Sirija
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Sirija
Ero wrote:Imam veoma jednostavno pitanje: Što će Rusima onaj komad Sirije uopće?
Zbog čega se tamo troše? Šta im treba, nafta, plin? Što?
Najprije realno odgovorite na ovo pitanje i vidjet ćete apsurda.
Da, ''zaistinu''. Ča će Rusom vojna baza i uporišće na ishojnom Mediteranu?
Stribor-
2015-09-22
Wow, s ovim si me totalno dotukao.epikur37 wrote:Ero wrote:Imam veoma jednostavno pitanje: Što će Rusima onaj komad Sirije uopće?
Totalno su vam pobrkali lončiće, neka samo pratite dalje što se događa ;)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Odgovor ti je veoma iscrpan i sadržajan.Zahvaljujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Di? U čemu? Da čujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Imam veoma jednostavno pitanje: Što će Rusima onaj komad Sirije uopće?
To je kao da za vedrog dana u podne pitaš, gdje je sunce. Kaj ti mogu nisi slijep al odbijaš realnost.
2014-04-23
Ero wrote:Odgovor ti je veoma iscrpan i sadržajan.Zahvaljujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Di? U čemu? Da čujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Imam veoma jednostavno pitanje: Što će Rusima onaj komad Sirije uopće?
To je kao da za vedrog dana u podne pitaš, gdje je sunce. Kaj ti mogu nisi slijep al odbijaš realnost.
A što ti mogu reć, kad se praviš blesav, ha ja. nema smisla u sred dana objašnjavati čovjeku kakao je podne i vrime o marende ide. Neke stvari su očite i podrazumijevaju se e sad akoš se pravit blesav neće nitko gubit vrijeme s tebom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
OBAMA LOSES ANOTHER WAR THAT HE 'ENDED'
Afghanistan is turning into a disaster, just like Iraq.
By Daniel Greenfield
http://www.frontpagemag.com/fpm/2603...iel-greenfield
Obama still doesn’t have a plan for winning in Afghanistan. Certainly nothing as crude as the team that flew in on a plane marked 9/11/01. But he does have a “vision”. Unlike plans, visions are worth very little. Every deluded lunatic has them. Obama’s vision is that he is bound to win because the left is right.
That’s not a plan. It’s a mental illness.
That’s not a plan. It’s a mental illness.
Instead they coordinate a lightning attack that takes local forces by surprise and allows them to seize a city. Like Obama, the Taliban are evil. Unlike him, they aren’t also lazy and incompetent.
That’s why the Taliban have Kunduz, while Obama is left with his vision, his hashtags and his lies.
That’s why the Taliban have Kunduz, while Obama is left with his vision, his hashtags and his lies.
Sa jednog Izraelskog portala.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
http://www.index.hr/vijesti/clanak/netanyahu-ne-zelimo-se-vratiti-u-vrijeme-kad-su-rusija-i-izrael-bili-neprijatelji/845862.aspx netaynjahu zabrinut i na aparatima
Guest- Guest
Natanyahu? Imam osjećaj da se odrekao američkog i europskog savezništva, što bi mu mogla biti velika i nepopravljiva greška.
Ero wrote:Natanyahu? Imam osjećaj da se odrekao američkog i europskog savezništva, što bi mu mogla biti velika i nepopravljiva greška.
Svi forumski Židovi su na našoj slavenskoj strani, brate ero, je li vrijeme da se i ti vratiš matici...
2015-08-06
Kakvoj i kojoj strani? A-ha, nema vas u Donbasu, šta čekate?epikur37 wrote:Ero wrote:Natanyahu? Imam osjećaj da se odrekao američkog i europskog savezništva, što bi mu mogla biti velika i nepopravljiva greška.
Svi forumski Židovi su na našoj slavenskoj strani, brate ero, je li vrijeme da se i ti vratiš matici...
2014-04-23
Ero wrote:Kakvoj i kojoj strani? A-ha, nema vas u Donbasu, šta čekate?epikur37 wrote:Ero wrote:Natanyahu? Imam osjećaj da se odrekao američkog i europskog savezništva, što bi mu mogla biti velika i nepopravljiva greška.
Pauza je.
Rješavamo ovo što ste zabrljali dolje.
Lao ćemo mi s Ukrajinom to je rusko leno, neće ona nikud ;)
2015-08-06
Tako vam je i gazda mislio, ali se izjalovilo.epikur37 wrote:Ero wrote:Kakvoj i kojoj strani? A-ha, nema vas u Donbasu, šta čekate?epikur37 wrote:Ero wrote:Natanyahu? Imam osjećaj da se odrekao američkog i europskog savezništva, što bi mu mogla biti velika i nepopravljiva greška.
Pauza je.
Rješavamo ovo što ste zabrljali dolje.
Lao ćemo mi s Ukrajinom to je rusko leno, neće ona nikud ;)
I sad treba domaćima to objasniti pa se im, pošto mu ne ide, pogled skreće na drugu stranu svijeta. Sa 32 aviona i 7 tenkova.
2014-04-23
Jedino šta je Izrael tražio od Rusije jest da ne naoružavaju
hezbolah.
Izrael ne želi biti u sukobu sa Rusijom, naprotiv.
A Ubama je sam kriv šta je ovako zasrao mandat.
hezbolah.
Izrael ne želi biti u sukobu sa Rusijom, naprotiv.
A Ubama je sam kriv šta je ovako zasrao mandat.
2014-04-20
Obama nikako da shvati da je za rješavanje velikih svjetskih problema potrebno sjesti za stol,kao što su to učinili 1944. na Jalti Staljin,Ruzvelt i Čerčil.
Obama,kao i njegovi prethodnici (oba Buša i Klinton),naprotiv, misle da sve te probleme treba rješavati samo SAD.
A,to više ne ide.
Obama,kao i njegovi prethodnici (oba Buša i Klinton),naprotiv, misle da sve te probleme treba rješavati samo SAD.
A,to više ne ide.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Članovi sirijske opozicije potpisati konačnu izjavu u nedjelju nakon dvodnevnih maratonskih razgovora na konferenciji u glavnom gradu Kazahstana Astani u, izvijestio dopisnik RIA Novosti.
Astana (Sputnik) - U subotu, izvor blizak pregovorima rekao da je tekst izjave neće uključivati procjenu ruskog ratnog zrakoplovstva vojne operacije protiv islamske države (Isil) terorističke skupine pokrenula je u srijedu u Siriji na zahtjev Bashar Assad je predsjednik.
Astana-2 Konferencija se održava listopada 2-4. Sirijski oporbene skupine raspravljaju tranziciju vlasti u svojoj zemlji, parlamentarni izbori zakazani za 2016., borba protiv terorizma i dugogodišnjeg građanskog rata u zemlji.
Prethodni konferencija u svibnju vidio sirijske oporbene skupine potpisivanja dokumenta poziva za povlačenje svih stranih plaćenika iz Sirije te naglašavajući potrebu da se formira jedinstvenu frontu za suzbijanje terorizma.
Read more: http://sputniknews.com/politics/20151004/1027986345/syrian-opposition-final-declaration.html#ixzz3na9SEcze
Znači kad su "umjereni" opozicionari u Siriji dobili po lubanji,
potpisali su deklaraciju Astana 2.
Strani borci ( 30-40 000) moraće van iz zemlje ili zagnojiti.
Samo ne znam tko će ih pustiti vani i di.....u EU možda kao izbjeglice?
Zajednički front protiv islamista a izbori 2016.
Očito da će ovi uteći u Irak a onda će tamo biti dokusureni
osim ako ne dojdu u EU ali za to su male šanse.
2014-04-20
“The US-led coalition spent a whole year pretending they were striking ISIL targets but where are the results of these strikes?”
US strikes against ISIS in Syria continued unabated .... From CENTCOM report , Oct 1, 2015: "Syria - Near Maara, one US airstrike destroyed two ISIS excavators".
One cannot make this stuff up.
Translation in comprehensive English : " One US fighter jet dropped a $500,000 worth bomb on two excavators (or maybe two shovels, the CENTCOM couldn't precisely say which). "
As a result, the price of excavators on American market shot up to reach the astronomical $250,000 per piece.
----------------------------------------------------------------------
The United States spent a whole year bombing the desert instead of hitting terrorist targets in Syria, the head of the Russian parliament’s international affairs committee wrote on Friday.
CAIRO
Russia's pinpoint airstrikes on Islamic State positions in Syria contribute to the eradication of terrorism in this country, Egypt's Foreign Minister said.
"Russia's entry into this struggle [with ISIL], with its [Russia's] potential and opportunities, in our judgment, will contribute to reduction of the terrorism in Syria, and its eradication," Sameh Shoukry said in an interview with the Saudi Al Arabiya broadcaster.
Read more: http://sputniknews.com/military/20151004/1027985507/Russian-Air-Force-Operation-in-Syria.html#ixzz3naMT89F1
US strikes against ISIS in Syria continued unabated .... From CENTCOM report , Oct 1, 2015: "Syria - Near Maara, one US airstrike destroyed two ISIS excavators".
One cannot make this stuff up.
Translation in comprehensive English : " One US fighter jet dropped a $500,000 worth bomb on two excavators (or maybe two shovels, the CENTCOM couldn't precisely say which). "
As a result, the price of excavators on American market shot up to reach the astronomical $250,000 per piece.
----------------------------------------------------------------------
The United States spent a whole year bombing the desert instead of hitting terrorist targets in Syria, the head of the Russian parliament’s international affairs committee wrote on Friday.
CAIRO
Russia's pinpoint airstrikes on Islamic State positions in Syria contribute to the eradication of terrorism in this country, Egypt's Foreign Minister said.
"Russia's entry into this struggle [with ISIL], with its [Russia's] potential and opportunities, in our judgment, will contribute to reduction of the terrorism in Syria, and its eradication," Sameh Shoukry said in an interview with the Saudi Al Arabiya broadcaster.
Read more: http://sputniknews.com/military/20151004/1027985507/Russian-Air-Force-Operation-in-Syria.html#ixzz3naMT89F1
2014-04-20
Ovo je početak,ali ja mislim da agresivni džihadizam neće biti potpuno pobijeđen.
Ovi u Siriji će ondje zagnojiti,a ostaci će se povući i pronaći novu "bazu".
Hoće li to biti centralna Afrika,na terenu Boko harama,ili možda Kavkaz,ili ponovo u Afganistanu. To je teško sada predvidjeti,ali ja mislim da prava bitka protiv džihadizma tek slijedi.
Hoće li to biti centralna Afrika,na terenu Boko harama,ili možda Kavkaz,ili ponovo u Afganistanu. To je teško sada predvidjeti,ali ja mislim da prava bitka protiv džihadizma tek slijedi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ovo je početak,ali ja mislim da agresivni džihadizam neće biti potpuno pobijeđen.
Nema tomu kraja.
Sile svjetla protiv sila tame.
Metafizički i mitološki sukob koji se manifestira ovako.
2014-04-20
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50