Rusija u Siriji gradi BAZU, stiže rusko oružje
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija u Siriji gradi BAZU, stiže rusko oružje
Assad je sheban ....ISILovci nadiru prema njemu ...pririzat cemu vrat ....Rusi su se morali aktivirat ....dupe mu je ugroženo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
zato jer 600 ISISlovaca uleti u grad koji drži 30 000 naoružanih iračkih vojnika sa abrams tenkovima, i ovih 600 ISILovaca natjera u bežaniju 30 000 iračkih vojnika koji imaju abrams tenkove.. eto zašto. amerikanci popizdili na njih.Yehudi wrote:Dovoze Antononovi svaki dan protuzračne sustave, protuoklop itd
Samo pomalo.
Kako su Kurdi uz zračnu podršku vrlo brzo zaustavili isis
i prešli u kontru, tako će i ovdi biti.
Mene više čudi kako to Ameri ne uspijevaju suzbiti isis u
Iraku a imaju vojsku Iračku na terenu kao prašinare.
Sa druge strane Kurdi se bore, pa to ide lakše sa Kurdima
Guest- Guest
@ LONGI..A to pjevate vec pola godine ili vise..
Guest- Guest
Kakav si sa FPS-ovima?neoliberalni_placenik wrote:zato jer 600 ISISlovaca uleti u grad koji drži 30 000 naoružanih iračkih vojnika sa abrams tenkovima, i ovih 600 ISILovaca natjera u bežaniju 30 000 iračkih vojnika koji imaju abrams tenkove.. eto zašto. amerikanci popizdili na njih.Yehudi wrote:Dovoze Antononovi svaki dan protuzračne sustave, protuoklop itd
Samo pomalo.
Guest- Guest
nisam igra dosta dugo , malo sam ispa iz đirabogomdani wrote:Kakav si sa FPS-ovima?neoliberalni_placenik wrote:zato jer 600 ISISlovaca uleti u grad koji drži 30 000 naoružanih iračkih vojnika sa abrams tenkovima, i ovih 600 ISILovaca natjera u bežaniju 30 000 iračkih vojnika koji imaju abrams tenkove.. eto zašto. amerikanci popizdili na njih.Yehudi wrote:Dovoze Antononovi svaki dan protuzračne sustave, protuoklop itd
Samo pomalo.
Guest- Guest
FPS-ovi su za dan-dva, rts-ovi za svaki dan....neoliberalni_placenik wrote:nisam igra dosta dugo , malo sam ispa iz đirabogomdani wrote:Kakav si sa FPS-ovima?neoliberalni_placenik wrote:zato jer 600 ISISlovaca uleti u grad koji drži 30 000 naoružanih iračkih vojnika sa abrams tenkovima, i ovih 600 ISILovaca natjera u bežaniju 30 000 iračkih vojnika koji imaju abrams tenkove.. eto zašto. amerikanci popizdili na njih.Yehudi wrote:Dovoze Antononovi svaki dan protuzračne sustave, protuoklop itd
Samo pomalo.
Guest- Guest
ma igra sam UT 99 polu profesionalno to mi je onako najdraži.. ma ja sam gejmer , brzo se uštekam u svaku igricu
Guest- Guest
Počelo je počelo...Hop hop hop...RayMabus wrote:Grčka je dobila zahtev Sjedinjenih Američkih Država (SAD) da zabrani Rusiji upotrebu grčkog vazdušnog prostora za prevoz pomoći u Siriju, saopštio je danas portparol ministarstva inostranih poslova u Atini.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:566173-SAD-trazi-od-Grcke-da-odbije-zahtev-Rusije
Guest- Guest
Десантный корабль "Николай Фильченков" с военным грузом в Босфорском проливе.
Из Крыма в Сирию "на боевое задание"
Iz Krima ka Siriji poprilično nakrcani ratni brodovi prolaze kroz
Bosfor.
http://www.svoboda.org/content/article/27226921.html
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pogledaj neki mrezni fajt u Battlefieldu 3 64 sa 64 u Metrou...e tako otprilike briju i ovi ISIS-ovci...ginu ali guraju naprijed kao da imaju mogucnost ozivljavanja..neoliberalni_placenik wrote:nisam igra dosta dugo , malo sam ispa iz đirabogomdani wrote:Kakav si sa FPS-ovima?neoliberalni_placenik wrote:zato jer 600 ISISlovaca uleti u grad koji drži 30 000 naoružanih iračkih vojnika sa abrams tenkovima, i ovih 600 ISILovaca natjera u bežaniju 30 000 iračkih vojnika koji imaju abrams tenkove.. eto zašto. amerikanci popizdili na njih.Yehudi wrote:Dovoze Antononovi svaki dan protuzračne sustave, protuoklop itd
Samo pomalo.
Guest- Guest
mrežno gledam starcraft 2, to mi je nekako najviša razina , mislim da je starcraft 2 igrica gdje najviše se izvlači od pojednica
Guest- Guest
Najjače mi je kako je jedan usporedio muslimane sa zergovima u starcraft 2 :D
Guest- Guest
bolje sa onim monsterima iz Gospodara prstenova..neoliberalni_placenik wrote:Najjače mi je kako je jedan usporedio muslimane sa zergovima u starcraft 2 :D
Guest- Guest
„Saradnja“
Ministarstva odbrane Rusije i SAD potpisala su sporazum o prevenciji incidenata prilikom letova vojne avijacije u borbenim operacijama u Siriji. Ovaj dokument reguliše akcije vazduhoplova i njime se definišu pravila i ograničenja kako bi se sprečili bilo kakvi incidenti između ruske i američke avijacije.Kada ovaj dokument stupi na snagu, biće formiran kanal stalne operativne komunikacije između vojnih komandi Rusije i SAD radi pružanja međusobne pomoći pri mogućim kriznim situacijama. Mere koje su predviđene sporazumom obuhvataju neke osnovne operativne procedure kao što su jezik komunikacije, radio frekvencije i visina leta vazduhoplova. Rusi smatraju da sporazum predstavlja vojno tehničku saradnju dve zemlje, najviši nivo saradnje u borbi protiv terorizma i ne utiče na principijelnu poziciju Rusije koja jedina u Siriji legalno sprovodi vojnu akciju na poziv sirijskih vlasti.
Rusi su takođe saopštili da je između vazduhoplovne baze Basel Al Asad gde su stacionirani vazduhoplovi ruskih VKS i komandnog centra RV Izraela uspostavljena tzv. ‘’vruća linija’’ kako bi se uspostavilo poverenje i direktno koordinisale buduće akcije. Pored toga 14. i 15. oktobra ruske i izraelske vazduhoplovne snage imale su i zajedničke trenažne letove koje će dalje pomoći u poboljšanju bezbednosti letenja.
Sistem za protivelektronska dejstva “Krasuha-4“ na aerodromu Basel Al Asad / Foto: TV Zvezda
Za neposrednu PVO aerodroma Basel Al Asad gde su stacionirani ruski borbeni avioni i helikopteri, Rusija je obezbedila nekoliko samohodnih artiljerijsko-raketnih sistema Pancir S1 koji su razmešteni uglavnom unutar same baze.
U njoj se nalazi i sistem za elektronsko ratovanje tipa 1RL257 ‘’Krasuha-4’’ dometa 150 do 300 km. Namena ovog sistema je elektronsko pokrivanje komandnih mesta, sistema PVO, grupisanih snaga KoV-a, važnih administrativnih, političkih i industrijskih objekata. Kompleks analizira vrstu elektronskog signala i ometa zračenje neprijateljskih radara. Ima mogućnost dejstva na špijunske satelite, zemaljske radare, leteće radarske sisteme pa čak i na bespilotne letelice. Ovaj sistem je razvijan tokom 90-tih, uveden je u upotrebu 2012. i do sada je isporučeno 10 od 18 naručenih kompleksa.
Lanseri i nišanski radar raketnog sistema S-300F na krstarici klase Slava / Foto: Ministarstvo odbrane SAD
Kako PVO Sirije poseduje sasvim solidne raketne sisteme malog i srednjeg dometa poput Tora, Pečore-2 i Buka i pošto verovatno nisu želeli da privlače veću pažnju, Rusi nisu došli sa moćnim raketnim sistemima poput S-300 i S-400.
Međutim u zoni sirijske obale nalazi se krstarica ‘’Moskva’ (projekat 1164 Atlant, klasa Slava) ruske Crnomorske flote koja poseduje raketni sistem PVO S-300F ‘’Fort’’ (NATO oznaka SA-N-6 ‘’Grumble’’). Ovaj sistem, koji je uveden u upotrebu 1984. kao mornarička verzija sistema S-300P, ima domet od 90 km po daljini i 25 km po visini. Raketa 5V55RM može gađati ciljeve koji se kreću brzinom do 4 maha i ima kombinovano komandno i poluaktivno radarsko vođenje. Krstarice klase Slava poseduju 8 lansera sistema S-300F od kojih je svaki lanser rotacioni sa 8 raketa. Tu je i nišanski radar tipa 4R31 ‘’Volna’’, osmatrački 3D radar MR-700 ‘’Fregat’’ i osmatrački MR-600 ‘’Voshod’’.
http://tangosix.rs/2015/23/10/sirija-saradnja-rusa-sa-sad-izraelom-i-turskom-krasuha-4-i-pvo-na-krstarici-moskva/
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Rusija ima dvije baze već 40 godina u Siriji,zračnu,pomorsku i podmorničarsku
stenjalica-
2015-10-18
Yehudi wrote:Neće Rusi obarati Brite ( ako ovi napadnu Siriju ) već Sirijci.
Mada ne mislim daće Engleska objaviti rat Siriji.
A koliko gubitaka isis-u mogu nanijeti Rusi, to ćemo viditi.
Po meni i sa 6-8 aviona i helikoptera mogu ih poprilično satrati.
Mislim da znaš i sam i dok vojnička čizma ne prođe nisi pobijedio.
Guest- Guest
bogomdani wrote:bolje sa onim monsterima iz Gospodara prstenova..neoliberalni_placenik wrote:Najjače mi je kako je jedan usporedio muslimane sa zergovima u starcraft 2 :D
Ne zergovi su baš kao ovi. Glupi i beskorisni ali ima ih puno i nije bad ako ginu.
Guest- Guest
Inače za SC2 igrati potrebno je preko 400 apm. Mislim ako se igrao na najvišem nivo. A 400 apm je fakat puno za ljudski mozak.
Guest- Guest
za SC2 je oko 250apm dosta , tolioo imaju top igrači.. ja sam igrao 2tjedna došao do 160apm i odusta, nije mi se dalo više :D , ali uživam gledati online kako igraju profesionalci starcraft 2, isto kao što ekipa koja neigra nogomet, gleda nogometne tekme, tako je meni napeto gledati online gamer-ske borbe, iako nemoran nužno igrati..zgdosada wrote:Inače za SC2 igrati potrebno je preko 400 apm. Mislim ako se igrao na najvišem nivo. A 400 apm je fakat puno za ljudski mozak.
Guest- Guest
u starcraft 1 su imali +300 +350, apm, jer sc2 je napravljen tako da možeš i sa manje APM ostvariti top rezultat
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija gradi mornaričku bazu u Sudanu
» Peking gradi još jednu bazu Africi
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Lazanski: Neutronsko oružje u Siriji
» Novo moćno rusko oružje koje izaziva halucinacije
» Peking gradi još jednu bazu Africi
» Izrael upravo razbucao Iransku bazu u Siriji
» Lazanski: Neutronsko oružje u Siriji
» Novo moćno rusko oružje koje izaziva halucinacije