nema solidarnosti za Piter?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: nema solidarnosti za Piter?
da, žalosno, naletio sinoć na 'temu dana' nakon dnevnika 2, glede navodnog korištenja bojnih otrova od strane asadovog režima, novinar hasaan diab lijepo govori, čekajte malo ljudi, kakav 'sirijski opservatorij za ljudska prava', gdje su dokazi za takve tvrdnje, pričekajmo par dana da se provede nekakva istraga, a novinarka mu zahvali te ga 'išteka' iz etera jer je 'ponestalo vremena'....
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ideš ti prema krfu, samo se ovaj put ne nadaj prolasku preko albanskog teritorija... mi ćemo vas malo poćerat, a oni će vas zblebat u prolazu... ;)Prele wrote:zašto, onda ide bleiburg vol.2
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
https://www.rt.com/news/383522-syria-idlib-warehouse-strike-chemical/
[size=34]Rebel warehouse with chem weapons hit by Syrian airstrike in Idlib – Russian MOD[/size]
Published time: 4 Apr, 2017 23:19Edited time: 5 Apr, 2017 10:43
Get short URL
[size=34]Rebel warehouse with chem weapons hit by Syrian airstrike in Idlib – Russian MOD[/size]
Published time: 4 Apr, 2017 23:19Edited time: 5 Apr, 2017 10:43
Get short URL
Kermit-
2014-04-17
a bokte, pa kako bi i igrali ima nas manje od 4 milijuna a po svemu sudeći dok bilo kakav pičvajz i nastane bit će nas i podosta manje... i kako bi onda mi i na koji način igrali bilo kakvu zapaženiju ulogu... sa bojnom od par sto ljudi...... mi nećemo bit u poziciji ni s klupe da ulazimo ko ni ovi krfski junaci... :))))RayMabus wrote:Poanta price nije sad da ja analiziram svaki detalj u ww1 i ww2 nego geopolitiku , Hrvati nisu tada a nece ni sada igrat neku geopoliticku pricu da ce odlucivat o necemu ....Njemačka i Rusija su definitivno veliki igraci i ispreplicu se na Baltiku i Balkanu a anatomija problema je interes protiv interesa a ovo je u suštini sad pokazalo da ovi svima kace zastavice a Rusima ne pa neznam koja je poruka osim : Tko hebe ruske žrtve.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jel? Pogledat ću na hrtiju.Totenkopf wrote:da, žalosno, naletio sinoć na 'temu dana' nakon dnevnika 2, glede navodnog korištenja bojnih otrova od strane asadovog režima, novinar hasaan diab lijepo govori, čekajte malo ljudi, kakav 'sirijski opservatorij za ljudska prava', gdje su dokazi za takve tvrdnje, pričekajmo par dana da se provede nekakva istraga, a novinarka mu zahvali te ga 'išteka' iz etera jer je 'ponestalo vremena'....
Oh_Femder wrote:Ma ne, nisu. Zato što nisu igrali nikakvu ulogu je Dado Itler slao svog najboljeg komandosa (i jednog od najboljih komandosa svih vremena) da ulovi bravara.RayMabus wrote:Hrvati tu nece igrat nikakvu ulogu , nisu je igrali ni u ww1 ni u ww2.
Kad ono, mrka kapa, vratio se isti Otto praznih ruku. A isti je sam samcijat bez ijednog ispaljenog metka talijanskim partizanima oteo Mussolinija, pa si ti misli. Ali ne rade ih više takve, ni Otta, ni Tita. Bacili kalup :P
Skorzeny je lik precjenjen preko svake mjere. Prije svega lik nije ni bio komandos. Do 1943-e je bio u klasicnim borbenim jedinicama dok nije najebo na ratistu. Nakon toga je zamjecen od strane Himmlera i ovaj ga je gurao. Tip je kao komandos imao 4 operacije. Niti jedna od te 4 nije imala osobitog utjecaja na sam rat. Spasavanje Mussolinija, pokusaj hvatanja tita u Drvaru je bio fijasko, pa onda hapsenje Horthya i ubacivanje iza linija vojnika obucenih u americke uniforme za vrijeme operacije u Ardenima 44-e. Niti jedna od tih operacija nije bila njegova zamisao, sve su bile operacije politicki inspirirane i do ti jedna je njemcima u konacnici vise sranja nego koristi prouzrocila. Lik je popularnost stekao preseravanjem nakon drugog svjetskog rata jerbo je bio jedan od rijetkih ludjaka iz Hitlerova uzeg kruga (uz Leona Degrellea) koji se eksponirao po Spanjolskoj i slicno. Nakon rata je bio suradnik Mossada.
Guest- Guest
President Putin speaks German at a near-native level, Chancellor Merkel speaks Russian fluently.
Guest- Guest
Gnječ wrote:President Putin speaks German at a near-native level, Chancellor Merkel speaks Russian fluently.
A ti engleski! Zaplješćimo razdragano ručicama!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:President Putin speaks German at a near-native level, Chancellor Merkel speaks Russian fluently.
A ti engleski! Zaplješćimo razdragano ručicama!
e to to nastavi tako i postat ćeš ne hrvat nego pravi rvat'na a onda ćeš doznat kako se ja obraćam rvat'nama onako prostoprošireno.
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Pogledal sam i nije tako. Jest da ga je prekinula, ali teza da Asad nije odgovoran slobodno iznosila se u emisiji, čak je i voditeljica rekla da se ne zna tko je odgovoran.Regoč wrote:Jel? Pogledat ću na hrtiju.Totenkopf wrote:da, žalosno, naletio sinoć na 'temu dana' nakon dnevnika 2, glede navodnog korištenja bojnih otrova od strane asadovog režima, novinar hasaan diab lijepo govori, čekajte malo ljudi, kakav 'sirijski opservatorij za ljudska prava', gdje su dokazi za takve tvrdnje, pričekajmo par dana da se provede nekakva istraga, a novinarka mu zahvali te ga 'išteka' iz etera jer je 'ponestalo vremena'....
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Krah europejske "solidarnosti"
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Krah europejske "solidarnosti"
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
Page 3 of 3