Đubar od premijera Plenkovića obrazlaže dekret
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Đubar od premijera Plenkovića obrazlaže dekret
da ..ali jedni vjeruju da je to samo hdz..a kad se proceslja po agrokoru naci ces vecinom ljude povezane sa sdp-om i hns-om..zato je vrdoljak nedavno grlato navijao da se agrokor spasi..maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
U prijevodu, i HDZ i SDP su Todoricu drzali lojtre.
Lako dokazivo, i novcem i kadroviranjem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
zanimljivo kako se ovakva sranja dešavaju uvijek kad je hdz na vlasti.
tko je prodao 7,5% braniteljskih dionica ine Mađarima i tko je isporučio inu orbanu?
tko danas s pozicije vlasti priprema teren za isporučivanje Agrokora rusima?
i nisu na vlasti od jučer, već evo već godina i pol: hdz i light hdz zvani most zajedno...
sitting_bull-
2015-09-28
navijate za ruse i mađare da s eugledamo na njih a sad ti i vam krivo sto bi preuzeli firme..daj se sredite i razmislite sto zelitesitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
tko je prodao 7,5% braniteljskih dionica ine Mađarima i tko je isporučio inu orbanu?
i nisu na vlasti od jučer, već evo već godina i pol: hdz i light hdz zvani most zajedno...
2015-09-08
svi su oni umijesani. Jedino Most nije stigao.vuksadinare wrote:da ..ali jedni vjeruju da je to samo hdz..a kad se proceslja po agrokoru naci ces vecinom ljude povezane sa sdp-om i hns-om..zato je vrdoljak nedavno grlato navijao da se agrokor spasi..maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
A, govorit o iskljucenosti SDP-a i HNS-a je najblaze receno tragikomicno.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vuk, koji je jednoobrazan prilicno, pocesto zvuci mudrije i vjerodostojnije od tebe, sitting.sitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
Di je zapelo?
Mozes li ikako i icim dokazat da nisu isti?
Retoricka pitanja.
2014-04-12
budala.vuksadinare wrote:navijate za ruse i mađare da s eugledamo na njih a sad ti i vam krivo sto bi preuzeli firme..daj se sredite i razmislite sto zelitesitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
sitting_bull-
2015-09-28
pusti retoričke plenkovićeve priče kojima odvraćaš pozornost sa biti stvari.maggie13 wrote:vuk, koji je jednoobrazan prilicno, pocesto zvuci mudrije i vjerodostojnije od tebe, sitting.sitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
činjenica je kako su se najveće pljačke u državi dešavale kad je hdz bio na vlasti (počevši sa legendarnim tajkunom kutlom) i da je sdp sa partnerima kad je bio na vlasti sanirao koliko je mogao stanje u državi.
tako je bilo 2000-te, tako je bilo i 2011.
svaki je put država ostavljena sa rastom BDP-a i rastom proizvodnje i svaki je put bahati establišment u i oko hdz-a sjebao započeto.
da nisi ti kolinda?
sitting_bull-
2015-09-28
maggie13 wrote:sitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
i nisu na vlasti od jučer, već evo već godina i pol: hdz i light hdz zvani most zajedno...vuk, koji je jednoobrazan prilicno, pocesto zvuci mudrije i vjerodostojnije od tebe, sitting.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
Zanimljivo je tu na vip-u
Guest- Guest
svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:sitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
i nisu na vlasti od jučer, već evo već godina i pol: hdz i light hdz zvani most zajedno...vuk, koji je jednoobrazan prilicno, pocesto zvuci mudrije i vjerodostojnije od tebe, sitting.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
2014-04-12
Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:sitting_bull wrote:opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
Guest- Guest
Pa velim ti da nisu krivi ni hdz, ni sdp, već naivne budale poput tebe koje su sve post hoc Captain Hindsight-ovi.vuksadinare wrote:da ..ali jedni vjeruju da je to samo hdz..a kad se proceslja po agrokoru naci ces vecinom ljude povezane sa sdp-om i hns-om..zato je vrdoljak nedavno grlato navijao da se agrokor spasi..maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:sitting_bull wrote:
opet isti domoljubni pamfleti: svi su isti i svi su jednako krivi.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
Nego, mislila sam da si ti u RH?! :-)
2014-04-12
To your credit, you took it in stride and I did acknowledge your distinguished (pun intended ) nose to smell the big fish out, unlike our wolfie, who's always post hoc perplexed that he had it wrong all along :PEva_ wrote:Sam zbog prošlosti, odsviral si nam na svojedobno Cause We've Ended As Lovers, opraštam ti ove grube riječi.
Nam nužna adna pobjeda:)
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:maggie13 wrote:vuk, koji je jednoobrazan prilicno, pocesto zvuci mudrije i vjerodostojnije od tebe, sitting.
Di je zapelo?
Retoricka pitanja.
Guest- Guest
nisam znala, zaista..a, sretno ti ma gdjegod da si ;-)amper1950 wrote:Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:
2014-04-12
maggie13 wrote:nisam znala, zaista..a, sretno ti ma gdjegod da si ;-)amper1950 wrote:Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:
svrati ponekad, amper ;D
Guest- Guest
jbg...sve te razocaralo drzava,hajduk,posao...mene to davno razocaralo...od goreg gore...amper1950 wrote:Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:svrati ponekad, amper ;Damper1950 wrote:
2015-09-08
Jesi ti pametan u p.m...vuksadinare wrote:jbg...sve te razocaralo drzava,hajduk,posao...mene to davno razocaralo...od goreg gore...amper1950 wrote:Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...maggie13 wrote:
svrati ponekad, amper ;D
Zbog Hajduka mi je bilo najteže otići, tj. zbog toga što više ne idem na utakmice. Fali mi taj sjever i pisma s tribine više od ičeg...
Guest- Guest
da ne bi pala cipelarka zbog vrijedjanja zivci su mi na rubuOh_Femder wrote:Pa velim ti da nisu krivi ni hdz, ni sdp, već naivne budale poput tebe koje su sve post hoc Captain Hindsight-ovi.vuksadinare wrote:da ..ali jedni vjeruju da je to samo hdz..a kad se proceslja po agrokoru naci ces vecinom ljude povezane sa sdp-om i hns-om..zato je vrdoljak nedavno grlato navijao da se agrokor spasi..maggie13 wrote:Ajde, mir..istina je na pola.
2015-09-08
fali tebi mozga...imas precih briga...fali mu pisma sa sjevera...rekla bi moja baba...a ludonje i harlekinaamper1950 wrote:Jesi ti pametan u p.m...vuksadinare wrote:jbg...sve te razocaralo drzava,hajduk,posao...mene to davno razocaralo...od goreg gore...amper1950 wrote:Pa bija sam,lani sredinom godine sam otiša!maggie13 wrote:osim standardne morske bolesti, cisto sumnjam i ja.amper1950 wrote:
Zahvaljujem, ali bolje ne. Gledam s pristojne udaljenosti šta se sve radi u domovini, ne znam šta reći. Sve je to u k... i mi smo u kurcu, hdz je u kurcu (jer je toliko toga popljačkao s jedom rukom na srcu) sdp je u kurcu jer nije gotovo ništa (a to što će za sebe reći da su pošteniji od hdz-a pa u p.m. to je kao teško biti, još najbolje da nisu)ili nedovoljno a MOST je najviše u kurcu jer su trebalo pokazati nešto drugo,drugačije, a pokazali su da su licemjeri. Sve u kurcu i ne vidim da će nešto bolje biti u budućnosti...
Zbog Hajduka mi je bilo najteže otići, tj. zbog toga što više ne idem na utakmice. Fali mi taj sjever i pisma s tribine više od ičeg...
2015-09-08
Zaneta Višy [ltr]@vkzaneta[/ltr] 7 min[size=1]prije 7 minuta
više.[/size]
Odgovor za korisnika/cu [ltr]@AndrejPlenkovic[/ltr]
Kad govorite, obrve Vam se podižu jer ih ne možete natjerati da nam ne pokazuju da se i Vi sami sebi čudite što govorite.
više.[/size]
Odgovor za korisnika/cu [ltr]@AndrejPlenkovic[/ltr]
Kad govorite, obrve Vam se podižu jer ih ne možete natjerati da nam ne pokazuju da se i Vi sami sebi čudite što govorite.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Veliki intervju premijera Plenkovica
» Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
» Angela Merkel uz vojne počasti(i božićno drvce) primila hrvatskog premijera Andreja Plenkovića
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
» Angela Merkel uz vojne počasti(i božićno drvce) primila hrvatskog premijera Andreja Plenkovića
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 4 of 5