a čuj ove bolide
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: a čuj ove bolide
To je ta priča....lik unište sve ostale u začetku koji su neki kurac pokušali napraviti. I onda kad je postao jedini tako što je eliminirao sve ostale....sad bi trebalo kukati nad njime i kao on je država. Ma ko mu jebe mater...što gore mu se dogodi to bolje.
Guest- Guest
Čisti prokleti socijalistički mastodont....Ne žalim sekunde što propada...
darth_vader-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:To što je to govno pogasilo gomilu drugih firmi i malih poduzeća i što mu se išlo na ruku sa svime što je poželio, to nije toliko bitno.
čuj, pogasilo bi se puno više firmi da mu država nije belja i vupike uvaljivala jer im je bilo jednostavnije dat todi za kunu nego poslat radnike na cestu ili riskirat priče "sve smo prodali strancima za kunu" a nitko nije nudio dvije.
U svakom slučaju, bez tode će propasti manje-više sve što ima veze s poljoprivredom, lidl sigurno neće od seljaka otkupljivat po suludim cijenama koje traže a oni jeftinije proizvest ne mogu jer su porezi ogromni, imanja mala, gnojivo skuplje nego u eu, tehnologija nikakva, znanje seljaka još mizernije, itd etc.
što reče miha, to je ona filozofija radiću malo, napraviću tisuću butelja vina i prodat skupo e al kvaliteta, to više tak ne bu išlo
Da marc interesantno je to da sve u principu ce propasti u trenutku kad neki tvoj osobni junak bilo politicki bilo gospodarstveni najebe. Redovito jer sam sebe sprci. Ali ajd.
Sve bi i vise kvragu otislo da se nije Todoric pojavio itd....ono jebote.
Sve bi i vise kvragu otislo da se nije Todoric pojavio itd....ono jebote.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Čisti prokleti socijalistički mastodont....Ne žalim sekunde što propada...
Meni je iskreno drago. Žao mi je jedino što se sve ovako brzo završilo relativno za njega. Ja sam se iskreno nadao višegodišnjoj agoniji i što jačem prizemljivanju. Žalosno je kad kučkini sinovi takve vrste ne dožive ni izbliza mrvicu sranja koje su drugima prouzročili.
Guest- Guest
Deset let?? Gdo živ, gdo mrtav .... za deset let. Morebiti još jedan boj doživimo za to vrime.
Stribor-
2015-09-22
MaximusDecimusMiridije wrote:jasambrend wrote:Čisti prokleti socijalistički mastodont....Ne žalim sekunde što propada...
Meni je iskreno drago. Žao mi je jedino što se sve ovako brzo završilo relativno za njega. Ja sam se iskreno nadao višegodišnjoj agoniji i što jačem prizemljivanju. Žalosno je kad kučkini sinovi takve vrste ne dožive ni izbliza mrvicu sranja koje su drugima prouzročili.
hm, bojim se da vam neće bit drago ono što sad slijedi...
Todina pudlica je progovorila. Sa sjetom, jer mu gazda više milosrdno ne udjeljuje kupone od Konzuma za učinjeni PR.marcellus wrote:čisto da ne bude zabune, sve što sam napisao o todoriću i agrokoru zadnjih deset godina stoji.
a uglavnom sam pisao da će hrvati i te kako žaliti za todorićem kad ga više ne bude a sad smo tu negdje, sad dolazi iz guzice u glavu da propast agrokora znači gašenje stotina i tisuća malih opg-ova i dobavljača koji svoju lovu neće vidjeti nikad i koji će automatski bankrotirati kad i agrokor
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Fakat je najgore što mu se može dogoditi da mu ti ne želiš dobro. Ali ima on načina da se utješi. Samo da baci pogled na svoje offshore bankovne račune i odmah ima jedno pe-šest milijardi načina tješenja, :PMaximusDecimusMiridije wrote:To je ta priča....lik unište sve ostale u začetku koji su neki kurac pokušali napraviti. I onda kad je postao jedini tako što je eliminirao sve ostale....sad bi trebalo kukati nad njime i kao on je država. Ma ko mu jebe mater...što gore mu se dogodi to bolje.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2