Švedska spolno ravnopravna policija u akciji :)
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Švedska spolno ravnopravna policija u akciji :)
ma da, trebale su ga gadat atomskomSabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja volim Švedsku ...zato šta nikad necu otic tamo radit ili turisticki.Neve wrote:točno, policajke nisu smjele reagirati silom protiv izbjeglice, jer bi ih liberalni mediji javno razapeli i odmah bi ostale bez poslamarcellus wrote:završile bi u zatvoru zbog rasizmaSabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
ovako će dobit pohvalu
muž jedne kolegice već duže radi u Švedskoj i neki dan nam je pričao na skype da je tamo totalno ludilo s tim izbjeglicama, nitko im ništa ne smije i ne može
vlasti i policija boje se optužbi za rasizam, a još više odmazde i napada na ulicama od strane 'ugnjetene manjine'
Trpaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neve wrote:točno, policajke nisu smjele reagirati silom protiv izbjeglice, jer bi ih liberalni mediji javno razapeli i odmah bi ostale bez poslamarcellus wrote:završile bi u zatvoru zbog rasizmaSabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
ovako će dobit pohvalu
muž jedne kolegice već duže radi u Švedskoj i neki dan nam je pričao na skype da je tamo totalno ludilo s tim izbjeglicama, nitko im ništa ne smije i ne može
vlasti i policija boje se optužbi za rasizam, a još više odmazde i napada na ulicama od strane 'ugnjetene manjine'
Kauzalno je, što im više dopušaju, više će problema s njima imati.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
omni wrote:Koriste hollowpoint municiju jbg, neljudski je od nogu nekome napraviti fasirano meso.Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
završile bi u zatvoru zbog rasizma
ovako će dobit pohvalu
Napao ih je, bacio kamen na njih, mogle su ga u noge gađati.
Nisam upoznata.
2016-02-22
Meni je Švedska baš fensi.
2014-04-11
zapadne liberalne demokracije, svojim (ne)djelovanjem, ustvari sve više zatežu problem i dodaju mu frustracije i
što će biti kad se ovo dolje iz pjesme jednom, i to vjerojatno ubrzo, prelije na ulicu?
mislim da je to zapravo i namjera, vlasti jednostavno nemaju pojma što učiniti, a da na ovaj ili onaj način ne pogriješe
najjednostavnije im je zadržati 'aureolu' civilizirane, liberalne tolerancije i pustiti da se situacija zateže, sve dok ne pukne na ulicama... onda mogu oprati ruke i reći: eto, nije do nas, masa se otela kontroli i nismo to mogli spriječiti..
što će biti kad se ovo dolje iz pjesme jednom, i to vjerojatno ubrzo, prelije na ulicu?
mislim da je to zapravo i namjera, vlasti jednostavno nemaju pojma što učiniti, a da na ovaj ili onaj način ne pogriješe
najjednostavnije im je zadržati 'aureolu' civilizirane, liberalne tolerancije i pustiti da se situacija zateže, sve dok ne pukne na ulicama... onda mogu oprati ruke i reći: eto, nije do nas, masa se otela kontroli i nismo to mogli spriječiti..
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a onda nek ih jebu kad se daju jebat... njihova stvar
metak u nogu i cipelu u zube poslije toga, ma jebem ja njima mater, kozojebe zaobilaze u sirokom luku a cim skuze da je neko sa euro tla odmah se obezobrzne, eo prosli tjedan ja i policija u bambergu, stojim pred izlogom ribickog pribora i likovi stanu sa autom i traze mi dokumente, dam dokumente i onda pitanja sta radim u bambergu, reko dosao vas pogledat kako ste, lik mi otvoreno priprijeti da pazim kako pricam, pored prolaze neki kozojebi, grupica 5-6 i naguravaju se na druge prolaznike, ovi ni da pogledaju u njih, velim ja liku da sam gori od kozojeba i da me se okane, nek ide njih zajebavat a ja imam pametnijeg posla nego se natezat sa svakim po cesti,
naravno, ostavio sam im osobnu jer mi je nisu htjeli vratit, reko poslat cete je doma sa izvinjenjem garantiram, a ako ne dojde u roku 3 dana idete na sud radi krsenja mojih prava, i da ste me uvrijedili nazvasi me shajze jugo, :D, to nisu rekli al ko ih jebe, ako dojde do suda ima da mi plate
naravno, ostavio sam im osobnu jer mi je nisu htjeli vratit, reko poslat cete je doma sa izvinjenjem garantiram, a ako ne dojde u roku 3 dana idete na sud radi krsenja mojih prava, i da ste me uvrijedili nazvasi me shajze jugo, :D, to nisu rekli al ko ih jebe, ako dojde do suda ima da mi plate
2014-04-11
I meni isto,RayMabus wrote:Meni je Švedska baš fensi.
ma pusti ove rasiste ksenofobe islamofobe homophobe i ostale bobe
2014-04-19
Neve wrote:zapadne liberalne demokracije, svojim (ne)djelovanjem, ustvari sve više zatežu problem i dodaju mu frustracije i
Čini mi se kako se uspoređuju s Rimskim carstvom, znalo se dogoditi da podare rimsko građanstvo ciljanim skupinama drugih naroda, ali uz strogu asimilaciju i prihvaćanje rimskog načina života.
Trenutno donose zakone koji malo popravljaju tu zbunjenost na početku, moguće kalibriraju tko im može ostati kao radna snaga, te tko može prihvatiti njihovu kulturu, a tko će doma čim se smiri situacija u Siriji.
2016-02-22
Da , samo šta nije problem u tima nego onim ....iducima.Sabina Spielrein wrote:
Trenutno donose zakone koji malo popravljaju tu zbunjenost na početku, moguće kalibriraju tko im može ostati kao radna snaga, te tko može prihvatiti njihovu kulturu, a tko će doma čim se smiri situacija u Siriji.
Nisu ni barbarske provale u rimsko carstvo bile jednom nego jedna za drugom u razmacima od par godina.
2014-04-11
Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
ovako će dobit pohvalu
nikad se ne gađa ud mislim da je to veliki rizik, mogle su upotrijebiti: tejzer-šoker, palicu, sprej, udarit ga nogom po ćelenki dobro-
zapravo su ga već imale na podu i nisu ga mogle u lisičine staviti, tako da je ovdje i previše propusta..
kic wrote:Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
ovako će dobit pohvalu
nikad se ne gađa ud mislim da je to veliki rizik, mogle su upotrijebiti: tejzer-šoker, palicu, sprej, udarit ga nogom po ćelenki dobro-
zapravo su ga već imale na podu i nisu ga mogle u lisičine staviti, tako da je ovdje i previše propusta..
Je, pare malo nesposobne.
Imam frendicu, simpatična, draga i pristojna, u dve sekunde si na podu kad nakani.
Tako su ju učili, bez toga ne bi mogla biti to što je.
2016-02-22
RayMabus wrote:Da , samo šta nije problem u tima nego onim ....iducima.Sabina Spielrein wrote:
Nisu ni barbarske provale u rimsko carstvo bile jednom nego jedna za drugom u razmacima od par godina.
Ne mogu naći neki posebni razlog zbog kojeg primaju pretežno mlade muškarce, a ne kao u slučaju rata kod nas, žene, djecu i starce, jedina usporedba koja mi je pala na pamet je ta s Rimom.
2016-02-22
Yehudi wrote:A di je suzavac, elektrošoker, palica ??????????????
Pa neće valjda ući u pretjeranu upotrebu sile? :D
Ukratko, ovo izgleda tragikomično.
Guest- Guest
Sabina Spielrein wrote:kic wrote:Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:Sabina Spielrein wrote:Da su ga upucale, ne bi imale nikakvih problema.
ovako će dobit pohvalu
Imam frendicu, simpatična, draga i pristojna, u dve sekunde si na podu kad nakani.
ma oke hrabre su, poslije i trče za njim, ali imaju pomoć neka dva lika naizmjence jer izgleda da ni oni ne vjeruju da ove to mogu..
meni ih je više žao, nije ovo lak posao-
5 century BC: Roman civilization is a a strong patriarchy, fathers are liable for the actions of their wife and children, and have absolute authority over the family (including the power of life and death) ~1 century BC: Roman civilization blossoms into the most powerful and advanced civilization in the world. Material wealth is astounding, citizens (i.e.: non slaves) do not need to work. They have running water, baths and import spices from thousands of miles away. The Romans enjoy the arts and philosophy; they know and appreciate democracy, commerce, science, human rights, animal rights, children rights and women become emancipated. No-fault divorce is enacted, and quickly becomes popular by the end of the century. ~1-2 century AD: The family unit is destroyed. Men refuse to marry and the government tries to revive marriage with a “bachelor tax”, to no avail. Children are growing up without fathers, Roman women show little interest in raising their own children and frequently use nannies. The wealth and power of women grows very fast, while men become increasingly demotivated and engage in prostitution and vice. Prostitution and homosexuality become widespread. ~3-4 century AD: A moral and demographic collapse takes place, Roman population declines due to below-replacement birth-rate. Vice and massive corruption are rampant, while the new-born Catholic Religion is gaining power (it becomes the religion of the Empire in 380 AD). There is extreme economic, political and military instability: there are 25 successive emperors in half a century (many end up assassinated), the Empire is ungovernable and on the brink of civil war. ~5 century AD: The Empire is ruled by an elite of military men that use the Emperor as a puppet; due to massive debts and financial problems, the Empire cannot afford to hire foreign mercenaries to defend itself (Roman citizens have long ago being replaced by mercenaries in the army), and starts “selling” parts of the Empire in exchange for protection. Eventually, the mercenaries figure out that the “Emperor has no clothes”, and overrun and pillage the Empire. Humanity falls back into the Bronze Age (think: eating squirrel meat and living in a cave), 12 centuries of religious zealotry (The Great Inquisition, Crusades) and intellectual darkness follow: science, commerce, philosophy, human rights become unknown conceptsSabina Spielrein wrote:Neve wrote:zapadne liberalne demokracije, svojim (ne)djelovanjem, ustvari sve više zatežu problem i dodaju mu frustracije i
Čini mi se kako se uspoređuju s Rimskim carstvom, znalo se dogoditi da podare rimsko građanstvo ciljanim skupinama drugih naroda, ali uz strogu asimilaciju i prihvaćanje rimskog načina života.
until they are rediscovered again during the Age of Enlightenment in 17th century AD.
ne znam kolko je ovo objektivan opis al podsjeca na danasnju situaciju
2014-04-19
kic wrote:Sabina Spielrein wrote:kic wrote:Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:
ovako će dobit pohvalu
ma oke hrabre su, poslije i trče za njim, ali imaju pomoć neka dva lika naizmjence jer izgleda da ni oni ne vjeruju da ove to mogu..
Nisu bile odlučne, ne možeš u tom poslu biti neodlučan
Kad im je prilazio i krenuo se zaletjeti s kamenom, vjerujem da su imale ovlasti za silu.
2016-02-22
I kakva ravnopravna policija,
to je feminizam koji nepotrebno, radi ideoloskih razloga, izlazu zene opasnosti
feminizam nije nikad bio o ravnopravnosti
to je dobro prodana ubleha
to je feminizam koji nepotrebno, radi ideoloskih razloga, izlazu zene opasnosti
feminizam nije nikad bio o ravnopravnosti
to je dobro prodana ubleha
2014-04-19
Odoh pogledati predobru seriju o ženama i bijesu, Male laži, na HBO.kic wrote:Sabina Spielrein wrote:kic wrote:Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:
ovako će dobit pohvalu
2016-02-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» clana HDZjota i drugara nadbiskupije pokupila policija u akciji " diran dicu "
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» Sok:Svedska policija nema snage zaustavit imigrante
» Švedska: Požar na džamiji, policija sumnja na namjerno podmetanje
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» Sok:Svedska policija nema snage zaustavit imigrante
» Švedska: Požar na džamiji, policija sumnja na namjerno podmetanje
» Švedska : Vladavina žena i kako je Švedska rekla Zbogom pameti
Page 2 of 4