jos malo vijesti iz favela kastila
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: jos malo vijesti iz favela kastila
Jesi ti @skoroitaman kad živija u širem centru Splita?... Ja jesam...i 13 godina u Kaštelima... Ne vidim nikakvu razliku šta se faveliziranja tiče...
Guest- Guest
Hehehe... a znaš @skoroitaman kako su zvali kvart di sam živija? SIROMAŠNA ČETVRT ili skračeno SIROMAŠNA!...hehehe, a u Kaštelima svi bogati... A on o nekim favelama prića...cassanowa wrote:Jesi ti @skoroitaman kad živija u širem centru Splita?... Ja jesam...i 13 godina u Kaštelima... Ne vidim nikakvu razliku šta se faveliziranja tiče...
Guest- Guest
I što sad? Došal novi vlasnik i hoće svoje. Zar bi trebal ostaviti ovom čije nije nikada ni bilo?
Normalno da ne a ovi stari je mudrijaš i eto kao potiralo ga sa zemlje koja nije njegova a parcela vridi 700 tisuca eura.Regoč wrote:I što sad? Došal novi vlasnik i hoće svoje. Zar bi trebal ostaviti ovom čije nije nikada ni bilo?
Tija se dokopat zemlje na neku šema zastara ovo ono , nema tu pajdo zastare , to je banka snimila i našla nekoga tko može sredit vlasnicki list u Bosni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stvar je u tome šta pola njih nikad nije izašlo iz grada , meni je mater iz grada , evo sad sam bija u Splitu staroga odbacit do bolnice ....tako da ti oni nemaju pojma o nicemu a misle da se industrijska zona prostire sve do Trogira a u biti industrijska zona je u sjevernoj luci i tamo njima a ne Kaštelima poviše glave.cassanowa wrote:Jesi ti @skoroitaman kad živija u širem centru Splita?... Ja jesam...i 13 godina u Kaštelima... Ne vidim nikakvu razliku šta se faveliziranja tiče...
2014-04-11
RayMabus wrote: ....tako da ti oni nemaju pojma o nicemu a misle da se industrijska zona prostire sve do Trogira a u biti industrijska zona je u sjevernoj luci i tamo njima a ne Kaštelima poviše glave.
Ma koja industrija...Otkad nema Jugovinila u Kaštelima nema industrije...
A ti koji to ne znaju će ti još nadodat i da je u Kaštelima šporko more...hehehe...a nema plaže di se nisam okupa.
Kaštila su za Split bajka... Meni je u Lukšiću bila banka, pa sam tamo često iša....neću nikad zaboravit kad sam prvi put doša...Ono, banka u nekom ka dvorcu priko mosta, a u dvorac tuče more...hehehe, more tuče u banku...Bajka!
Guest- Guest
To ti je 50 metara tocno ispod mene.cassanowa wrote:RayMabus wrote: ....tako da ti oni nemaju pojma o nicemu a misle da se industrijska zona prostire sve do Trogira a u biti industrijska zona je u sjevernoj luci i tamo njima a ne Kaštelima poviše glave.
Ma koja industrija...Otkad nema Jugovinila u Kaštelima nema industrije...
A ti koji to ne znaju će ti još nadodat i da je u Kaštelima šporko more...hehehe...a nema plaže di se nisam okupa.
Kaštila su za Split bajka... Meni je u Lukšiću bila banka, pa sam tamo često iša....neću nikad zaboravit kad sam prvi put doša...Ono, banka u nekom ka dvorcu priko mosta, a u dvorac tuče more...hehehe, more tuče u banku...Bajka!
2014-04-11
Sad su pribacili banku u Kambelovac , dole u prizemlje u ovu zgradu odma na stanici.cassanowa wrote:Meni je u Lukšiću bila banka, pa sam tamo često iša....neću nikad zaboravit kad sam prvi put doša...Ono, banka u nekom ka dvorcu priko mosta, a u dvorac tuče more...hehehe, more tuče u banku...Bajka!
Na cesti je a ispod ima veliki besplatni parking , to je po sredini ( Kambelovac ) , tu je i pošta i zavod za zapošljavanje i ima gore uredskih nekih prostorija.
U biti prakticno a dole je bila banka pa kad su ovo izgradili onda su se prebacili ovamo.
IMa dobar kafic s donju stranu ceste :
2014-04-11
cassanowa wrote:Onda s ekipom u Li na piće...
2014-04-11
Hehehe...znam di je to...u oni stup sam jednom puka autom:))...a onom cestom uzbrdo bi priko nadvožnjaka iša u polje
Guest- Guest
Sad probijaju dvi trake pa su srušili taj nadvožnjak i napravili novo sve.cassanowa wrote:Hehehe...znam di je to...u oni stup sam jednom puka autom:))...a onom cestom uzbrdo bi priko nadvožnjaka iša u polje
2014-04-11
E, a prošlo je 5-6 godina otkad sam otiša...dosta se toga prominilo...Tamo di ja sad banka je prije bila pošta...
Guest- Guest
Još uvik je pošta tamo.cassanowa wrote:E, a prošlo je 5-6 godina otkad sam otiša...dosta se toga prominilo...Tamo di ja sad banka je prije bila pošta...
Pogledajte izvana
Poštanski ured Kaštel Kambelovac
2014-04-11
Ma nisam je vidija na slici, pa sam mislija da više nije...:))
Guest- Guest
A gradi se , ceste , infrastruktura a i kvadrati su jeftiniji nego u Splitu a sve blizu pa onda nicu stambene zgrade itd itd itd.cassanowa wrote:E, a prošlo je 5-6 godina otkad sam otiša...dosta se toga prominilo...Tamo di ja sad banka je prije bila pošta...
2014-04-11
Sad kad ovo probiju tj spoje ove dvi trake a pri kraju su prakticki to ce sve buknit stambena gradnja i ostalo.
Ovo ti je novi nadvožnjak tj nije jedan nego dva , to je nekakva petlja :
Ovo ti je novi nadvožnjak tj nije jedan nego dva , to je nekakva petlja :
2014-04-11
Sad liti često idem na aerodrom čekat rođake, pa uvik primjetim dosta novog...Dok sam ja živija tamo nekoliko godina su kopali staru cestu...od Sućurca do Resnika...pun kurac onih malih semaforčića je bilo...to me izluđivalo...i taman prije nego ću odselit došli do zadnje dionice isprid Resnika....RayMabus wrote:A gradi se , ceste , infrastruktura a i kvadrati su jeftiniji nego u Splitu a sve blizu pa onda nicu stambene zgrade itd itd itd.
Guest- Guest
A imaju još nešto posla al rade , nikidan sam baš namjerno iša magistralom da vidim di su došli ...a ono kako god okreneš ako nebudu gotovi pred ljeto u jesen je svakko gotova cesta jer su sve napravili samo još malo treba to nešto al u praksi ono bitno je završeno ....tako da nema više gužve , sve je dvije trake i sa prikljuccima na sporedne ceste tj za Kaštela.cassanowa wrote:Sad liti često idem na aerodrom čekat rođake, pa uvik primjetim dosta novog...Dok sam ja živija tamo nekoliko godina su kopali staru cestu...od Sućurca do Resnika...pun kurac onih malih semaforčića je bilo...to me izluđivalo...i taman prije nego ću odselit došli do zadnje dionice isprid Resnika....RayMabus wrote:A gradi se , ceste , infrastruktura a i kvadrati su jeftiniji nego u Splitu a sve blizu pa onda nicu stambene zgrade itd itd itd.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Precrnih vijesti je sve ovdje...Potrebno je malo smijeha...
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» Malo politički nekorektnih vijesti iz politički korektne Australije
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
Page 2 of 3