a čuj ove bolide
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
a čuj ove bolide
http://www.vecernji.hr/eu/gradani-su-izgubili-povjerenje-u-uniju-ali-ga-sada-vracamo-1158765
Za idućih deset godina želimo Europsku uniju koja će biti sigurnija, koja će cvjetati, biti konkurentna, održiva i društveno odgovorna, koja će biti voljna i sposobna igrati ključnu ulogu u svijetu i koja će znati oblikovati globalizaciju, stoji u završnoj izjavi koju su potpisali šefovi država i vlada 27 zemalja EU koji su se okupili u Rimu na obilježavanju 60-te obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora kojima je utemeljena današnja Unija.
ne bi im dao da čuvaju dvije ovce, kakvo crno povjerenje
Za idućih deset godina želimo Europsku uniju koja će biti sigurnija, koja će cvjetati, biti konkurentna, održiva i društveno odgovorna, koja će biti voljna i sposobna igrati ključnu ulogu u svijetu i koja će znati oblikovati globalizaciju, stoji u završnoj izjavi koju su potpisali šefovi država i vlada 27 zemalja EU koji su se okupili u Rimu na obilježavanju 60-te obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora kojima je utemeljena današnja Unija.
ne bi im dao da čuvaju dvije ovce, kakvo crno povjerenje
europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera
je kak da ne narocito sa merkel koja se kuzi u geostrategiju ko busman u vbr
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: a čuj ove bolide
a gle ovog plenkija među njima...tamo i spada jer za drugo nije....pa kako je taj lik uopce mogao doc na vrh hdz-a i biti premijer...uvjerljivo najveci guzicar u briselu među nasim eu parlamentarcima..jedino tako.petirku sigurno ne bi predlozili...marcellus wrote:europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa uvalil je Rutteu prst u prkno, vidi kak se Dačer umilno smiješi.vuksadinare wrote:a gle ovog plenkija među njima...tamo i spada jer za drugo nije....pa kako je taj lik uopce mogao doc na vrh hdz-a i biti premijer...uvjerljivo najveci guzicar u briselu među nasim eu parlamentarcima..jedino tako.petirku sigurno ne bi predlozili...marcellus wrote:europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera
To je točno ono kaj Mark voli, a stidi se priznat.
Plenkiju i njegovim plenkijićima budućnost osigurana.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Tko je ona s lentom? Miss kalifata?
Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Gradonačelnica di Roma Capitale. Virginiah Raggi je Gradolnačenicah gradah Rimah.
Guest- Guest
A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Jel to ona luda feministica ili ekologistica, što li?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tko je ona s lentom? Miss kalifata?
Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Gradonačelnica di Roma Capitale. Virginiah Raggi je Gradolnačenicah gradah Rimah.
Ujedinjena Europa, zajednicko trziste je bila odlicna zamisao.
Od Maastrichta 1992. je bilo sve vise i vise gresaka, a EU i ideja ujedinjene Europe su se toliko udaljile da mozemo reci da je EU postala nakaradna instalacija, perverzija i degeneracija jedne i profitabilne i plemenite ideje koja je, izmedju ostaloga, mogla olaksati zivot u svijetu izmedju dvije barbarske supersile i rahmetli Titinih drugova.
Ujedinjena Europa je mogla donijeti malo zdravog razuma, kulture i civilizacije na ovaj svijet, ne tako da reprizira seobu naroda, nego da izvozi, ne kapital i proizvodnju, vec ideje i utjecaj.
To je bila njena originalna misija, danas je to birokratizirana niskorist, osim za njemacku gospodarsku hegemoniju i sorosevske fundirane devijacije.
Ne cudim se ja Britima, ja se cudim ostalima.
Od Maastrichta 1992. je bilo sve vise i vise gresaka, a EU i ideja ujedinjene Europe su se toliko udaljile da mozemo reci da je EU postala nakaradna instalacija, perverzija i degeneracija jedne i profitabilne i plemenite ideje koja je, izmedju ostaloga, mogla olaksati zivot u svijetu izmedju dvije barbarske supersile i rahmetli Titinih drugova.
Ujedinjena Europa je mogla donijeti malo zdravog razuma, kulture i civilizacije na ovaj svijet, ne tako da reprizira seobu naroda, nego da izvozi, ne kapital i proizvodnju, vec ideje i utjecaj.
To je bila njena originalna misija, danas je to birokratizirana niskorist, osim za njemacku gospodarsku hegemoniju i sorosevske fundirane devijacije.
Ne cudim se ja Britima, ja se cudim ostalima.
Guest- Guest
provocator wrote:A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante.
Doduse, sad cu te ja malo zachatati, ali marcellus je najprije tvrdio da je Todoric nas kurvin sin kojeg trebamo spasavati, jer je Agrokor geopoliticko, a ne samo gospodarsko pitanje, da bi zauzeo stav da Agrokor treba rasuti po matrici liberalnog kapitalizma, i o tome se naveliko raspisao.
Jel se moze znati sto ga je ponukalo na promjenu stava?
Guest- Guest
Regoč wrote:Jel to ona luda feministica ili ekologistica, što li?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tko je ona s lentom? Miss kalifata?
Che?
Guest- Guest
A?Gnječ wrote:Regoč wrote:Jel to ona luda feministica ili ekologistica, što li?Gnječ wrote:Regoč wrote:Tko je ona s lentom? Miss kalifata?
Che?
kolerik wrote:provocator wrote:A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante.
Doduse, sad cu te ja malo zachatati, ali marcellus je najprije tvrdio da je Todoric nas kurvin sin kojeg trebamo spasavati, jer je Agrokor geopoliticko, a ne samo gospodarsko pitanje, da bi zauzeo stav da Agrokor treba rasuti po matrici liberalnog kapitalizma, i o tome se naveliko raspisao.
Jel se moze znati sto ga je ponukalo na promjenu stava?
ispravka, drug marcellus nikad i nigdje nije rekao da agrokor treba rasturiti po matrici bilo čega, već da treba pustiti one koji imaju interesa da ga spase da to i urade i da im u tome vlada treba pomoći, a ne im odmagati i minirati taj napor nekakvim lex nacionalizacijama
čisto da ne bude zabune, sve što sam napisao o todoriću i agrokoru zadnjih deset godina stoji.
a uglavnom sam pisao da će hrvati i te kako žaliti za todorićem kad ga više ne bude a sad smo tu negdje, sad dolazi iz guzice u glavu da propast agrokora znači gašenje stotina i tisuća malih opg-ova i dobavljača koji svoju lovu neće vidjeti nikad i koji će automatski bankrotirati kad i agrokor
a uglavnom sam pisao da će hrvati i te kako žaliti za todorićem kad ga više ne bude a sad smo tu negdje, sad dolazi iz guzice u glavu da propast agrokora znači gašenje stotina i tisuća malih opg-ova i dobavljača koji svoju lovu neće vidjeti nikad i koji će automatski bankrotirati kad i agrokor
To što je to govno pogasilo gomilu drugih firmi i malih poduzeća i što mu se išlo na ruku sa svime što je poželio, to nije toliko bitno.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:To što je to govno pogasilo gomilu drugih firmi i malih poduzeća i što mu se išlo na ruku sa svime što je poželio, to nije toliko bitno.
Lik je doslovce uništio hrvatsko gospodarstvo i nikome ništa...Još za stečajnog da dođe Mudrinic...
darth_vader-
2014-04-17
To je ta priča....lik unište sve ostale u začetku koji su neki kurac pokušali napraviti. I onda kad je postao jedini tako što je eliminirao sve ostale....sad bi trebalo kukati nad njime i kao on je država. Ma ko mu jebe mater...što gore mu se dogodi to bolje.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2