvožnjak je pokazatelj jer nema nego taj jedan.cassanowa wrote:Prije misec-dva sam vodija rodicu na aerodrom...Bila noć, pa falija skrenit (mislim u Stari)...Teško se snać po noći tko ne zna..,I onda mora ić do Pantane..A kad se vraćam, onda starom cestom vozim do Kaštel Novog, a onda uzbrdo na magistralu...RayMabus wrote:Imaš petlju prije pa tu skreneš ako dolaziš iz smjera Splita , to te vodi na donju cestu i onda pravac aerodrom ...tako se i vracaš i onda nemoraš uopce donjom cestom koja je u biti gradska i 50 km na sat.
Ova slika je samo pregeled tog dijela , ignoriraj crvenu strelicu ...vidi ti se ta petlja od aerodroma dobro i tu je nadvožnjak.
2014-04-11
Znaci kad ideš iz pravca Splita na aerodorom magistralom ; prođeš INA pumpu pa onda nakon toga raskršće u K.STAROM i onda nakon toga neskreceš nigdje dok nevidiš nadvožnjak ispred sebe i tu je skretanje za desno i tu skreneš i onda ceš preko nadvožnjaka i pravac dole na donju cestu i onda opet desno i eto te do aerodroma.
Jednostavno.
Jednostavno.
2014-04-11
Znam..Vidija sam znak ali prekasno...a nemoš se vratit
Guest- Guest
A mene ti je u Kaštila dovela matrijahalna imperija...i držala me sve do emancipacije...:)))
Guest- Guest
Eto, bar neke koristi i od matrijahata...Upozna sam Kaštila ka svoj džep..:))
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Precrnih vijesti je sve ovdje...Potrebno je malo smijeha...
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
Page 3 of 3