'Cijepljenje - pravo izbora' izbačeno iz udruge pacijenata
Page 20 of 21
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Re: 'Cijepljenje - pravo izbora' izbačeno iz udruge pacijenata
mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
Guest- Guest
ako se referiras na mene, negdje si se zajebomrincredible wrote:
Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
po meni je cjepljenje igra sa zivotom djece i otkud vama pravo da se igrate s njihovim zivotima
ja brinem za dobrobit svojeg djeteta a ne ti niti norka niti doktor pero ni farmaceuti
ja sam ih napravio 6, ja sam ih digao svih 6 i na noge postavio
na njima je da nastave isto tako sa svojom djecom i po svojoj savjesti
njihova djeca isto tako
tako da ne serentajte dusebriznici
aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
da li sam ja tvoje djete sprijecio na bilo koji nacin da ne dobije vakcinu?
ako mislis da je vakcina zastarjela i da se pojavio "mutirani virus" zasto kao savjestan otac ih ne vakciniras ponovo, zasto nisi savjestan
nemoj odgovarat floskulama
Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
Već ti je objašnjeno.
Kolektivni imunitet i njegovo narušavanje odbijanjem cijepljenja.
Guest- Guest
de ne trkeljajslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
Već ti je objašnjeno.
komunisto kolektivni :)
Leviathan2 wrote:de ne trkeljajslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
Već ti je objašnjeno.
Nisam ja taj od nas dvojice koji trkelja. :)
Guest- Guest
jesi jesislidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:de ne trkeljajslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:
Ili tuđe.
Već ti je objašnjeno.
nisi, niti to možeš, da i svim silama želiš, ali si i te kako omogućio da se još ne cijepljeno dijete inficira zaraznim bolestima.Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
tebi ta jednostavna matematika baš i ne ide u glavu, jel?
a kao dokaz da ti u glavu ne ide, sad ćeš reći...pa tko meni brani da svoje dijete cijepim.
dakako, jer nemaš blage veze što je kalendar cijepljenja i kako ga je, u cilju kolektivne imunizacije stanovništva, potrebno redovito i na vrijeme provoditi.
nije nije...trkeljaš ti bez pauze i predaha.Leviathan2 wrote:jesi jesislidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:de ne trkeljajslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
aj sad argumenat
Već ti je objašnjeno.
diši malo...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pa ne zelim tvoje djete cjepit, koji ti jeNoor wrote:nisi, niti to možeš, da i svim silama želiš, ali si i te kako omogućio da se još ne cijepljeno dijete inficira zaraznim bolestima.Leviathan2 wrote:aj sad argumenatslidingdoorsoperator wrote:mrincredible wrote:Takvi se igraju sa životima vlastite djece. Ako žele sebe ubiti nekakvom boleštinom, skokom s vrha nebodera ili metkom, njihova stvar, ali tko im daje pravo igrati se sa životima svoje djece?
Ili tuđe.
tebi ta jednostavna matematika baš i ne ide u glavu, jel?
a kao dokaz da ti u glavu ne ide, sad ćeš reći...pa tko meni brani da svoje dijete cijepim.
dakako, jer nemaš blage veze što je kalendar cijepljenja i kako ga je, u cilju kolektivne imunizacije stanovništva, potrebno redovito i na vrijeme provoditi.
a silom nema teorije, ali mi nije jasno zasto necijepljeno djete izlazes riziku da dojde u dodir sa necijepljenim djetetom :)
mislim , ja vas ne razumijem, al ono apsolutno ne razumijem
eo ja i ti imamo klince u vrticu, jel moze tako
ok, plus minus su ista generacija i ja kazem da necu cjepit svoje djete ti kazes da hoces, popijemo kavu i izlajemo se o susjedi koja vara muza sa zeljeznicarom koji krade naftu
moje dijete pokupi vodene kozice i zarazi tvoje dijete koje nije cjepljeno (naravno nije ni moje) i ti meni skocis u oci, jel tako
e pa sad da ja tebe pitam, di ti tu vidis logiku?
ljudi koji vam kurac sluzi mozak
diši malo...
ahahah kruva ti
prikriveni komunjare kolektivisti
sta mentalno naslijedje radi :)
kolektivni imunitet je pojam iz imunologije i epidemiologije, nema veze s komunizmom, kao ni vaša antivakcinacijska kolektivna histerija također.Leviathan2 wrote:pfff, kolektivni imunitetNoor wrote:nije nije...trkeljaš ti bez pauze i predaha.Leviathan2 wrote:jesi jesislidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
de ne trkeljaj
diši malo...
ahahah kruva ti
ona ima veze samo s pomanjkanjem zdrave pameti ...i katastrofične neinformiranosti i zaglupljenosti.
eto, danas sam te mnogo čemu naučila.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nista me nisi naucila, znam ja dobro na sto se sejker referira i isto dobro znam sto je kalendar cjepljenjazahvaljujuci mojoj zenki svicarki koja je jos ziva nakon sto je skoro sjebala djete cjepljenjem, no na greskama se uci kak kazu stari ljudiNoor wrote:kolektivni imunitet je pojam iz imunologije i epidemiologije, nema veze s komunizmom, kao ni vaša antivakcinacijska kolektivna histerija također.Leviathan2 wrote:pfff, kolektivni imunitetNoor wrote:nije nije...trkeljaš ti bez pauze i predaha.Leviathan2 wrote:jesi jesislidingdoorsoperator wrote:
diši malo...
ahahah kruva ti
ona ima veze samo s pomanjkanjem zdrave pameti ...i katastrofične neinformiranosti i zaglupljenosti.
eto, danas sam te mnogo čemu naučila.
a zdrava pamet i neinformiranost :)
u to se nemoj nikad kladit s covjekom s mjesalice
na mjesalici se sazna svasta :) i nauci naravno
pelcovo ti soru kurcem :)pismejker wrote:Propisat izakon kojim se Levi,mora javiti na Pelcovanje...
jes vidio linkove sto sam ti ostavio na onoj temi , kad nebi bilo ljudi zemlja raj
pa dobro...malo bek tu d fjučer pa u dane kad je teta sora bila cura...moze...vidio sam,jako interesantno..Leviathan2 wrote:pelcovo ti soru kurcem :)pismejker wrote:Propisat izakon kojim se Levi,mora javiti na Pelcovanje...
jes vidio linkove sto sam ti ostavio na onoj temi , kad nebi bilo ljudi zemlja raj
Guest- Guest
za njih povremeno radim, kad zapnupismejker wrote:pa dobro...malo bek tu d fjučer pa u dane kad je teta sora bila cura...moze...vidio sam,jako interesantno..Leviathan2 wrote:pelcovo ti soru kurcem :)pismejker wrote:Propisat izakon kojim se Levi,mora javiti na Pelcovanje...
gazda me zvao da dojdem radit kod njega u ofis, nije mu jasno sto radim na mjesalici
reko prika moj, ja na mjesalici sviram kurcu i placen sam a kod tebe u ofisu bi mi oci ispale od posla
:)
ma sam ose nedaj..dok potpadnes pod ugovor,nahjebao si...ovako ti je bolje,sam na mjesalici svoj bossLeviathan2 wrote:za njih povremeno radim, kad zapnupismejker wrote:pa dobro...malo bek tu d fjučer pa u dane kad je teta sora bila cura...moze...vidio sam,jako interesantno..Leviathan2 wrote:pelcovo ti soru kurcem :)pismejker wrote:Propisat izakon kojim se Levi,mora javiti na Pelcovanje...
gazda me zvao da dojdem radit kod njega u ofis, nije mu jasno sto radim na mjesalici
reko prika moj, ja na mjesalici sviram kurcu i placen sam a kod tebe u ofisu bi mi oci ispale od posla
Guest- Guest
najslabija placa na mjesalici mi je 5 tauzenki, ono ako je bas los mjesec,pismejker wrote:ma sam ose nedaj..dok potpadnes pod ugovor,nahjebao si...ovako ti je bolje,sam na mjesalici svoj bossLeviathan2 wrote:za njih povremeno radim, kad zapnupismejker wrote:pa dobro...malo bek tu d fjučer pa u dane kad je teta sora bila cura...moze...vidio sam,jako interesantno..Leviathan2 wrote:pelcovo ti soru kurcem :)pismejker wrote:Propisat izakon kojim se Levi,mora javiti na Pelcovanje...
uvijek smuljam koji slobodni placeni dan za neke svoje poslice,
dodatno dobijem i bonuse u firmi kad im zapne pa me otjeraju s mjesalice
sa strane sam prosle godine ubio 127 k eura plus place oko 70k, plus pemzija sveukupno oko 2800 e mjesecno
bolimebriga za ugovore i gluposti
kolektivne štetočine koje žive u jos relativno sigurnoj sredini jer se drugi cijepe.slidingdoorsoperator wrote:Za one koji negiraju notornu činjenicu kolektivnog imuniteta se slobodno i sa punim pravom može reći da nisu ništa drugo doli kolektivnih štetočina.
Znaci koriste sve od toga sto se drugi cijepe.
Jasno, kako se njihov broj povećava sredina je sve manje sigurna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 20 of 21 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21
Similar topics
» Plenkovic o nagradama za cijepljenje : Ako damo nagrade za cijepljenje šta ćemo s ovima koji su se već cijepili ?
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» šest stožeraša izbačeno nakon ometanja uskršnje mise.
» Bergamo: Bolnica prvi put bez pacijenata na intenzivnoj
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» šest stožeraša izbačeno nakon ometanja uskršnje mise.
» Bergamo: Bolnica prvi put bez pacijenata na intenzivnoj
Page 20 of 21