Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Sad će nama marcellus pojasniti kako stvari stoje.
Re: Vidjelice i šatoraši na aparatima: Srbadija preuzima Agrokor
Naravno da bi iz Vlade RH odmah morali otići svi ministri i državni tajnici koji su ikad radili u "Agrokoru" ili bili u ikakvoj vezi s Agrokorom i Todorićima. Ali muda labudova.
Možda bi bilo dobro u čitavu priču već u samom startu uključiti i DORH.
Što se "Agrokora" tiče on u startu nje imao uvjeta za poslovanje, kao što nema nijedna tvrtka čija imovina nije pokrivena vlastitim kapitalom s bar 50 posto, a u slučaju "Agrokora" je to oko 13 posto prema objavljenim podacima. Nadalje krećeš u posao bez vlastiih obrtnih sredstava. E sad, banke te nukaju, politika te gura, a ti sam previše znaš o premalo toga i imaš nerješive probleme i to ne ti sam nego i te banke i ta politika i svi zaposleni i na kraju svi državljani ove izjebane države.
Možda bi bilo dobro u čitavu priču već u samom startu uključiti i DORH.
Što se "Agrokora" tiče on u startu nje imao uvjeta za poslovanje, kao što nema nijedna tvrtka čija imovina nije pokrivena vlastitim kapitalom s bar 50 posto, a u slučaju "Agrokora" je to oko 13 posto prema objavljenim podacima. Nadalje krećeš u posao bez vlastiih obrtnih sredstava. E sad, banke te nukaju, politika te gura, a ti sam previše znaš o premalo toga i imaš nerješive probleme i to ne ti sam nego i te banke i ta politika i svi zaposleni i na kraju svi državljani ove izjebane države.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Slovenija na aparatima Strache preuzima vojsku i policiju u Austriji
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» U boj ide Srbadija ognjena
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
» Slovenija na aparatima Strache preuzima vojsku i policiju u Austriji
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» U boj ide Srbadija ognjena
» Šatoraši-ekstremisti nas ponovno sramote
Page 2 of 2