ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

a čuj ove bolide

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

a čuj ove bolide  Empty a čuj ove bolide

Post by marcellus 6/4/2017, 10:47

http://www.vecernji.hr/eu/gradani-su-izgubili-povjerenje-u-uniju-ali-ga-sada-vracamo-1158765

Za idućih deset godina želimo Europsku uniju koja će biti sigurnija, koja će cvjetati, biti konkurentna, održiva i društveno odgovorna, koja će biti voljna i sposobna igrati ključnu ulogu u svijetu i koja će znati oblikovati globalizaciju, stoji u završnoj izjavi koju su potpisali šefovi država i vlada 27 zemalja EU koji su se okupili u Rimu na obilježavanju 60-te obljetnice potpisivanja Rimskih ugovora kojima je utemeljena današnja Unija.

a čuj ove bolide  Cfa8f0955fc06a5dbcef79b2379d4743

ne bi im dao da čuvaju dvije ovce, kakvo crno povjerenje

2014-04-16

Back to top Go down

a čuj ove bolide  Empty Re: a čuj ove bolide

Post by marcellus 6/4/2017, 10:48

europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 10:48

je kak da ne narocito sa merkel koja se kuzi u geostrategiju ko busman u vbr
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2017, 10:50

marcellus wrote:europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera
a gle ovog plenkija među njima...tamo i spada jer za drugo nije....pa kako je taj lik uopce mogao doc na vrh hdz-a i biti premijer...uvjerljivo najveci guzicar u briselu među nasim eu parlamentarcima..jedino tako.petirku sigurno ne bi predlozili...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 6/4/2017, 11:04

vuksadinare wrote:
marcellus wrote:europa će procvasti u idućih deset godina uz 50 milijuna kozojeba i preplanulih, mošmislit, pod mudrim vodstvom idiota koji su i usrali motku i od potencijalno perspektivnog projekta ekonomskog udruživanja napravili sranje globalnih razmjera
a gle ovog plenkija među njima...tamo i spada jer za drugo nije....pa kako je taj lik uopce mogao doc na vrh hdz-a i biti premijer...uvjerljivo najveci guzicar u briselu među nasim eu parlamentarcima..jedino tako.petirku sigurno ne bi predlozili...
Pa uvalil je Rutteu prst u prkno, vidi kak se Dačer umilno smiješi.

a čuj ove bolide  Cfa8f0955fc06a5dbcef79b2379d4743

To je točno ono kaj Mark voli, a stidi se priznat. 

a čuj ove bolide  Z

Plenkiju i njegovim plenkijićima budućnost osigurana.
Oh_Femder
Oh_Femder

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 12:00

Tko je ona s lentom? Miss kalifata?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 13:41

Regoč wrote:Tko je ona s lentom? Miss kalifata?

Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Gradonačelnica di Roma Capitale. Virginiah Raggi je Gradolnačenicah gradah Rimah.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by provocator 6/4/2017, 13:49

A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante. :D

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by marcellus 6/4/2017, 14:33

onda je merkel još bila normalna

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 17:49

Gnječ wrote:

Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale.  Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Gradonačelnica di Roma Capitale. Virginiah Raggi je Gradolnačenicah gradah Rimah.
Jel to ona luda feministica ili ekologistica, što li?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 17:53

Ujedinjena Europa, zajednicko trziste je bila odlicna zamisao.

Od Maastrichta 1992. je bilo sve vise i vise gresaka, a EU i ideja ujedinjene Europe su se toliko udaljile da mozemo reci da je EU postala nakaradna instalacija, perverzija i degeneracija jedne i profitabilne i plemenite ideje koja je, izmedju ostaloga, mogla olaksati zivot u svijetu izmedju dvije barbarske supersile i rahmetli Titinih drugova.

Ujedinjena Europa je mogla donijeti malo zdravog razuma, kulture i civilizacije na ovaj svijet, ne tako da reprizira seobu naroda, nego da izvozi, ne kapital i proizvodnju, vec ideje i utjecaj.

To je bila njena originalna misija, danas je to birokratizirana niskorist, osim za njemacku gospodarsku hegemoniju i sorosevske fundirane devijacije.

Ne cudim se ja Britima, ja se cudim ostalima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 17:57

provocator wrote:A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante. :D

Doduse, sad cu te ja malo zachatati, ali marcellus je najprije tvrdio da je Todoric nas kurvin sin kojeg trebamo spasavati, jer je Agrokor geopoliticko, a ne samo gospodarsko pitanje, da bi zauzeo stav da Agrokor treba rasuti po matrici liberalnog kapitalizma, i o tome se naveliko raspisao.

Jel se moze znati sto ga je ponukalo na promjenu stava?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 17:59

Regoč wrote:
Gnječ wrote:

Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale.  Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi e la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Sindaca di Roma Capitale. Virginia Raggi je la Gradonačelnica di Roma Capitale. Virginiah Raggi je Gradolnačenicah gradah Rimah.

Che?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 18:00

Lova?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 6/4/2017, 18:00

Gnječ wrote:
Regoč wrote:
Gnječ wrote:

Che?
A?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by marcellus 6/4/2017, 18:30

kolerik wrote:
provocator wrote:A kada sam ja druga marcellusa pitao koje curcheve koristi imamo mi od EU onda mi je on s odgovorio kako on već osjeća sve blagodati koje EU pruža. Sjećaš se druže marcellus? Ti i dupli ante. :D

Doduse, sad cu te ja malo zachatati, ali marcellus je najprije tvrdio da je Todoric nas kurvin sin kojeg trebamo spasavati, jer je Agrokor geopoliticko, a ne samo gospodarsko pitanje, da bi zauzeo stav da Agrokor treba rasuti po matrici liberalnog kapitalizma, i o tome se naveliko raspisao.

Jel se moze znati sto ga je ponukalo na promjenu stava?

ispravka, drug marcellus nikad i nigdje nije rekao da agrokor treba rasturiti po matrici bilo čega, već da treba pustiti one koji imaju interesa da ga spase da to i urade i da im u tome vlada treba pomoći, a ne im odmagati i minirati taj napor nekakvim lex nacionalizacijama

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 6/4/2017, 18:32

čisto da ne bude zabune, sve što sam napisao o todoriću i agrokoru zadnjih deset godina stoji.

a uglavnom sam pisao da će hrvati i te kako žaliti za todorićem kad ga više ne bude a sad smo tu negdje, sad dolazi iz guzice u glavu da propast agrokora znači gašenje stotina i tisuća malih opg-ova i dobavljača koji svoju lovu neće vidjeti nikad i koji će automatski bankrotirati kad i agrokor

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 19:15

To što je to govno pogasilo gomilu drugih firmi i malih poduzeća i što mu se išlo na ruku sa svime što je poželio, to nije toliko bitno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 6/4/2017, 19:17

MaximusDecimusMiridije wrote:To što je to govno pogasilo gomilu drugih firmi i malih poduzeća i što mu se išlo na ruku sa svime što je poželio, to nije toliko bitno.

Lik je doslovce uništio hrvatsko gospodarstvo i nikome ništa...Još za stečajnog da dođe Mudrinic...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 6/4/2017, 19:19

To je ta priča....lik unište sve ostale u začetku koji su neki kurac pokušali napraviti. I onda kad je postao jedini tako što je eliminirao sve ostale....sad bi trebalo kukati nad njime i kao on je država. Ma ko mu jebe mater...što gore mu se dogodi to bolje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top