Late night tales (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Late night tales (chat)
super..pa unutra malo mrkvice, celera, pastrnjak, peršun i to je to :)crvenkasti wrote:pravu, kuhana junetina
i domaći rezanci ili gris-noklice, mljac
Guest- Guest
Noor wrote:super..pa unutra malo mrkvice, celera, pastrnjak, peršun i to je to :)crvenkasti wrote:pravu, kuhana junetina
Je li tvoj muž zadovoljan s tvojom onoliko koliko sam ja s juhicom što je moja žena skuha?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Noor wrote:super..pa unutra malo mrkvice, celera, pastrnjak, peršun i to je to :)crvenkasti wrote:pravu, kuhana junetina
Je li tvoj muž zadovoljan s tvojom onoliko koliko sam ja s juhicom što je moja žena skuha?
njemu su moje juhice najbolje :D
Guest- Guest
Zna ona da ju volim najviše zato jer dobro kuha.
crvenkasti-
2014-04-17
hehe, ljubav kroz želudac :Dcrvenkasti wrote:Zna ona da ju volim najviše zato jer dobro kuha.
Guest- Guest
Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
2014-04-12
ček...pa ti dobro kuhaš, koliko se sjećam da si rekla :)maggie13 wrote:Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
Guest- Guest
zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
betty.boop-
2015-01-23
da, kad kuham..hahaNoor wrote:ček...pa ti dobro kuhaš, koliko se sjećam da si rekla :)maggie13 wrote:Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
taj je pravi :Pbetty.boop wrote:zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
2014-04-12
bez ljutnje, ja b te sterao u tri pmbetty.boop wrote:zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
2014-12-30
haha..ti ko i ja ;)maggie13 wrote:da, kad kuham..hahaNoor wrote:ček...pa ti dobro kuhaš, koliko se sjećam da si rekla :)maggie13 wrote:Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
Guest- Guest
naravno..:Dveber wrote:bez ljutnje, ja b te sterao u tri pmbetty.boop wrote:zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
Zar nije najvaznije da je s ljubavlju spremljeno, a manje sto,je B-)
2014-04-12
veber wrote:bez ljutnje, ja b te sterao u tri pmbetty.boop wrote:zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
a ono, super :D
betty.boop-
2015-01-23
samo kad je vremena i inspiracije :DNoor wrote:haha..ti ko i ja ;)maggie13 wrote:da, kad kuham..hahaNoor wrote:ček...pa ti dobro kuhaš, koliko se sjećam da si rekla :)maggie13 wrote:Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
2014-04-12
maggie13 wrote:naravno..:Dveber wrote:bez ljutnje, ja b te sterao u tri pmbetty.boop wrote:zato je moj pravi, on i jaje na oko kad mu spremim, on sretan kao da je u gastronomskom restoranu :)
Zar nije najvaznije da je s ljubavlju spremljeno, a manje sto,je B-)
ma sta s ljubavlju, trenutno sam ja ta koja ne radi, pa moram jadna
i to preko volje radim :)
betty.boop-
2015-01-23
Istina..meni je najveci problem vrijeme, a fakat mi se nece kuhat danas za sutra...maggie13 wrote:samo kad je vremena i inspiracije :DNoor wrote:haha..ti ko i ja ;)maggie13 wrote:da, kad kuham..hahaNoor wrote:ček...pa ti dobro kuhaš, koliko se sjećam da si rekla :)maggie13 wrote:Onda mene nitko ne bi volio, a je li to bas tako?! :D
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 27 of 50