Late night tales (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Late night tales (chat)
Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:a u tom grmu leži zec...hahaRegoč wrote:Mene ćeš s Evom uspoređivati??? Evo ti sad!!!Noor wrote:Regoč wrote:Dok se ne ispraznim, ne prestajem. Čuvaj se da i tebe ne zakvačim!Noor wrote:koji vam je jarac, prestanite....ko mala djeca ste :)
Gori ste od eve, neve i one prgave noor :P
upsić...a npr zbog čega? :)
dobro, nisi ko eva, malo si ko gnječ u svoju stranu :)))
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:a u tom grmu leži zec...hahaRegoč wrote:Mene ćeš s Evom uspoređivati??? Evo ti sad!!!Noor wrote:Regoč wrote:
Dok se ne ispraznim, ne prestajem. Čuvaj se da i tebe ne zakvačim!
Guest- Guest
Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:a u tom grmu leži zec...hahaRegoč wrote:Mene ćeš s Evom uspoređivati??? Evo ti sad!!!Noor wrote:
veber-
2014-12-30
tvoja rit je guzataveber wrote:kuži starog jarca kaj se popalio na guzatu
Guest- Guest
a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:a u tom grmu leži zec...hahaRegoč wrote:
Mene ćeš s Evom uspoređivati??? Evo ti sad!!!
Guest- Guest
Guza ko meduza. Prava za miešenje.veber wrote:kuži starog jarca kaj se popalio na guzatu
meni je rit uža od ramenaNoor wrote:tvoja rit je guzataveber wrote:kuži starog jarca kaj se popalio na guzatu
2014-12-30
norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:
a u tom grmu leži zec...haha
2014-04-19
Naj se brinuti, navek te doživljavam pozitivno.Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?Noor wrote:
a u tom grmu leži zec...haha
Naj mi Noorči na zlo navoditi!prckov wrote:norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:
Pa čime sam ti se zamjeril da me bacaš s lošeg na gore?
prckov wrote:norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:
prci, jel ovi
Guest- Guest
hvala, u stvari i jesam takva i klonim se suprotnih, jer mi izvuku previše enegrije :)Regoč wrote:Naj se brinuti, navek te doživljavam pozitivno.Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjdaRegoč wrote:
Guest- Guest
je je tajNoor wrote:prckov wrote:norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:Ma znam, srčeko.Noor wrote:
Reg, pa ja se samo zezam...znaš to valjda
prci, jel ovi
2014-04-19
prckov wrote:je je tajNoor wrote:prckov wrote:norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:a malo si ne zbrecal :DRegoč wrote:
Ma znam, srčeko.
prci, jel ovi
šta nije predobar? obožavam ga :P
Guest- Guest
ma super i regocu ce se sviditNoor wrote:prckov wrote:je je tajNoor wrote:prckov wrote:norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"Noor wrote:
a malo si ne zbrecal :D
prci, jel ovi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ma ja sam to tebi više zbog frakcije, da bude mirna zbog tvojih nepodopština :)prckov wrote:ma super i regocu ce se sviditNoor wrote:prckov wrote:je je tajNoor wrote:prckov wrote:
norka de ga malo onim otcepljivacem "cmokni"
prci, jel ovi
Guest- Guest
a meni, vec sam ja to dobio, treba regoc da vidi sta je pavi poljubacNoor wrote:ma ja sam to tebi više zbog frakcije, da bude mirna zbog tvojih nepodopština :)prckov wrote:ma super i regocu ce se sviditNoor wrote:prckov wrote:je je tajNoor wrote:
prci, jel ovi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
pravi je ionako rezerviranprckov wrote:a meni, vec sam ja to dobio, treba regoc da vidi sta je pavi poljubacNoor wrote:ma ja sam to tebi više zbog frakcije, da bude mirna zbog tvojih nepodopština :)prckov wrote:ma super i regocu ce se sviditNoor wrote:prckov wrote:
je je taj
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» "Late night show" opleo po Trumpu - Ti si anti-musliman!
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Intermezzo (chat)
» apocalypso - day & night bar
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 8 of 50