'' Veliki meteorit eksplodirao nekoliko sekundi prije udara na Bangkok ''
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: '' Veliki meteorit eksplodirao nekoliko sekundi prije udara na Bangkok ''
Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
Nebitno...Pitanje je bilo da li si ti vidio budućnost...Starhemberg wrote:Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
Nisam vidio budućnost, to smo već utvrdili. Sad je red na tebi da dokažeš da si VIDIO budućnost.red wolf wrote:Nebitno...Pitanje je bilo da li si ti vidio budućnost...Starhemberg wrote:Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
Baš sam nešto razmišljao.
U vojsci su nas učili da je pr granatiranju najbolje uzeti zaklon u rupi koju je napravila pala granata,jer da je nevjerovatna mogućnost da više granata padne na isto mjesto.
Znači kad prilikom stalnog granatiranja dvije granate ne mogu pogoditi isto mjesto,kako to očekivati od meteora.
U vojsci su nas učili da je pr granatiranju najbolje uzeti zaklon u rupi koju je napravila pala granata,jer da je nevjerovatna mogućnost da više granata padne na isto mjesto.
Znači kad prilikom stalnog granatiranja dvije granate ne mogu pogoditi isto mjesto,kako to očekivati od meteora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne moram ja ništa dokazivati...Postavio sam ti pitanje i odgovorio si mi...Starhemberg wrote:Nisam vidio budućnost, to smo već utvrdili. Sad je red na tebi da dokažeš da si VIDIO budućnost.red wolf wrote:Nebitno...Pitanje je bilo da li si ti vidio budućnost...Starhemberg wrote:Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
Ako dođeš na aerodrom i osjećaš nelagodu i osjećaš da ne bi trebao ući u taj zrakoplov...Odustani od puta, pozovi taksi i vrati se kući...albatros wrote:Baš sam nešto razmišljao.
Guest- Guest
Pa i ja sam tebi postavio pitanje, a eto i odgovora...red wolf wrote:Ne moram ja ništa dokazivati...Postavio sam ti pitanje i odgovorio si mi...Starhemberg wrote:Nisam vidio budućnost, to smo već utvrdili. Sad je red na tebi da dokažeš da si VIDIO budućnost.red wolf wrote:Nebitno...Pitanje je bilo da li si ti vidio budućnost...Starhemberg wrote:Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
I ja sam ti odgovorio...Kao i ti meni...U čemu je problem?Starhemberg wrote:Pa i ja sam tebi postavio pitanje, a eto i odgovora...red wolf wrote:Ne moram ja ništa dokazivati...Postavio sam ti pitanje i odgovorio si mi...Starhemberg wrote:Nisam vidio budućnost, to smo već utvrdili. Sad je red na tebi da dokažeš da si VIDIO budućnost.red wolf wrote:Nebitno...Pitanje je bilo da li si ti vidio budućnost...Starhemberg wrote:Pa dobro, što ti je onda dano da vidiš? Bilo što.red wolf wrote:Nisam rekao da vidim, nego da mi je dano da vidim...Starhemberg wrote:Pa kažeš da vidiš budućnost, kako onda to ne znaš?red wolf wrote:
Ne ide to tako...
Guest- Guest
Guest- Guest
Pet.Starhemberg wrote:Ni u čemu, sve 5.
Guest- Guest
Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ako dođeš na aerodrom i osjećaš nelagodu i osjećaš da ne bi trebao ući u taj zrakoplov...Odustani od puta, pozovi taksi i vrati se kući...albatros wrote:Baš sam nešto razmišljao.
A znaš li zašto?
2014-04-22
Nije to praznovjerje...To je tvoj unutarnji glas...albatros wrote:Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ako dođeš na aerodrom i osjećaš nelagodu i osjećaš da ne bi trebao ući u taj zrakoplov...Odustani od puta, pozovi taksi i vrati se kući...albatros wrote:Baš sam nešto razmišljao.
A znaš li zašto?
Guest- Guest
Ne. To je sujevjerje.red wolf wrote:Nije to praznovjerje...albatros wrote:Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ako dođeš na aerodrom i osjećaš nelagodu i osjećaš da ne bi trebao ući u taj zrakoplov...Odustani od puta, pozovi taksi i vrati se kući...albatros wrote:Baš sam nešto razmišljao.
A znaš li zašto?
2014-04-22
Taj mi je jezik stran. Može li prijevod na hrvatski jezik?albatros wrote:Ne. To je sujevjerje.red wolf wrote:Nije to praznovjerje...albatros wrote:Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ako dođeš na aerodrom i osjećaš nelagodu i osjećaš da ne bi trebao ući u taj zrakoplov...Odustani od puta, pozovi taksi i vrati se kući...albatros wrote:Baš sam nešto razmišljao.
A znaš li zašto?
Guest- Guest
Može,ako mi kažeš da li znaš zašto ne valja biti praznovjeran.
2014-04-22
Ja nisam praznovjeran...Ne pljujem tri puta kad mi crna mačka prijeđe preko puta...Ali, ako osjetim unutarnji glas, vjeruj mi, poslušat' ću ga...
Guest- Guest
Odlično. Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ja nisam praznovjeran.
2014-04-22
Slažem se...albatros wrote:Odlično. Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ja nisam praznovjeran.
Guest- Guest
A znaš li zašto ne valja biti praznovjeran?red wolf wrote:Slažem se...albatros wrote:Odlično. Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ja nisam praznovjeran.
2014-04-22
Jer je to glupost...albatros wrote:A znaš li zašto ne valja biti praznovjeran?red wolf wrote:Slažem se...albatros wrote:Odlično. Ne valja biti praznovjeran.red wolf wrote:Ja nisam praznovjeran.
Guest- Guest
Ma t oje nis..velicine nogomentne lopte..sagorio pri zemljilji
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ŠOKANTNO: Kakvim su to oružjem Rusi u nekoliko sekundi uništili selo puno ISIL-ovaca? (VIDEO)
» NOVA SNIMKA PADA AVIONA, PLANUO I PRIJE UDARA U TLO?
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» '' VELIKI PREOKRET U SIRIJSKOM RATU Putin i Asad ostali bez ključnog saveznika: 'Izgubili su nekoliko važnih vojnih lica i odmah pobjegli!' ''
» Veliki njemački san o milijunima električnih vozila na cestama nestaje: 'Infrastrukture nema, prije će doći do urušavanja tržišta!'
» NOVA SNIMKA PADA AVIONA, PLANUO I PRIJE UDARA U TLO?
» predsjednica izjavila ono sto smo pisali prije nekoliko godina
» '' VELIKI PREOKRET U SIRIJSKOM RATU Putin i Asad ostali bez ključnog saveznika: 'Izgubili su nekoliko važnih vojnih lica i odmah pobjegli!' ''
» Veliki njemački san o milijunima električnih vozila na cestama nestaje: 'Infrastrukture nema, prije će doći do urušavanja tržišta!'
Page 3 of 4