Sranje se širi: Vlada će u Agrokor svejedno postaviti svog povjerenika, radit će paralelno s Alvarezom?
Page 1 of 1
Sranje se širi: Vlada će u Agrokor svejedno postaviti svog povjerenika, radit će paralelno s Alvarezom?
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Novi-zaplet-Vlada-ce-u-Agrokor-svejedno-postaviti-svog-povjerenika-radit-ce-paralelno-s-Alvarezom?meta_refresh=true
Kermit-
2014-04-17
Re: Sranje se širi: Vlada će u Agrokor svejedno postaviti svog povjerenika, radit će paralelno s Alvarezom?
DANAS u 12.50 sati u Agrokoru je organizirano obraćanje javnosti od strane Ivone Janjić, glasnogovornice tima Antonia Alvareza III.
"Glavni direktor i njegov tim od ranog jutra rade, glavni cilj je u što skorijem roku stabilizirati poslovanje. Potreban je doprinos svih da se Agrokor spasi", rekla je Janjić.
"Glavni direktor restrukturiranja će direktno nadgledati sve financijske i pravne poslove za vrijeme vrijeme trajanja restrukturiranja. Za vrijeme procesa, uprave će nastaviti raditi u tim kompanijama".
Danas komunikacija sa dionicima procesa
"Danas tijekom dana će ići i komunikacija sa svim uključenim stranama, prvenstveno s dobavljačima i zaposlenicima.
Glavni direktor restrukturiranja je realističan, ali i izravan, redovito ćemo vas informirati o razvoju procesa", kazala je Janjić.
Dobila Kolinda konkurenciju. Hulijo se javlja svaki sat s infom kak mu ide. So far so good, ko i Mujo dok su ga nabijali na kolac.
"Glavni direktor i njegov tim od ranog jutra rade, glavni cilj je u što skorijem roku stabilizirati poslovanje. Potreban je doprinos svih da se Agrokor spasi", rekla je Janjić.
"Glavni direktor restrukturiranja će direktno nadgledati sve financijske i pravne poslove za vrijeme vrijeme trajanja restrukturiranja. Za vrijeme procesa, uprave će nastaviti raditi u tim kompanijama".
Danas komunikacija sa dionicima procesa
"Danas tijekom dana će ići i komunikacija sa svim uključenim stranama, prvenstveno s dobavljačima i zaposlenicima.
Glavni direktor restrukturiranja je realističan, ali i izravan, redovito ćemo vas informirati o razvoju procesa", kazala je Janjić.
Dobila Kolinda konkurenciju. Hulijo se javlja svaki sat s infom kak mu ide. So far so good, ko i Mujo dok su ga nabijali na kolac.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Sranje se širi: Vlada će u Agrokor svejedno postaviti svog povjerenika, radit će paralelno s Alvarezom?
Licenciado Alvarez Chupacabra, Hoze Andres, mi iho Čema...
Guest- Guest
..pilsel...Gnječ wrote:Licenciado Alvarez Chupacabra, Hoze Andres, mi iho Čema...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sam fali vojna hunta i koka.Gnječ wrote:Licenciado Alvarez Chupacabra, Hoze Andres, mi iho Čema...
2017-03-21
Eva_ wrote:Sam fali vojna hunta i koka.Gnječ wrote:Licenciado Alvarez Chupacabra, Hoze Andres, mi iho Čema...
koke ima u izobilju jer tu je zloglasni cartel Los Zetas ondnosno puni naziv je cartel Los HDZetas.
Guest- Guest
aka di dceta
2017-03-21
Eva_ wrote:aka di dceta
to je na talijanskom aka di zeta. na espanol je: hache de zeta
Guest- Guest
Na ruskom je Еди́ная Росси́я
2017-03-21
Eva_ wrote:Na ruskom je Еди́ная Росси́я
dok Agram, Zagreb spava na vrhu ciboninog tornja dešava se nešto neobično
Guest- Guest
Se ti sjećaš novina iz 1986 i kosog tornja na 01.04.?
2017-03-21
Eva_ wrote:Se ti sjećaš novina iz 1986 i kosog tornja na 01.04.?
da čini mi se da je pisalo u novinama sjećam se da su morali začavlat namještaj i stolice. bile su opake svađe po bircevima koji su to majstori gradili da im se zgrada nakrivila. bilo je prijedloga goli otok, streljanje, vješanje, doživotna robija...
Guest- Guest
hmmm...ipak nije bila prvoaprilska šala. ipak se nakosio i to opasno
Guest- Guest
http://hr.n1info.com/a189376/Vijesti/Dogadja-se-ono-sto-nitko-nije-vjerovao-ako-je-AWT-blokiran-onda.html
Sale kaže ako je AWT u blokadi stanje je daleko gore sranje, gdje je Neno Bakić bilmez?
Sale kaže ako je AWT u blokadi stanje je daleko gore sranje, gdje je Neno Bakić bilmez?
Kermit-
2014-04-17
Danas bi se u sjedištu Agrokora u Zagrebu trebala održati izvanredna sjednica Nadzornog odbora Mercatora, a očekuje se da će predsjednik Uprave Mercatora Toni Balažič podnijeti ostavku, javlja ljubljansko Delo.
Ovaj mladi menadžer je prije dolaska na čelo Mercatora 2012. godine vodio Fructal i Žito. Krajem prošle godine Balažič je vodio teške pregovore s nekoliko vjerovnika Mercatora i tada je uspio sklopiti ugovore kojima je zaštitio Mercator od problema u kojima se trenutno nalazi Agrokor. Prema informacijama Dela, Balažič iz Mercatora odlazi na vlastitu inicijativu.
Inače, u svibnju 2015. poslovni list Finance iz Ljubljane analizirao je plaće vodećih slovenskih menadžera i tad se pojavio podatak da je Balažič dobio povišicu od 84 tisuće eura ili skoro 650 tisuća kuna u odnosu na 2013. godinu. Godišnja plaća za 2014. tamo ku je iznosila bruto 266 tisuća eura ili nešto više od dva milijuna kuna.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ljubljansko-delo-pise-da-ce-sef-uprave-mercatora-danas-vjerojatno-dati-ostavku/
Ovaj mladi menadžer je prije dolaska na čelo Mercatora 2012. godine vodio Fructal i Žito. Krajem prošle godine Balažič je vodio teške pregovore s nekoliko vjerovnika Mercatora i tada je uspio sklopiti ugovore kojima je zaštitio Mercator od problema u kojima se trenutno nalazi Agrokor. Prema informacijama Dela, Balažič iz Mercatora odlazi na vlastitu inicijativu.
Mediji pišu da iza odluke stoji Todorić
Iako dobavljači Mercatora zbog spomenutog ugovora s vjerovnicima nisu pretrpjeli nikakve poteškoće zbog trenutnog situacije u Agrokoru, neizbježno je da će se problemi uskoro preliti i na Mercator. Delo piše da stručnjaci procjenjuju kako je upravo zbog toga Balažič bio pod pritiskom da napusti funkciju predsjednika. Mediji pišu kako iza odluke stoji sam Ivica Todorić.Inače, u svibnju 2015. poslovni list Finance iz Ljubljane analizirao je plaće vodećih slovenskih menadžera i tad se pojavio podatak da je Balažič dobio povišicu od 84 tisuće eura ili skoro 650 tisuća kuna u odnosu na 2013. godinu. Godišnja plaća za 2014. tamo ku je iznosila bruto 266 tisuća eura ili nešto više od dva milijuna kuna.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ljubljansko-delo-pise-da-ce-sef-uprave-mercatora-danas-vjerojatno-dati-ostavku/
Guest- Guest
ajde sta vise kukate o agrokoru..sigurno nece propast firme...promjenit ce vlasnike i to ej to..sumnjam da ce radit za nizu placu kako rade sad...todu u bajbuk...i zdravo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ajde sta vise kukate o agrokoru..sigurno nece propast firme...promjenit ce vlasnike i to ej to..sumnjam da ce radit za nizu placu kako rade sad...todu u bajbuk...i zdravo...
A ti bi da pričamo o bleiburgu jel?
Guest- Guest
pa bolje i to nego o agrokoru..nit si vlasnik,suvlasnik niti bilo sto mozes promjeniti...dosadno vise...ko da ej smak svijeta..privatna firma i odgovornost onih koji su todu kreditirali..nije ni toda jedini krivac...svio su znali za dubioze a davali su mu lovu..i ti su bas 'pametni'...radnik koji radi za 2600 kuna moze bilo dgje naci taj posao...za toliku lovu..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:ajde sta vise kukate o agrokoru..sigurno nece propast firme...promjenit ce vlasnike i to ej to..sumnjam da ce radit za nizu placu kako rade sad...todu u bajbuk...i zdravo...
A ti bi da pričamo o bleiburgu jel?
2015-09-08
banke i vjerovnici su preuzeli sudbinu agrokora i neka oni to rjesavaju..drzava nema s tim vise nista osim da drzavi platu porez koji je agrokor duzan..a nije mala lova...one uhljebe mi nije zao u tornju agrokora snaci ce se vec takvi..a radnici ce se presaltat iz konzuma u druge ducane gdje im sigurno placa nece biti niza...ledo,vupik ce promjenit vlasnika i to ej to..zivot ide dalej..mozda na koncu i prođu bolje
2015-09-08
Similar topics
» Vlada za vanrednog povjerenika predlaže lopužu Antu Ramljaka
» vlada me je opljačkala ali ja vjerujem u lex agrokor kao jedino rješenje
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» vlada me je opljačkala ali ja vjerujem u lex agrokor kao jedino rješenje
» ''VLADA PREUZIMA AGROKOR "Država upravlja kao i Todorić - sve ostaje u obitelji"''
» Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
Page 1 of 1