Eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu,ima mrtvih,zatvorene postaje...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu,ima mrtvih,zatvorene postaje...
Ovo je zanimljivo...Ove pobjegulje,koje je napose Rusija i spasila od pomora,na svba usta laju i izjednacavaju Ruse i ISIS i Amere,i trpaju sve u isti kosh..kako si rekao,ubijaju im islamsku bratiju...jebe lud zbunjenog..Pinochet wrote:Putin naptrpa rusiju mujagama a ovi se osvecuju radi bombardiranja muslimana na bliskom istoku
Guest- Guest
Nekoliko sati nakon eksplozije u Sankt Peterburgu, u drugoj stanici metroa prmijećen je sumnjiv predmet za koji se uspostavilo da je improvizovana bomba. Ona je na svu sreću deaktivirana.
Podsjećamo, najmanje 10 osoba poginulo je u dvije eksplozije u metrou u ruskom gradu Sankt Peterburg, saopćila je državna agencija TASS, prenosi CNN.
Eksplozije su se dogodile u vagonu koji se nalazio na stanici Trg Senaja.
Podsjećamo, najmanje 10 osoba poginulo je u dvije eksplozije u metrou u ruskom gradu Sankt Peterburg, saopćila je državna agencija TASS, prenosi CNN.
Eksplozije su se dogodile u vagonu koji se nalazio na stanici Trg Senaja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RUSKI predsjednik Vladimir Putin nije čekao ni trenutka za osvetu za današnji teroristički napad u Sankt Peterburgu.
>> TERORISTIČKI NAPAD U ST. PETERBURGU Najmanje 9 ljudi poginulo, kamere snimile počinitelje
Svega nekoliko sati nakon napada ruski bombarderi krenuli su u akciju te neprekidno bombardiraju položaje tzv. Islamske države oko Damaska.
>> TERORISTIČKI NAPAD U ST. PETERBURGU Najmanje 9 ljudi poginulo, kamere snimile počinitelje
Svega nekoliko sati nakon napada ruski bombarderi krenuli su u akciju te neprekidno bombardiraju položaje tzv. Islamske države oko Damaska.
2014-04-11
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:658504-FOTO-Ovo-je-osumnjiceni-za-napad-u-metrou
2014-04-11
rusi porokali kozojebe u siriji za kaznu
http://www.vecernji.hr/svijet/osveta-za-teroristicki-napad-u-rusiji-bombarderi-nadlijecu-damask-i-gadaju-polozaje-terorista-1160691
http://www.vecernji.hr/svijet/osveta-za-teroristicki-napad-u-rusiji-bombarderi-nadlijecu-damask-i-gadaju-polozaje-terorista-1160691
jebate sad ce biti cesljanja po st petersburgu i sire, ima neko krv da propisa dok se ne sazna ko su
Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Leviathan2 wrote:o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Pretpostavila sam da će biti jasno da mislim pri napadima, a ne u svakodnevnm životu.
Sjećaš se kako je izgledao onaj koji je ubio ambasadora?
2016-02-22
policajac... kako bi trebao izgledati, kao čičin dobrovoljac?....Sabina Spielrein wrote:Leviathan2 wrote:o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Pretpostavila sam da će biti jasno da mislim pri napadima, a ne u svakodnevnm životu.
ovom vehabi infekcijom i dolarima suadi šire utjecaj. evo još malo pa će pakistanu potaracat i zamjeniti talibane sa svojim igračima na terenu...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Inace nije ovo prvi napad...muse su im oborili dva putnicka aviona, svako malo akcije po kavkazu, i ovakvi napadi...glavno da je Putin nakon sto je natrpa RUsiju uveo zakone gdje je zabranjeno kritizirati Muhammed a
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:policajac... kako bi trebao izgledati, kao čičin dobrovoljac?....Sabina Spielrein wrote:Leviathan2 wrote:o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
ovom vehabi infekcijom i dolarima suadi šire utjecaj. evo još malo pa će pakistanu potaracat i zamjeniti talibane sa svojim igračima na terenu...
Nije to jedini napad u kojem izgledaju kao uredni Zapadnjaci.
Kako imam određeni strah od mogućih napada (izbjegavam veća okupljanja, Pothodnik i šoping centre danima kad je gužva), a dobra sam u bussines inteligence, malo sam proučavala te napade.
Redovito su uklopljeni u ostalo građanstvo, dok čekaju aktivirati bombu.
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Leviathan2 wrote:o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Pa nije taj bio izbjeglica, niti je bio na " zapadu " već Turčin u TR, pripadnik policije
Inače se Turci briju kao i na " Zapadu " , osim šta često nose brkove.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
I oni iz tzv. islamske države koji uspiju s izbjeglicama doći do Zapada?Yehudi wrote:Sabina Spielrein wrote:Leviathan2 wrote:o cemu ti, ovo im nije izvorni oblik nego vehabi moda, a da se po europskim drzavama briju ,mi prvi glas cuti,Sabina Spielrein wrote:Zanimljivo, po EU se prvo obriju i jako pokušaju ličiti na Zapadnjake, ovdje su u "izvornom obliku".
Pa nije taj bio izbjeglica, niti je bio na " zapadu " već Turčin u TR, pripadnik policije
Inače se Turci briju kao i na " Zapadu " , osim šta često nose brkove.
2016-02-22
Plus roknili im ambasadora...isto kao kada im srusili avion...putin posalje par bombi na mujage(zanimljivo poroka civile i pobunjenike islamiste koji ne vrse napade ) i sve se vrari na staro
Guest- Guest
Pa ne bas..Da poznajes Ruje,znao bi da oni ne oprastaju ovakve stvari...kopat ce dok ne prokopaju sve ukljucene u akciju,a tada ce im i famiglije poceti na neobican nacin stradavati,ne samo oni..
Guest- Guest
Koga su ubili za dva oborena putnicka avion, za kidanje glave u moskvi, za ubijanje ambasadora u turskoj? Nikoga niti ce. U rusiji se islamisticki napadi desavaju nakon francuske najvise u europi. Putin je natrpw Rusiju muslimanima i uvodi zakone gdje je zabranjeno kritizirati islam. U rusiji pojedine regije provode serijatski zakon itd. Uglavnom natrpana drzava koja trpi jos dodatne posljedice jer bombardira muslimane na bliskom istoku.
Guest- Guest
Rojava @AzadiRojava
Rojava Retweeted dilanQaradaxi
He is Kurdish & app became Christian. That alone is reason enough 4 Iranian Mullahs 2 hang him.These idiots are same as daesh only shia form
Rojava added,
dilanQaradaxi @DilanQaradaxi
kurdish Sina Dehghan 20 Yrs old Iranian Has Been Sentenced to Death For Insulting Mohammad in#Iran #twitterkurds
Rojava Retweeted dilanQaradaxi
He is Kurdish & app became Christian. That alone is reason enough 4 Iranian Mullahs 2 hang him.These idiots are same as daesh only shia form
Rojava added,
dilanQaradaxi @DilanQaradaxi
kurdish Sina Dehghan 20 Yrs old Iranian Has Been Sentenced to Death For Insulting Mohammad in
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma vjerojatno onaj ugroženi narod kojeg je Staljin ugnjetavao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
svaki odgovor na temi ti sadrži tepanje mujica u Rusiji. Natrpali su ih na isti način kao što su natrpali Tatare na Krim, osvojili su im teritorij...Pinochet wrote:Koga su ubili za dva oborena putnicka avion, za kidanje glave u moskvi, za ubijanje ambasadora u turskoj? Nikoga niti ce. U rusiji se islamisticki napadi desavaju nakon francuske najvise u europi. Putin je natrpw Rusiju muslimanima i uvodi zakone gdje je zabranjeno kritizirati islam. U rusiji pojedine regije provode serijatski zakon itd. Uglavnom natrpana drzava koja trpi jos dodatne posljedice jer bombardira muslimane na bliskom istoku.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Četiri islamista ubijena u akciji u Sankt Peterburgu
» Pogreb sjatoga Prigožina: OPSADNO STANJE U SANKT PETERBURGU
» MASAKR Više od 100 mrtvih u čak sedam eksplozija, na meti džihadista i ruske vojne baze!
» Imigranti napadali ljude u minhenskom metrou
» Zatvorene granice za korona-aplikacije
» Pogreb sjatoga Prigožina: OPSADNO STANJE U SANKT PETERBURGU
» MASAKR Više od 100 mrtvih u čak sedam eksplozija, na meti džihadista i ruske vojne baze!
» Imigranti napadali ljude u minhenskom metrou
» Zatvorene granice za korona-aplikacije
Page 2 of 3