Imigranti napadali ljude u minhenskom metrou
Page 1 of 1
Imigranti napadali ljude u minhenskom metrou
[size=32]U centru Münchena migranti napadali ljude u metrou
[/size]
[size]
Potresna snimka koja kruži internetom prikazuje skupinu mlađih imigranata kako napadaju dva starija njemačka državljanina koji su stali u obranu mlađe žene koju su mladići uznemiravali u podzemnom vlaku.[/size]
Napad u njemačkom Metrou (Foto: Screenshot/YouTube)
Snimka snimljena mobitelom prikazuje mladiće, istočnoeuropskog ili arapskog porijekla kako drže muškarce i verbalno ih napadaju. Treći muškarac, nakon što se uključio u sukob te pokušao smiriti situaciju i sam je napadnut od strane mladića koji ga je uhvatio za jaknu te počeo prijetiti.
Muškarac koji je objavio snimku iz Metroa kazao je kako je do sukoba došlo nakon što je jedan od tražitelja azila bio odbijen od strane ženske osobe. Muškarac je šakom udario u prozor jurećeg vlaka u samom središtu Münchena.
Situaciji je prethodilo pitanje imigranta ženi koja je sjedila nekoliko redova ispred njega: 'Zbog čega mi ne želiš odgovoriti na njemačkom?', pitao je mladić ženu.
'Zbog toga jer si mi postavio pitanje na engleskom', odgovorila je žena. Nakon toga je muškarac udario o prozor vlaka na što su dvojica starijih muškaraca reagirala. A onda je krenuo i fizički obračun.
Ono što se nakon toga dogodilo, pogledajte u VIDEU.
[/size]
- Munchen, 02.02.2016., 11:47
- Autor:M.G.
- komentara
[size]
Potresna snimka koja kruži internetom prikazuje skupinu mlađih imigranata kako napadaju dva starija njemačka državljanina koji su stali u obranu mlađe žene koju su mladići uznemiravali u podzemnom vlaku.[/size]
Napad u njemačkom Metrou (Foto: Screenshot/YouTube)
Snimka snimljena mobitelom prikazuje mladiće, istočnoeuropskog ili arapskog porijekla kako drže muškarce i verbalno ih napadaju. Treći muškarac, nakon što se uključio u sukob te pokušao smiriti situaciju i sam je napadnut od strane mladića koji ga je uhvatio za jaknu te počeo prijetiti.
Muškarac koji je objavio snimku iz Metroa kazao je kako je do sukoba došlo nakon što je jedan od tražitelja azila bio odbijen od strane ženske osobe. Muškarac je šakom udario u prozor jurećeg vlaka u samom središtu Münchena.
Situaciji je prethodilo pitanje imigranta ženi koja je sjedila nekoliko redova ispred njega: 'Zbog čega mi ne želiš odgovoriti na njemačkom?', pitao je mladić ženu.
'Zbog toga jer si mi postavio pitanje na engleskom', odgovorila je žena. Nakon toga je muškarac udario o prozor vlaka na što su dvojica starijih muškaraca reagirala. A onda je krenuo i fizički obračun.
Ono što se nakon toga dogodilo, pogledajte u VIDEU.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Imigranti napadali ljude u minhenskom metrou
Prasci sa Youtube-a su se odmah potrudili ukloniti video.
2014-04-22
Kolega, tema otvorena vec dva dana.
2014-04-14
OK,onda neka je neko od admina suspendira.abraham wrote:Kolega, tema otvorena vec dva dana.
2014-04-22
Ovo je tek prvi milion. U sred zime smo, a još nije stalo.
Evo nove teme...
MLADA 29-godišnja trudnica iz Zagreba kontaktirala je redakciju Indexa, nakon što je, kako tvrdi, jučer oko podneva u zagrebačkoj Ilici doživjela brutalni napad
MLADA 29-godišnja trudnica iz Zagreba kontaktirala je redakciju Indexa, nakon što je, kako tvrdi, jučer oko podneva u zagrebačkoj Ilici doživjela brutalni napad
Sojka krenula u akciju protiv fasista?mutava baštarda wrote:Evo nove teme...
omni-
2014-04-12
Jadno je što su curu branili starci, a mladići snimali video!
Čuj, nije mlada, a teško da je trudna. A i da je, ta bi odmah abortirala.omni wrote:Sojka krenula u akciju protiv fasista?mutava baštarda wrote:Evo nove teme...
Eto, krenulo je i kod nas, nadam se da nećemo biti pičkice koje će ovo trpjeti kao degenerični Skandinavci.
Similar topics
» Dodik : Imigranti su ozbiljan problem , morat ćemo organizirati i ljude po selima
» Eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu,ima mrtvih,zatvorene postaje...
» Iranski policajci pucali u metrou punom ljudi i tukli žene u vlaku
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» U Njemačkoj kamenjem napadali sinagoge i palili izraelske zastave
» Eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu,ima mrtvih,zatvorene postaje...
» Iranski policajci pucali u metrou punom ljudi i tukli žene u vlaku
» Slavni crnogorac:'Napadali su me,a ja nisam htio pljunuti na Zagreb'
» U Njemačkoj kamenjem napadali sinagoge i palili izraelske zastave
Page 1 of 1