Plenki laže ko ker: Alvarez- Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenki laže ko ker: Alvarez- Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
...jbg....ako crkva zeli graditi neki vjesrki objekt a to kosta a tesko je ili ti treba godinama i desetljecima da od milodara napravis objekt..uleti ti neki mafijas ili politicar.i iskersira ti brdo love...sa odgovorom prema sveceniku..'ne pitaj tko ti ej dao lovu ni zbog cega i zasto,treba ti znam da ti treba..i amen'..jbg...hoces objekt a treba ti lova..mnogi pokleknu...evo mi u naselju nemamo crkvu...sedam godina se skuplja milodar i tek sad crkva kupila zemljiste..inace vjerski obred imamo prostorima koji nisu crkveni...a koliko tek treba skupiti za razno razne dozvole,građevinski materijal,platiti radnike ili firmu koja ce graditi....valjda jos treba skupljati bar minimum deset godina...ako netko ne uskoci sa nekom vecom lovom tako ce i bitiasilovski wrote:ja sam uvijek branio vjeru i religiju u slučaju napada ateista i skojevaca, međutim sa odmakom kad gledam Crkva zapravo drži ljestve 27 godina u pljački ovog naroda, a i zatupljivanju, ona je generator podaničkog mentalnog sklopa, neukosti, te prepuštanja ljudi sudbini, a za lopuže je opna oslonac, kad vidim tko je u OS desna ruka crkve vidi se da se odreda radi o mafijašima i njihovim obiteljima. Jednostavno ma koliko ružno zvući u ovoj državi ona je parazit na tkivu narodavuksadinare wrote:boli me kita za nju...ili njih..ali radi se da u gotovo svakoj temi prskas po katolicanstvu,vjernicima..su svi katolici lopovi,mufljoze,losi?..svagdje ima crnih ovaca...pa shodno nije posteđena ni vjera...ali ne treba generalizirat..i sve u siti celofan motatiasilovski wrote:vuksadinare wrote:opet ti pizdo o katolickoj uljudbi....prestani vrijedjati ili cu traziti trajni ban...ne trajni nego zatvorski....ubacujes vjeru na temu koja nema veze s vjerom...govno jedno bezobraznoasilovski wrote:
problem je što mu je cilj, ne zvanični nego realni, a drugo koliki je kriminal i dug katoličke uljudbe u Agrokoru
trajni ban Gospi da se više ne obraća članovima uprave koncerna Agrokor osim Alvarezu aka A3 u vanrednim prilikama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki laže ko ker: Alvarez- Situacija je vrlo teška i ozbiljna, nema nikakvog jamstva da ćemo uspjeti
to ti ovisi i o sposobnosti svećenika da izvuče pare od Kaptola. već sam ovdje pisala o jednom koji župe mijenja ko čarape, ali u svakoj nađe potrebnim da nešto dogradi, rekonstruira ili iznova izgradi. a uvijek nađe i lovu. uz to vozi bmw x5.vuksadinare wrote:...jbg....ako crkva zeli graditi neki vjesrki objekt a to kosta a tesko je ili ti treba godinama i desetljecima da od milodara napravis objekt..uleti ti neki mafijas ili politicar.i iskersira ti brdo love...sa odgovorom prema sveceniku..'ne pitaj tko ti ej dao lovu ni zbog cega i zasto,treba ti znam da ti treba..i amen'..jbg...hoces objekt a treba ti lova..mnogi pokleknu...evo mi u naselju nemamo crkvu...sedam godina se skuplja milodar i tek sad crkva kupila zemljiste..inace vjerski obred imamo prostorima koji nisu crkveni...a koliko tek treba skupiti za razno razne dozvole,građevinski materijal,platiti radnike ili firmu koja ce graditi....valjda jos treba skupljati bar minimum deset godina...ako netko ne uskoci sa nekom vecom lovom tako ce i bitiasilovski wrote:ja sam uvijek branio vjeru i religiju u slučaju napada ateista i skojevaca, međutim sa odmakom kad gledam Crkva zapravo drži ljestve 27 godina u pljački ovog naroda, a i zatupljivanju, ona je generator podaničkog mentalnog sklopa, neukosti, te prepuštanja ljudi sudbini, a za lopuže je opna oslonac, kad vidim tko je u OS desna ruka crkve vidi se da se odreda radi o mafijašima i njihovim obiteljima. Jednostavno ma koliko ružno zvući u ovoj državi ona je parazit na tkivu narodavuksadinare wrote:boli me kita za nju...ili njih..ali radi se da u gotovo svakoj temi prskas po katolicanstvu,vjernicima..su svi katolici lopovi,mufljoze,losi?..svagdje ima crnih ovaca...pa shodno nije posteđena ni vjera...ali ne treba generalizirat..i sve u siti celofan motatiasilovski wrote:vuksadinare wrote:
opet ti pizdo o katolickoj uljudbi....prestani vrijedjati ili cu traziti trajni ban...ne trajni nego zatvorski....ubacujes vjeru na temu koja nema veze s vjerom...govno jedno bezobrazno
trajni ban Gospi da se više ne obraća članovima uprave koncerna Agrokor osim Alvarezu aka A3 u vanrednim prilikama
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Švedski premijer: Situacija s koronavirusom ide u pogrešnom smjeru, vrlo je ozbiljna
» EK prijeti Hrvatskoj korektivnim mjerama, Orešković: Situacija je vrlo ozbiljna
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Ukajinci kmeče: Situacija nam je teška!
» Slovenski premijer: Milijuni migranata čekaju da prijeđu Sredozemlje, situacija je ozbiljna
» EK prijeti Hrvatskoj korektivnim mjerama, Orešković: Situacija je vrlo ozbiljna
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Ukajinci kmeče: Situacija nam je teška!
» Slovenski premijer: Milijuni migranata čekaju da prijeđu Sredozemlje, situacija je ozbiljna
Page 3 of 3