Beograd ozbiljno zabrinut zbog Šućuraja
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Beograd ozbiljno zabrinut zbog Šućuraja
To se zove telepatija,fatalna privlacnost,etc..uvijek ste mi bili sumnjivi..:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nije. Megi je mnogo pokvarena.veber_1 wrote:znači nije slučajnost :Ddzango wrote:I ja isto pomislio.veber_1 wrote:hmmmmaggie13 wrote:Dzani,nepraktican si..dupla zarada;)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A ona će da kaže da sam jebavo Hrvatice i udri po leđima. Bolje da sedim u Zemunu i pijem pivo.maggie13 wrote:Snaci ces se..reci da grozni Hrvati placaju samo stotinjak evra mjesecno,a jos gori Nemci ne daju baksis.. :Ddzango wrote:Ali će posle da me pita gde su pare. A teško da će neko da mi plati da rolam 6 meseci.maggie13 wrote:onda si miran, ne moras je vodit..a kao pokusao si..:Ddzango wrote:Moja neće na more da bi radila.maggie13 wrote:Sto je,veberu? Dala ti ideju da i ti svoju angaziras :D
Morat cu pocet naplacivat savjetovanje ;P
2014-04-19
mi sumljivi?maggie13 wrote:To se zove telepatija,fatalna privlacnost,etc..uvijek ste mi bili sumnjivi..:D
ne znam tko ima čudne prijedloge.
2014-12-30
Pokvaren narod ti Skandinavci, majku im.Ero wrote:dzango wrote:Norvežani su sigurno mislili da nisu došli na Balkan.Ero wrote:.....za njih je "ovo postao teatar apsurda", pišu regionalni mediji.dzango wrote:Pa izvorni članak je hrvatski koliko vidim. B92 samo prenosi.
Koha ditore?
Bili su uvjereni da jesu.. Del Boyeve mućke im nisu prošle.
Last edited by dzango on 7/9/2015, 16:13; edited 1 time in total
2014-04-19
Ne volim ja te smajlije. Malo mi rogobatne te ćelave glave bez tela.veber_1 wrote:zaboravio si smajli. sjedni. kec.dzango wrote:Nešto što ne znamo.maggie13 wrote:Napisi nesto sto ne znamo..B-)
2014-04-19
Stani između pa da proverimo.maggie13 wrote:To se zove telepatija,fatalna privlacnost,etc..uvijek ste mi bili sumnjivi..:D
2014-04-19
Ajd sad i ti. Nisu čudni. Meni potaman.veber_1 wrote:mi sumljivi?maggie13 wrote:To se zove telepatija,fatalna privlacnost,etc..uvijek ste mi bili sumnjivi..:D
ne znam tko ima čudne prijedloge.
2014-04-19
Ok,vidim da sam pogodila,pa ste se udruzili izokretat moje neduzne izjave u vase perverzne aluzije :D
Dobro,necu vise primjecivat..;P
2014-04-12
Najviše obrađuju svoja polja,vinograde,a najviše su poznati po dobrom povrću. Zar nikad nisi čuo za Ravne kotare?dzango wrote:Šta rade?albatros wrote:Pa Srbi rade po Zadru već godinama. Naročito oko Zadra. I ima se posla,kaže mi stari Mirko.dzango wrote:Gluposti. Baš bih voleo da vidim te Srbe što će da rade u Zadru.maggie13 wrote:Hvala
No, što kažeš na ovu promociju našeg tržišta rada u turističkoj djelatnosti?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma jok. Daj još neku.maggie13 wrote:Ok,vidim da sam pogodila,pa ste se udruzili izokretat moje neduzne izjave u vase perverzne aluzije :D
hahahahahadzango wrote:Stani između pa da proverimo.maggie13 wrote:To se zove telepatija,fatalna privlacnost,etc..uvijek ste mi bili sumnjivi..:D
2014-12-30
Ovde se priča o radnicima u turizmu a ne u poljoprivredi. Jesam za Ravnu Goru.albatros wrote:Najviše obrađuju svoja polja,vinograde,a najviše su poznati po dobrom povrću. Zar nikad nisi čuo za Ravne kotare?dzango wrote:Šta rade?albatros wrote:Pa Srbi rade po Zadru već godinama. Naročito oko Zadra. I ima se posla,kaže mi stari Mirko.dzango wrote:Gluposti. Baš bih voleo da vidim te Srbe što će da rade u Zadru.maggie13 wrote:Hvala
No, što kažeš na ovu promociju našeg tržišta rada u turističkoj djelatnosti?
2014-04-19
Da. Bila je ondje nekad dosta razvijena drvna industrija. Radin iz Ravne Gore nekad je proizvodio vrhunski namještaj,a onda je uslijedio tipični hrvatski nastavak.dzango wrote:Ovde se priča o radnicima u turizmu a ne u poljoprivredi. Jesam za Ravnu Goru.
HDZ,privatizacija, pretvorba, stečajni upravitelj,otkazi....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
necu se umetat između vas..samo vi :Ddzango wrote:Ma jok. Daj još neku.maggie13 wrote:Ok,vidim da sam pogodila,pa ste se udruzili izokretat moje neduzne izjave u vase perverzne aluzije :D
Inace, trebat ce ovdje radnika. I u brodograđevnoj industriji vec uvoze.
2014-04-12
kako ću joj reći da varin i u fušu tokarim... :Dmaggie13 wrote:I u brodograđevnoj industriji vec uvoze.
Last edited by veber_1 on 7/9/2015, 16:24; edited 1 time in total (Reason for editing : i)
veber-
2014-12-30
maggie13 wrote:necu se umetat između vas..samo vi :Ddzango wrote:Ma jok. Daj još neku.maggie13 wrote:Ok,vidim da sam pogodila,pa ste se udruzili izokretat moje neduzne izjave u vase perverzne aluzije :D
Inace, trebat ce ovdje radnika.
Pa ja ti i kažem a ti se sklanjaš.
2014-04-19
Malo varenje, malo kucanje. Nema lepše.veber_1 wrote:kako ću joj reći da varin i u fušu tokarim... :Dmaggie13 wrote:I u brodograđevnoj industriji vec uvoze.
2014-04-19
..bi li skverski trlis prala..:Dveber_1 wrote:kako ću joj reći da varin i u fušu tokarim... :Dmaggie13 wrote:I u brodograđevnoj industriji vec uvoze.
2014-04-12
Ne bi znao za drvnu industriju.albatros wrote:Da. Bila je ondje nekad dosta razvijena drvna industrija. Radin iz Ravne Gore nekad je proizvodio vrhunski namještaj,a onda je uslijedio tipični hrvatski nastavak.dzango wrote:Ovde se priča o radnicima u turizmu a ne u poljoprivredi. Jesam za Ravnu Goru.
HDZ,privatizacija, pretvorba, stečajni upravitelj,otkazi....
2014-04-19
bi li ti?maggie13 wrote:
..bi li skverski trlis prala..:D
2014-12-30
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Brisel ozbiljno zabrinut zbog Srbije:'Srbija se ponaša jako opasno,možda vratimo vizni režim za ulazak u EU njihovim građanima'
» Milanović ozbiljno zabrinut rezultatom na lokalnim izborima u Korčuli
» Tito: Roboti ce setati a i raditi, Rusa sve vise, Pizzon ozbiljno zabrinut
» Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
» Zabrinut sam zbog Rusije
» Milanović ozbiljno zabrinut rezultatom na lokalnim izborima u Korčuli
» Tito: Roboti ce setati a i raditi, Rusa sve vise, Pizzon ozbiljno zabrinut
» Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
» Zabrinut sam zbog Rusije
Page 3 of 5