Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
Page 8 of 21
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Veliki prosvjed protiv cijepljenja djece.
Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
dakle, da zakljucimo, covjek ako se cijepi onda je zasticen, jel tako, tako jeeeee
e ako se ne zeli cjepit koji kurac ga silujete i filozofirate, zasto krsite njegova ljudksa prava, on vama ne brani da se cijepite,
cjela filozofija
i jebla vas drzava usrana te vas jebla,
odrastite
e ako se ne zeli cjepit koji kurac ga silujete i filozofirate, zasto krsite njegova ljudksa prava, on vama ne brani da se cijepite,
cjela filozofija
odrastite
cjela filozofija
odrastite
Svojim stavom ugrožava društvo...
red wolf-
2016-02-10
to je to. niko ni završi skulu za biti roditelj. ostaviti dite tati i mami je ko da ti mehaničaru da ti operiro srce. državne ustanove za odgoj, jedino prihvatljivo rješenje.red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
2014-04-16
meni nije jasno zaš neki imaju neš protiv abortusa.... ti si dokaz da je i abortus za ljude... ako ne žele debila poput tebe...red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
2015-08-08
Baš pročitao i izvješće je povoljno a mogući rizici koje navode kao razloge za provođenje mjera suzbijanja zaraznih bolesti su daleko veći ili slični kao iu zemljama EU, odnosno navedim zemljama gdje cijepljenje nije obvezno.Neve wrote:procjene se konstantno rade, tome i služe epidemiološke službe u zavodima za javno zdravstvodanni1 wrote:Tko je kod nas napravio procjenu i kad?
Il je to samo ostalo od jugoslavenskog zakona iz 50-tih il 60-tih prošlog stoljeća.
To se uglavnom radi o bolestima protiv kojih se i ne vrši cijepljenje.
ti pričaš o nečemu o čemu pojma s pojmom nemašmichaellcmacha wrote:da ali ti si neš pobrkala, kakve veze imaju turisti, putnici sa bolešću koja npr se širi po cazinskoj krajini, i ljudi iz tog prostora bez ikakvog graničnog nadzora prelaze u hrvatsku... mislim stvarno te ne kužim... jebe mi se za cijepljenje ali ovo o čem ti blebaš nema veze s vezom...
kao prvo, državni zavodi za javno zdravstvo surađuju i obavještavaju se međusobno ako dođe do promjene stanja na njihovu ozemlju, kao drugo, svi liječnici i mikrobiološki laboratoriji obvezni su odmah obavijestiti o pojavi bilo koje zarazne bolesti kod pacijenata koje obrađuju, što pripada u dobre i efikasne mjere za brzo otkrivanje i sprječavanje epidemija
zarazna bolest uvijek se može pojaviti kod nekolicine pojedinaca, stvar je u tome da se nastoji spriječiti njezino brzo širenje i zahvaćanje velikih dijelova populacije.. za što, uostalom, kao prevencija i služi cijepljenje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
michaellcmacha wrote:meni nije jasno zaš neki imaju neš protiv abortusa.... ti si dokaz da je i abortus za ljude... ako ne žele debila poput tebe...red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
Nije ti jasno jer si nacionalist...Još k tome vjeruješ Katoličkoj crkvi...
red wolf-
2016-02-10
Društvo čine bude poput tebe, prije bi ga udavio nego da netko kao ti odlučuje o njemu.red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
danni1 wrote:A zakaj se o tome brinu oni kaj su cijepljeni ? Kaj ih cjepivo nebu zaštitilo?Noor wrote:onda pitaj tu drmrpržr zašto je nedavno bila epidemija ospica i u HR i u BIH...a bome i u EU?Leviathan2 wrote:mislisNoor wrote:skup debila koji svjesno čine ovu strahotu prema svojim rođenima.
ja sam osobno upoznao zensku u svicarskoj koja je radila za who, inace farmaceut sa mun kurac dr mr i slicnijeh titula te imunolog, ona tvrdi da je korisnost cijepljenja 20%, znaci samo za neke bolesti i da je sve ostalo svjesno trovanje ljudi zarad profita
Cjepivo nije zaštita od bolesti, već od smrti. Uostalom, uviek ima onih koji zbog kontraindikacijah ne smiju ciepiti se pa se njih dovodi u smrtnu opasnost.
danni1 wrote:Društvo čine bude poput tebe, prije bi ga udavio nego da netko kao ti odlučuje o njemu.red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
Sva sreća pa ti o ničemu nećeš odlučivati...
red wolf-
2016-02-10
to sve o čemu ti laprdaš nema veze s onim što si ustvrdila, a to je da država nadzire granicu i da po potrebi uspostavlja karantenu, a ja itekako dobro znam da država ne nadzire granicu i nije uopće u mogućnosti uspostaviti nadzor i kontrolu prostora koje sam naveo a koji su potencijalno opasni baš po pitanju o kojem ti tu sva pametna trkeljaš....kurca ti znaš izvan četri zida te svoje zagušljive kancelarije.... garant ni prek livade poprijeko se ne usudiš zakoračit... ;)))
2015-08-08
Ne, ti ćeš!red wolf wrote:danni1 wrote:Društvo čine bude poput tebe, prije bi ga udavio nego da netko kao ti odlučuje o njemu.red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
danni1 wrote:Ne, ti ćeš!red wolf wrote:danni1 wrote:Društvo čine bude poput tebe, prije bi ga udavio nego da netko kao ti odlučuje o njemu.red wolf wrote:Ne odlučujte o svojoj djeci...Prepustite to društvu...Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
red wolf-
2016-02-10
ma gnjec ne zna ni di je bihac :D,Noor wrote:ako je tako, svaka čast levi :)
imala sam ja tetku koja je u 87 godina proživjela 3 života i kad sam je slušala, sati su prolazili a ja nisam ni trepnula.
nisam zagorka, prigorske sem gore list :D
samo gnječ misli da sam iz bihaća , hehe
pazi, ja sam sa 14 godina krenuo u veliku avanturu zvanu svijet,
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ti drljaš nešto tek toliko da drljaš i kontriraš, jer očito ništa nisi shvatio :)michaellcmacha wrote:to sve o čemu ti laprdaš nema veze s onim što si ustvrdila, a to je da država nadzire granicu i da po potrebi uspostavlja karantenu, a ja itekako dobro znam da država ne nadzire granicu i nije uopće u mogućnosti uspostaviti nadzor i kontrolu prostora koje sam naveo a koji su potencijalno opasni baš po pitanju o kojem ti tu sva pametna trkeljaš....kurca ti znaš izvan četri zida te svoje zagušljive kancelarije.... garant ni prek livade poprijeko se ne usudiš zakoračit... ;)))
govorilo se o tome što se može učiniti ako izbije epidemija u susjednoj državi, a jedna od mjera je nadzor ulaska u državu i karantena
i naravno da bi se u slučaju epidemije neke teže zarazne bolesti nadziralo sve što se uopće može nadzirati na bilo koji način, kopnom ili iz zraka, osim toga u takvom slučaju ZZJZ-ovi imaju iscrpan i precizan postupnik, objavio bi se 'red alert' i zatražilo sudjelovanje cijelog stanovništva
neva- Posts : 4367
2014-04-12
dosadna si i pun mi krc tvog dociranja... sad sam ti gore naveo da vehabije se ne cijepe i da svako malo vršljaju po našim selima, a i ne znam koji si ti kurac zapela za cijepljenje djece... da ne bi i ti ko i ovaj kreten od ezekiela isto djecu oduzela roditeljima.... ;)
2015-08-08
ahaha..otale :))))michaellcmacha wrote:ma gnječ itekako zna di je bihać... otale je i dotepo u istru...:)))
Guest- Guest
Osobno sam laik za procjeniti da li se dobro cijepiti ili ne, ali ne zato što se nisam o tome informirao, nego baš suprotno. Čitao sam i slušao oprečne stavove. Svatko ima neke svoje dokaze. Nitko me nije uvjerio niušto.
Ali jedna činjenca ipak postoji – netko na tome diže gadnu lovu.
Inače, ako se i dokaže u budućnosti da se bolje cijepiti, ja bih to nastojo izbjeći ukoliko bi me netko na to natjerivao. A, inače, ne bojim se mogućih nus pojava. Zato bi to napravio baš za dišpet! Smatram da ta odluka spada pod moja ljudska prava i pod slobodu odlučivanja. Pa makar zbog toga ranije i umro.
A tvrditi da radi toga što sam necijepljen ugrožavam nekoga je u 21. stoljeću obična floskula i bedastoća...
Ali jedna činjenca ipak postoji – netko na tome diže gadnu lovu.
Inače, ako se i dokaže u budućnosti da se bolje cijepiti, ja bih to nastojo izbjeći ukoliko bi me netko na to natjerivao. A, inače, ne bojim se mogućih nus pojava. Zato bi to napravio baš za dišpet! Smatram da ta odluka spada pod moja ljudska prava i pod slobodu odlučivanja. Pa makar zbog toga ranije i umro.
A tvrditi da radi toga što sam necijepljen ugrožavam nekoga je u 21. stoljeću obična floskula i bedastoća...
Guest- Guest
U totalitarizmu su to i radili...red wolf wrote:Osobno mislim da bi vam trebalo oduzeti djecu...
Guest- Guest
Page 8 of 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Similar topics
» Veliki prosvjed protiv Erdogana
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
» Zagreb: veliki prosvjed protiv kozojeba i Crkve
» U Pragu drugi veliki prosvjed ovaj put za NATO,EU,SAD a protiv Rusije,ekstremizma i populizma
» "Nećemo se prestati boriti": Veliki prosvjed protiv gradnje crkve u parku na Savici
» Veliki prosvjed protiv vlade zbog ustavne krize, tisuće Poljaka na ulicama
Page 8 of 21