Sirija
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Sirija
na komentarima pišu da je američki gattling gun.. vjerojatno iz iraka.. iako imaju i rusi svojih verzija
Guest- Guest
to je sistem, kao da Rusi nemaju jebeni getlingneoliberalni_placenik wrote:dakle ona snimka iz sirije (ako je riječ o siriji) je gattling gun
Kermit-
2014-04-17
neoliberalni_placenik wrote:
ovo ti je milijun potrošenih metaka uzalud.. pari mi snimka kada su se ameri ratovali u iraku,
Svejedno tek svaki 2 000 000 metak ubije nekoga.
Barem je tako glasila statistika prije ovih sranja na BI.
A vidimo da oni baš ne štede streljivo.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
eno ti gole Merkelice..Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:
ovo ti je milijun potrošenih metaka uzalud.. pari mi snimka kada su se ameri ratovali u iraku,
Svejedno tek svaki 2 000 000 metak ubije nekoga.
Barem je tako glasila statistika prije ovih sranja na BI.
A vidimo da ono baš ne štede streljivo.
Guest- Guest
Eno je tebi, ieba je ti
Ja biram onu u sredini.
Ja biram onu u sredini.
Last edited by Yehudi on Thu 10 Sep - 17:02; edited 1 time in total
2014-04-20
necu...tu je mlada prilicno zgodna zena,ali tu facu ne mogu prozvakati...ko one sto se vucaraju po pabovima krajem tjedna i vikendima..
Guest- Guest
bogomdani wrote:necu...tu je mlada prilicno zgodna zena,ali tu facu ne mogu prozvakati...ko one sto se vucaraju po pabovima krajem tjedna i vikendima..
Pa hajde u pufove one manje tipa kafića. Tamo di azijatkinje hodaju u toplesu.
To mi je bila omiljena zabava ab und zu.
2014-04-20
hahahaha,a stos..moras.. no nisam nikad na taj nacin niti pokusao,ne iz neke moralnosti,nego jednostavno mi je to strano..Yehudi wrote:bogomdani wrote:necu...tu je mlada prilicno zgodna zena,ali tu facu ne mogu prozvakati...ko one sto se vucaraju po pabovima krajem tjedna i vikendima..
Guest- Guest
bogomdani wrote:hahahaha, nisam nikad na taj nacin niti pokusao,ne iz neke moralnosti,nego jednostavno mi je to strano..Yehudi wrote:bogomdani wrote:necu...tu je mlada prilicno zgodna zena,ali tu facu ne mogu prozvakati...ko one sto se vucaraju po pabovima krajem tjedna i vikendima..
Uvik postoji prvi put
Manisi obavezan ništa konkretno napraviti, samo udješ, popiješ piće i zezaš se.....pa šta bude.
Samo se nemoj zaljubiti iz prve ako naletiš na neku ukrajinku HAHAHAHAHAAHAHA
2014-04-20
Moram oguliti Webera,obeco mi je platiti eb naruceni,no moram nes vrhunsko odabrati,ne briga me cijena..Weber placa...Yehudi wrote:bogomdani wrote:hahahaha, nisam nikad na taj nacin niti pokusao,ne iz neke moralnosti,nego jednostavno mi je to strano..Yehudi wrote:bogomdani wrote:necu...tu je mlada prilicno zgodna zena,ali tu facu ne mogu prozvakati...ko one sto se vucaraju po pabovima krajem tjedna i vikendima..
Uvik postoji prvi put
Manisi obavezan ništa konkretno napraviti, samo udješ, popiješ piće i zezaš se.....pa šta bude.
Samo se nemoj zaljubiti iz prve ako naletiš na neku ukrajinku HAHAHAHAHAAHAHA
ovdje kod mene u gradu,Poljaci su najbolje obavjesteni o novoj "robi"..inace su stalno pripiti,pa ne mogu naci cure,pa onda jurcaju u pufove..kazu mlatke 18+,Moldavija,Ukrajina,Madjarska od 30 Ojra navise..
Guest- Guest
Siege of Abu al-Duhur Airbase
https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Abu_al-Duhur_Airbase#cite_note-timemaar-15
https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Abu_al-Duhur_Airbase#cite_note-timemaar-15
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:566662-Sirija-Pobunjenici-zauzeli-vojni-aerodrom-ubijeno-56-vojnika
2014-04-11
ne pari mi većina toga u voznom stanju, trebaju stručnu pomoć da to poleti, a sumnjam da će im tko dati
Guest- Guest
Nešto helikoptera , neki mig 21 i hrpa mig 23 u stanju ocerupanosti ... ....sve u svemu ima toga dosta ovako gledano al je sve to ništa u usporedbi koliko je Assad imao tih aviona i još ima negdje na svom teritoriju :
https://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Arab_Air_Force#Pre_Syrian_civil_war_aircraft_inventory
MiG-23 FLOGGER | USSR | Fighter Ground attack OCU | MS/MF/ML/MLD BN UM | ~136[103][106] | 80 MLD - 50 BN - 6 UM[103] |
MiG-21 FISHBED | USSR | Fighter OCU Reconnaissance | MF/Bis U/UM R | ~160[103] | 40 Reconnaissance - 15 Used as Trainers - 105 Capable of ground attacks [103]- More than 200 in service in 2010. |
2014-04-11
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-sirijski-avioni-pod-kontrolom-pobunjenika
Pocevši od 3 minute na ovom drugom videu lijep ose vidi 7 mig-23 ....plus ima i nekih unutar ovih avionskih potkopa ....neki leže i u travi okolo .....najmanje 10 komada.
Dakle piši Mate : Assad minus 10-ak mig -23 u sastavu sirijskih zracnih snaga.
2014-04-11
Ma to je -OTPAD- staro željezo.
Koji ti racku. Zar bi itko pametan ostavio ispravne
zrakoplove?
Pa vidite li da je trava iznikla do 1m u visinu i da su
to krševi od olupina. Ma to nije niti za rezervne dijelove.
Čemu se stoka raduje .......da su zauzeli otpad?
Koji ti racku. Zar bi itko pametan ostavio ispravne
zrakoplove?
Pa vidite li da je trava iznikla do 1m u visinu i da su
to krševi od olupina. Ma to nije niti za rezervne dijelove.
Čemu se stoka raduje .......da su zauzeli otpad?
2014-04-20
MiG-21 je svakako staro željezo. Kao i većina ruskih borbenih zrakoplova. :face:
AlfaOmega wrote:MiG-21 je svakako staro željezo. Kao i većina ruskih borbenih zrakoplova. :face:
Oš reći hrvatskih?
2014-04-20
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Page 2 of 50