Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nezaposlenih puno, ali za dnevnicu od 200-injak kuna - nema zainteresiranih
Glavnu riječ da su hrvati lijeni i neradnici vode povlašteni umirovljenici i povlašteni uhljebi,jer se boje da će izgubiti svoj nerad i prava....samo jedan dan da mi je dobit takvog na polje,inače ja plačam 15 kn sat za fizički rad,...i imam dobrih radnika dovoljno. .
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
kako ti u glavi imaš mjesta za vakove dvi suprotne izjave?
2014-04-16
gdje je to u hrvatskoj kapitalizam?v_vlado wrote:htjeli ste kapitalizam i sad vam neka djeca beru jabuke po 17 lipa kg i rade sa fakultetom za 2400 kuna.....ovo društvo jako napreduje....ali glavna tema svih tema...za dom spremni...
Guest- Guest
Hijebate kaj ti je Hrvatska s našim cijenama bi uz takve nadnice i Kinezi digli pobunu...v_vlado wrote:inače ja plačam 15 kn sat za fizički rad,...i imam dobrih radnika dovoljno.
Brain32-
2014-04-15
aben wrote:kako ti u glavi imaš mjesta za vakove dvi suprotne izjave?
darth_vader-
2014-04-17
:wow:ostrakon wrote:ja sam oduvijek bio žensko, samo to niste znali
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Mala je slatka..trebalo bi je naguzlaciti..r_nevjesta wrote::wow:ostrakon wrote:ja sam oduvijek bio žensko, samo to niste znali
Guest- Guest
Čuj, bolje pazi što pričaš, to mu je možda cura na slici, pa bi ti još mogao popit' par pljuski, onako informativno
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Tja..nije ju ondfa trebao staviti na avatar..ovako je podlozna "komentarima"...evo,vec mi kosti polomljene od "pljusaka"..
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:inače što se tiče ovoga posla za 200kuna, čitam komentre po indexu, kažu da je to situacija gdje moraš ubrati X kg dnevno za dobiti 200kuna.. i da neki nakon 16sati neprekidnog branja jabuka ne probiju tu "normu" za 200kuna.. i da marenda i prijevoz ti nisu uključeni.Brain32 wrote:Ja ne pričam o 200kn dnevno a i o tom - po tom koliko je to STVARNO tako, nego o 1000 pa i 3000kn mjesečno, sa tim novcima nećeš dočekat kraj mjeseca na nogama ako nemaš nekakvo zaleđe u vidu familije i slično, jednostavno nečešveber_1 wrote:ako možeš živjet na tuđi račun nema poante.Brain32 wrote:Koja je poanta rada za 1000 kn mjesečno?
Već je za 3000kn vrlo upitna isplativost, čak ne ni isplativost nego golo, krnje, najosnovnije preživljavanje...
ako nemaš posla, a odbijaš radit za 200kn dnevno onda je bolesno i treba svakog takvog kaznit.
nije ovo 200kuna nakon 8 sati rada, gdje će ti gazda barem kupiti sendvič i organizirati prijevoz..
nisu ljudi "lijeni" nego nisu ludi da ih drugi iskorištavaju.
Pa ušravo to, a pretpostavljam da po starom HR receptu imaju i klase jabuka pa nije isto koje ubereš. Na kraju dana vjerojatno većini ispadne da su radili za cca 80kn. Dok plate povratnu kartu busa cca 40-50 kn, nešto malo pojedu ispadne da paćaju poslodavcu da bi radili kod njega cijeli dan. To su te ponude gdje nitko ne želi raditi...
A ljudi su stvarno naivni što mogu progutati. Dokle ide ta naivnost najbolje govori situacija kojoj sam svjedočio neki dan. Jedna žena stoji ispred socijalne samoposluge odjećom, očito je siromašna, i propovijeda kako ima posla samo ljudi ne žele raditi. I onda pitaju nju drugi što su stajali, pa zašto ona onda ne radi. A ona odgovara zato što joj nitko ne želi dati posao, ali posla ima...
Nekako mi se čini da kad bi sada 10 dana ispirali mozak ljudima o tome kako su govna dobra za jesti da bi dobar dio i to progutao...
monostabil- Posts : 7
2015-08-21
Ja svojim radnicima kupim parizera i branik pivu,tak da su standarnizirani....
2015-07-28
I iduče godine trebam za čupanje ambrozije....javite se biće možda i jeftinog čipsa....
2015-07-28
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Danska u teškom problemu - nema nezaposlenih
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» "Nema više puno toga njemačkog“
» Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
» Plaća, stan i pozamašan bonus - zar je moguće da nema zainteresiranih? Nitko iz Hrvatske nije se javio na natječaj za posao u idiličnom dalmatinskom mjestu, jedina ponuda stigla iz Makedonije
» NEMA NEZAPOSLENIH, RASTU IM PLAĆE I TREBAJU RADNIKE U EU postoji zemlja uspješnija od Njemačke
» "Nema više puno toga njemačkog“
» Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
Page 7 of 7