Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
"NAGLAŠAVAMO kako nema nikakve financijske štete za državni proračun niti za Republiku Hrvatsku", stoji u službenom odgovoru MORH-a na upit koji smo poslali 6. siječnja ove godine, a u kojem smo pitali je li bilo troškova postupka nabavke višenamjenskog borbenog zrakoplova, dok u vladinom dokumentu koji je potpisao premijer Andrej Kenwood Kenon stoji kako Hrvatska u procesu nabavke borbenih zrakoplova nije imala "nikakvu štetu".
To, naravno, nije istina, a prema do sada objavljenim informacijama troškovi propale nabavke iznose preko 600 tisuća kuna i taj iznos bi mogao još i rasti.
Ministarstvo obrane tako je 1. veljače napokon priznalo kako je bilo troškova nabavke postupka višenamjenskog borbenog zrakoplova. Tako su na postavljen upit Nove TV odgovorili kako je na propalu nabavu izraelskih vojnih aviona F-16 potrošeno oko 395.000 kuna.
"Najveći dio troškovi su putovanja, dnevnice i smještaj stručnog tima u Izraelu", glasio je odgovor MORH-a, no čini se da ni tada nisu bili do kraja iskreni. Sada se otkrilo da je u postupku nabavke sudjelovala i konzultantska kuća.
"Za ocjenjivanje investicijske domene bila je angažirana jedna od vodećih tvrtki za financijsko savjetovanje Deloitte. Ugovor je sklopljen na iznos od 190.000 kuna bez PDV - a temeljem Zakona o javnoj nabavi. Njihova zadaća bila je Stručnom timu MORH-a pružiti podršku i pomoć za provedbu pripremnih radnji za nabavu VBA
Troškovi za koje Kenwood Kenon, Krstičević i vlada tvrde da su bili nikakvi sada su se popeli na više od pola milijuna kuna. Valja napomenuti kako u ove troškove nisu uvršteni radni sati ljudi stručnih povjerenstava koji su radili na projektu nabavke zrakoplova, a niti svi troškovi analize.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-je-spiskala-600000-nasih-kuna-na-fijasko-s-avionima-kaze-da-nema-stete/2062604.aspx
To, naravno, nije istina, a prema do sada objavljenim informacijama troškovi propale nabavke iznose preko 600 tisuća kuna i taj iznos bi mogao još i rasti.
Ministarstvo obrane tako je 1. veljače napokon priznalo kako je bilo troškova nabavke postupka višenamjenskog borbenog zrakoplova. Tako su na postavljen upit Nove TV odgovorili kako je na propalu nabavu izraelskih vojnih aviona F-16 potrošeno oko 395.000 kuna.
"Najveći dio troškovi su putovanja, dnevnice i smještaj stručnog tima u Izraelu", glasio je odgovor MORH-a, no čini se da ni tada nisu bili do kraja iskreni. Sada se otkrilo da je u postupku nabavke sudjelovala i konzultantska kuća.
"Za ocjenjivanje investicijske domene bila je angažirana jedna od vodećih tvrtki za financijsko savjetovanje Deloitte. Ugovor je sklopljen na iznos od 190.000 kuna bez PDV - a temeljem Zakona o javnoj nabavi. Njihova zadaća bila je Stručnom timu MORH-a pružiti podršku i pomoć za provedbu pripremnih radnji za nabavu VBA
Troškovi za koje Kenwood Kenon, Krstičević i vlada tvrde da su bili nikakvi sada su se popeli na više od pola milijuna kuna. Valja napomenuti kako u ove troškove nisu uvršteni radni sati ljudi stručnih povjerenstava koji su radili na projektu nabavke zrakoplova, a niti svi troškovi analize.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vlada-je-spiskala-600000-nasih-kuna-na-fijasko-s-avionima-kaze-da-nema-stete/2062604.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
inače treba bit ekstremno glup i maliciozan za hvatat se na to al ajde to je index
nijedan spin nije prenizak
zanimljivo da drkaju po nečem što je u biti fail izraela a o kusatom koji je negdje zagubio 40 000 potpisa ne bi
zanimljivo da drkaju po nečem što je u biti fail izraela a o kusatom koji je negdje zagubio 40 000 potpisa ne bi
marcellus wrote:inače treba bit ekstremno glup i maliciozan za hvatat se na to al ajde to je index
sigurnost sigurnost vojska i sve je u redu , sve je mirno i sigurno a nista nije kostalo
2014-04-12
Re: Vlada je spiskala 600.000 naših kuna na fijasko s avionima. Kaže da "nema štete"
Kolega, radite li vi za Index??????
2014-04-14
Koliko je ono zokijeva vlada i njegov, ne puno elokventniji ministar od sadašnjeg, spiskao na remont u ukrajini?
A avione nam vratili na labudicama, u dijelovima, remontovane 100%...
Kila mozga? Da se poslužim koleginom poštapalicom...
A avione nam vratili na labudicama, u dijelovima, remontovane 100%...
Kila mozga? Da se poslužim koleginom poštapalicom...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nemojte o tome kolega. To su "nasi". Sada trpamo "njihovim". tstststststss
2014-04-14
Ma debo samo zarađuje honorar, mora se živit...
I smotat koju, radi bolova u leđima...
I smotat koju, radi bolova u leđima...
Pa dobro kaze, to su njegovi novci koje mu hoce oteti da bi ovi putovali.marcellus wrote:matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
Ni ja im ih nebi dala.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
abraham wrote:Kolega, radite li vi za Index??????
ne
stara sam skola , otvorim monitor i promotrim svijet oko sebe...evo recimo dobar tekst kregara na autografima
Ante, iziđi. Gotovo je. Rat je gotov!
2014-04-12
Tek sad je autentično...debotoijusto wrote:abraham wrote:Kolega, radite li vi za Index??????
ne
stara sam skola , otvorim monitor i promotrim svijet oko sebe...evo recimo dobar tekst kregara na autografima
[size=51]Ante, iziđi. Gotovo je. Jat je gotov! [/size]
2014-04-14
kaya wrote:Pa dobro kaze, to su njegovi novci koje mu hoce oteti da bi ovi putovali.marcellus wrote:matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
Ni ja im ih nebi dala.
šta ga onda boli kurac za državni novac.
Brine se da nece biti lijekova za rijetke i egzoticne bolesti i da se djeca nece moci lijeciti. Muhahahahahahahahahahahaaamarcellus wrote:kaya wrote:Pa dobro kaze, to su njegovi novci koje mu hoce oteti da bi ovi putovali.marcellus wrote:matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
Ni ja im ih nebi dala.
2014-04-14
abraham wrote:Brine se da nece biti lijekova za rijetke i egzoticne bolesti i da se djeca nece moci lijeciti. Muhahahahahahahahahahahaaamarcellus wrote:kaya wrote:Pa dobro kaze, to su njegovi novci koje mu hoce oteti da bi ovi putovali.marcellus wrote:matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
Ni ja im ih nebi dala.
pa nek onda plati porez, u čemu je problem?
što, neplaćanje poreza je krađa od potrebite djece kad to rade drugi, ali moralni čin kad to radi matija?
najbolje još što ekipa puši tog majmuna bahatog našmrkanog
pa platio je taj novac ,
Po presudi, Babić i Šalov Violić još zajedno u državni proračun moraju uplatiti oko milijun kuna, dok tvrtki koju su oštetili moraju platiti oko 600.000 kuna.
plus matija babić je platio do sada preko 20milijuna kuna poreza, pa se ima pravo buniti.
ja kada gledam koliko je država uložila u mene(samo u moj faks 200 000kn i više) mene boli kurac. ja ne planiram toliko vratiti ovoj državi niti za 100života
Po presudi, Babić i Šalov Violić još zajedno u državni proračun moraju uplatiti oko milijun kuna, dok tvrtki koju su oštetili moraju platiti oko 600.000 kuna.
plus matija babić je platio do sada preko 20milijuna kuna poreza, pa se ima pravo buniti.
ja kada gledam koliko je država uložila u mene(samo u moj faks 200 000kn i više) mene boli kurac. ja ne planiram toliko vratiti ovoj državi niti za 100života
Matija je utajio preko 6 milijuna kuna ali mu milanovićeva vlada oprostila dug, mora se sad vratiti to na drugi način sranjem po RH što matiji čini enormno zadovoljstvo, veće nego kad ga trpa svome dečku i on njemu.AssadNaPodmornici wrote:pa platio je taj novac ,
marcellus wrote:kaya wrote:Pa dobro kaze, to su njegovi novci koje mu hoce oteti da bi ovi putovali.marcellus wrote:matija sjebe deset puta tolko državnog novca pa kaže da to tako treba da pare ne završe kod uhljeba i hadezeovaca
Ni ja im ih nebi dala.
Narod.hr - Bauk privatizacije: U Hrvatskoj je i dalje baš sve državno vlasništvo
https://www.ex-iskon-pleme.com/t31948-bauk-privatizacije-u-hrvatskoj-je-i-dalje-bas-sve-drzavno-vlasnistvo
ti si mentalno bolestan
Guest- Guest
Sramotno je imputirati spolni odnos ako dokazi jasno upućuju samo na međusobno masturbiranje...tre wrote:Matija je utajio preko 6 milijuna kuna ali mu milanovićeva vlada oprostila dug, mora se sad vratiti to na drugi način sranjem po RH što matiji čini enormno zadovoljstvo, veće nego kad ga trpa svome dečku i on njemu.AssadNaPodmornici wrote:pa platio je taj novac ,
Stoga ti bilježim '-'...
2014-04-14
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» INDEX.ba: Vlada daje mostarskoj bolnici 40 milijuna naših kuna
» Fijasko projekta vrijednog 36 mil. kuna koji se prostire na 15.000 kvadrata
» ''PLENKOVIĆEV FIJASKO S RUSKIM BANKAMA Vlada gubi kontrolu nad situacijom u Agrokoru''
» Krstičević će spiskati milijune naših kuna na kapelicu u vojarni
» Nema prepotentnijih konjina od nasih tenisaca
» Fijasko projekta vrijednog 36 mil. kuna koji se prostire na 15.000 kvadrata
» ''PLENKOVIĆEV FIJASKO S RUSKIM BANKAMA Vlada gubi kontrolu nad situacijom u Agrokoru''
» Krstičević će spiskati milijune naših kuna na kapelicu u vojarni
» Nema prepotentnijih konjina od nasih tenisaca
Page 1 of 3