Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
Tomislav Josić(DP) nezadovoljan je pozivom Vučića u Dubrovnik:'Adem Vuchiqi nije smio doči u grad stradalnik Dubrovnik, jer i on je jedan od sudionika velikosrpske agresije.', rekao nam je Tomislav Josić, te nastavio:'Nema dvije istine. Samo jedna i to je potvrdio Haag. Nezadovoljan sam i ovo nije nikako bilo dobro. Očito je izvršena pritisak na Plenkovića i vladu, da se Adem Vuchiqi pozove a u jedno sam siguran i odakle, iz Brisela.Očito je plan bio pridobit Vučića da se udalji od Rusije, što se neće nikad desiti, jer bi tim činom Adem Vuchiqi izvršio političko samoubojstvo a ni ono drugo ne bilo isključeno. Očito je to bio naivan plan Brisela i neuspješan, kako smo vidjeli na štetu Hrvatske i netko bi trebao snositi odgovornost zbog toga. ', zaključio je Tomislav Josić.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus likes this post
Re: Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
Hrvatska nije mogla ne pozvati Vučica na summit. Srbija je dio zajedničke inicijative jugoistočne Europe i Ukrajine. A zemlja domaćin ne može odbiti pozvati šefa jedne...
Kako je Vučic ukrao show u Dubrovniku i zašto je uopće bio pozvan? Nažalost, Hrvatska nije imala izbora
Kako je Vučic ukrao show u Dubrovniku i zašto je uopće bio pozvan? Nažalost, Hrvatska nije imala izbora
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Tomislav Josić(DP) :'Ja ne bi zvao Vučića. Očito je netko iz Brisela izvršio pritisak na premijera Plenkovića.'
Hrvatska je odavno trebala prekinuti sve diplomatske odnose sa Srbijom na sljedećih 100 godina, a Bruxelles i Berlin neka puše kurac.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da li itko smatra, kad dođe vrijeme, da Berlin neće izvršiti pritisak na hrvatsku vladu da povuče sve rezerve i zahtjeve prema Srbiji za isplatu ratne štete, kažnjavanje ratnih zločina, informacije o poginulim i nestalim braniteljima, povratak dokumentacije iz vukovarske bolnice, i da hrvatska vlada na pritisak Njemačke i Amerike neće povući sve te rezerve i pustiti Srbiju u EU?melkior wrote:Hrvatska je odavno trebala prekinuti sve diplomatske odnose sa Srbijom na sljedećih 100 godina, a Bruxelles i Berlin neka puše kurac.
2015-08-09
Tko nas bre zavadi, ali ovaj put iz Berlina, samo da Srbija ne padne u ruke Rusima i Kinezima?
2015-08-09
Kenwood Kenon je veleizdajnik hrvatskih nacionalnih interesa, on jednostavno mrzi svoju zemlju.
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
I šta je bre Adem Vuchiqi poručio iz Dubrovnika?
a) Srbija je imala pravo napasti Dubrovnik i Hrvatsku
b) Srbija neće uvesti sankcije Rusiji
Bravo Plenkoviću, jebem ti mater i tebi i tvojim diplomatskim inicijativama i onoj kurvetini Ursuli. Orban je 100% u pravu što neće sa žgadijom imati posla.
a) Srbija je imala pravo napasti Dubrovnik i Hrvatsku
b) Srbija neće uvesti sankcije Rusiji
Bravo Plenkoviću, jebem ti mater i tebi i tvojim diplomatskim inicijativama i onoj kurvetini Ursuli. Orban je 100% u pravu što neće sa žgadijom imati posla.
2015-08-09
RayMabus and Hoholo Mudovski like this post
Ono, dabogda vam Rusi osvojili čitavu prokletu Ukrajinu, i dabogda vam Huti potopili čitavu američku flotu stacioniranu u istočnom Sredozemlju. Ono, gadite mi se.
2015-08-09
Ruska Federacija je zauzela još 4 naselja u Donbasu - Duboka država
Prema kanalu, neprijatelj je okupirao Mikolaivku, Krasnij Jar, Krutij Jar u Donjeckoj oblasti i Mjasožarivku u Luganskoj oblasti.
Napredovali su i blizu New Yorka.
Ažurirana karta koja prikazuje rusko napredovanje na fronti u Pokrovsku, uključujući zauzimanje Mykolaivka, Krasnyi Yar i Krutyi Yar. Rusija je također postigla mali napredak u blizini New Yorka i na fronti Kupiansk.
Prema kanalu, neprijatelj je okupirao Mikolaivku, Krasnij Jar, Krutij Jar u Donjeckoj oblasti i Mjasožarivku u Luganskoj oblasti.
Napredovali su i blizu New Yorka.
Ažurirana karta koja prikazuje rusko napredovanje na fronti u Pokrovsku, uključujući zauzimanje Mykolaivka, Krasnyi Yar i Krutyi Yar. Rusija je također postigla mali napredak u blizini New Yorka i na fronti Kupiansk.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Znači, opet Srboslavija?
Mogli smo znati.
Svaki put je tako.
Mogli smo znati.
Svaki put je tako.
crvenkasti-
2014-04-17
Ono, uvijek imamo premijera koji ima neko jebeno iskustvo u diplomaciji, dolazi iz ministarstva vanjskih poslova, tečno govori strane jezike, i uvijek popušimo u međunarodnim odnosima, u diplomaciji uvijek izvučemo deblji kraj. Pa ono, jebem ti našu diplomaciju uzduž i poprijeko!
2015-08-09
Ako nisi masončina ili ti obitelj nije bila u KOS-u, nemaš pristup diplomaciji.
2015-08-09
Hoholo Mudovski likes this post
Uostalom, jebeš zemlju čiji razvoj ovisi isključivo o sezonskom turizmu od par mjeseci, jeftinoj radnoj snazi Nepalcima i lovi iz EU fondova.
2015-08-09
crvenkasti-
2014-04-17
Ono, baš sam ogorčen.
2015-08-09
melkior wrote:Da li itko smatra, kad dođe vrijeme, da Berlin neće izvršiti pritisak na hrvatsku vladu da povuče sve rezerve i zahtjeve prema Srbiji za isplatu ratne štete, kažnjavanje ratnih zločina, informacije o poginulim i nestalim braniteljima, povratak dokumentacije iz vukovarske bolnice, i da hrvatska vlada na pritisak Njemačke i Amerike neće povući sve te rezerve i pustiti Srbiju u EU?melkior wrote:Hrvatska je odavno trebala prekinuti sve diplomatske odnose sa Srbijom na sljedećih 100 godina, a Bruxelles i Berlin neka puše kurac.
Suljo je Predsjednik susjedne drzave I ne mozemo im mi odredjivati ko ce im biti gazda
Sto se tice ratne stete, da ste je mogli dobiti odavno bi je dobili ....Samo svirate kurcu bez veze
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Melkiore ako se kandidiraš ja lipim plakate volonterski
Drugarice i drugovi .... tako nam je pao grah.
Slava.
Slava.
Ringo10 wrote:melkior wrote:Da li itko smatra, kad dođe vrijeme, da Berlin neće izvršiti pritisak na hrvatsku vladu da povuče sve rezerve i zahtjeve prema Srbiji za isplatu ratne štete, kažnjavanje ratnih zločina, informacije o poginulim i nestalim braniteljima, povratak dokumentacije iz vukovarske bolnice, i da hrvatska vlada na pritisak Njemačke i Amerike neće povući sve te rezerve i pustiti Srbiju u EU?melkior wrote:Hrvatska je odavno trebala prekinuti sve diplomatske odnose sa Srbijom na sljedećih 100 godina, a Bruxelles i Berlin neka puše kurac.
Suljo je Predsjednik susjedne drzave I ne mozemo im mi odredjivati ko ce im biti gazda
Sto se tice ratne stete, da ste je mogli dobiti odavno bi je dobili ....Samo svirate kurcu bez veze
Te će oglodane kosti malo jače bacati pred neke izbore.
Nije da nema budala koje će ih i dalje glodati u zanosu, pače uuznesenju domoljubnom.
ZDS!
A onda ... već viđeno.
Stoka sitnog zuba.
Iako sam protiv slanja OSRH igdje, pomalo zlurado priželjkujem da ih se pošalje na istok pa kad se počnu u lijesovima vraćati doma, a za račun onih koji su nas osudili na smrtnu kaznu 1991. i poslije trpali generale u Haag možda ovo glupo krdo rvackih ovaca progleda. A možda i ne.
Slava!
Pa tata i savjetnik iz sjene im je jos zvan 'komromis' jer takva mu je bila politika - mate granic..melkior wrote:Ono, uvijek imamo premijera koji ima neko jebeno iskustvo u diplomaciji, dolazi iz ministarstva vanjskih poslova, tečno govori strane jezike, i uvijek popušimo u međunarodnim odnosima, u diplomaciji uvijek izvučemo deblji kraj. Pa ono, jebem ti našu diplomaciju uzduž i poprijeko!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šef Stožera za obranu Vukovara Tomislav Josić zbog poticanja skidanja ćiriličnih ploča osuđen na uvjetnu
» Erdogan zvao Vucića i Tačija
» Đžaferović iz Brisela : EU će sankcionirati Plenkovica
» Tomislav Klauški - Koga briga za opravdanja bivšeg premijera Milanovića...
» DODIK IDE NA INAUGURACIJU RUSKOG PREDSEDNIKA Putin nije zvao Vučića zbog
» Erdogan zvao Vucića i Tačija
» Đžaferović iz Brisela : EU će sankcionirati Plenkovica
» Tomislav Klauški - Koga briga za opravdanja bivšeg premijera Milanovića...
» DODIK IDE NA INAUGURACIJU RUSKOG PREDSEDNIKA Putin nije zvao Vučića zbog
Page 1 of 2