'Cijepljenje - pravo izbora' izbačeno iz udruge pacijenata
Page 21 of 21
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: 'Cijepljenje - pravo izbora' izbačeno iz udruge pacijenata
kolektivne štetočine koje žive u jos relativno sigurnoj sredini jer se drugi cijepe.slidingdoorsoperator wrote:Za one koji negiraju notornu činjenicu kolektivnog imuniteta se slobodno i sa punim pravom može reći da nisu ništa drugo doli kolektivnih štetočina.
Znaci koriste sve od toga sto se drugi cijepe.
Jasno, kako se njihov broj povećava sredina je sve manje sigurna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
Guest- Guest
kaja wrote:kolektivne štetočine koje žive u jos relativno sigurnoj sredini jer se drugi cijepe.slidingdoorsoperator wrote:Za one koji negiraju notornu činjenicu kolektivnog imuniteta se slobodno i sa punim pravom može reći da nisu ništa drugo doli kolektivnih štetočina.
Znaci koriste sve od toga sto se drugi cijepe.
Jasno, kako se njihov broj povećava sredina je sve manje sigurna.
Neka se onda ne iznenade kada se javnost okrene protiv njih nakon prve veće epidemije koja će uslijediti zbog sabotiranja cijepljenja. I neće se samo okrenuti protiv njih, nego će i zavladati raspoloženje linča, jer su ljudi posebno osjetljivi na zdravlje svoje djece, a gdje ne bi bili na živote.
Guest- Guest
kofein wrote:Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
Pa da, njihov će se organizam ionako sam izboriti čak i protiv bjesnila, a gdje ne bi protiv običnih nametnika ili slabijih bolesti tipičnih za kućne ljubimce.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
Pa da, njihov će se organizam ionako sam izboriti čak i protiv bjesnila, a gdje ne bi protiv običnih nametnika ili slabijih bolesti tipičnih za kućne ljubimce.
...zaboravio sam pridodati.... stop i čipiranju. :D ;)
Guest- Guest
nego što...a zato bi ih se i na uzicama vodilo? nek hodaju i trče kud žele, šta nas siluju s tim propisimakofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
ako koga sruše ili ugrizu, tko m kriv što ne nose neka zaštitna djela...pancirku, kostobrane i sl
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:nego što...a zato bi ih se i na uzicama vodilo? nek hodaju i trče kud žele, šta nas siluju s tim propisimakofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
ako koga sruše ili ugrizu, tko m kriv što ne nose neka zaštitna djela...pancirku, kostobrane i sl
Došlo mi je da se malo sprdam s histerijom oko "štetnosti" cijepljenja djece, pa sam ja tu eto kao neki zamišljeni zagovaratelj zabrane cijepljenja ljubimaca iz čiste znatiželje dokle bi to dovelo . ;)
Guest- Guest
zato sam se i nadovezalakofein wrote:Noor wrote:nego što...a zato bi ih se i na uzicama vodilo? nek hodaju i trče kud žele, šta nas siluju s tim propisimakofein wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:Stop vakcinisanju kućnih ljubimaca.
Došlo mi je da se malo sprdam s histerijom oko "štetnosti" cijepljenja djece, pa sam ja tu eto kao neki zamišljeni zagovaratelj zabrane cijepljenja ljubimaca iz čiste znatiželje dokle bi to dovelo . ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 21 of 21 • 1 ... 12 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Plenkovic o nagradama za cijepljenje : Ako damo nagrade za cijepljenje šta ćemo s ovima koji su se već cijepili ?
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» šest stožeraša izbačeno nakon ometanja uskršnje mise.
» Bergamo: Bolnica prvi put bez pacijenata na intenzivnoj
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» šest stožeraša izbačeno nakon ometanja uskršnje mise.
» Bergamo: Bolnica prvi put bez pacijenata na intenzivnoj
Page 21 of 21