Erdogan potpisao hitnu uredbu: Zabranjeno lasersko uklanjanje dlaka u kozmetičkim salonima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erdogan potpisao hitnu uredbu: Zabranjeno lasersko uklanjanje dlaka u kozmetičkim salonima
Oh_Femder wrote:Erdo pravi muškardin Vidi se da smo mi njegovi i da je on naš. Mene mater učila: - Sinko, rđavom kurcu i dlaka smeta!mutava baštarda wrote:mala moja runjava po drobu, hebo bi te, al ne mogu
ali on je stao u obranu dlaka. zabranio je svaku vrstu depilacije ali će uskoro dozvoliti svaku vrstu dekapitacije.
brijaći aparati na aparatima.
Guest- Guest
Re: Erdogan potpisao hitnu uredbu: Zabranjeno lasersko uklanjanje dlaka u kozmetičkim salonima
Ti se opet svađaš sam sa sobom . Erdo je musliman, a muslimani moraju uklanjati određene, jelte', dlačurde. On je samo naredio da lasersko depiliranje imaju pravo vršiti jedino u bolnicama.Gnječ wrote:ali on je stao u obranu dlaka. zabranio je svaku vrstu depilacije ali će uskoro dozvoliti svaku vrstu dekapitacije.Oh_Femder wrote:Erdo pravi muškardin Vidi se da smo mi njegovi i da je on naš. Mene mater učila: - Sinko, rđavom kurcu i dlaka smeta!mutava baštarda wrote:mala moja runjava po drobu, hebo bi te, al ne mogu
Kao što je očigledno, Emina se stručno brine za svoj 'unibrow'. Dobro se vidi rupa di su joj iznad nosa motikom iskopali raslinje. Inače bi izgledalo ko dvije gusjenice koje se jebu :P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ti se opet svađaš sam sa sobom . Erdo je musliman, a muslimani moraju uklanjati određene, jelte', dlačurde. On je samo naredio da lasersko depiliranje imaju pravo vršiti jedino u bolnicama.Gnječ wrote:ali on je stao u obranu dlaka. zabranio je svaku vrstu depilacije ali će uskoro dozvoliti svaku vrstu dekapitacije.Oh_Femder wrote:Erdo pravi muškardin Vidi se da smo mi njegovi i da je on naš. Mene mater učila: - Sinko, rđavom kurcu i dlaka smeta!mutava baštarda wrote:mala moja runjava po drobu, hebo bi te, al ne mogu
Kao što je očigledno, Emina se stručno brine za svoj 'unibrow'. Dobro se vidi rupa di su joj iznad nosa motikom iskopali raslinje. Inače bi izgledalo ko dvije gusjenice koje se jebu :P
ova se fura na Startrek.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Turski predsjednik Erdogan potpisao je Protokol o pristupanju Švedske u NATO
» SAD Zabranile uklanjanje HAARP-a iz Srbije do 205
» na danasnjoj sjednici CKKPH donio uredbu i obznanio narodu hrvatske
» Kentucky: "MAGA Patrioti" ne daju uklanjanje konfederalnog spomenika
» Trump donio uredbu; za svaku novu regulaciju, dvije postojeće se moraju ukinuti
» SAD Zabranile uklanjanje HAARP-a iz Srbije do 205
» na danasnjoj sjednici CKKPH donio uredbu i obznanio narodu hrvatske
» Kentucky: "MAGA Patrioti" ne daju uklanjanje konfederalnog spomenika
» Trump donio uredbu; za svaku novu regulaciju, dvije postojeće se moraju ukinuti
Page 2 of 2