Sretan rođendan!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sretan rođendan!
Uvatis ga u debeloj laži, a on samo promine priču i nastavi u svom filmo...
Đon obraz...
;)
Đon obraz...
;)
Guest- Guest
od mene su skoro svi stariji ovdje osim možda škorpije i enda (ne znam koja su oni godišta).
Guest- Guest
Demo, cut the crap...mocni majmun wrote:od mene su skoro svi stariji ovdje osim možda škorpije i enda (ne znam koja su oni godišta).
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Demo, cut the crap...mocni majmun wrote:od mene su skoro svi stariji ovdje osim možda škorpije i enda (ne znam koja su oni godišta).
;)
Guest- Guest
mocni majmun wrote:bitno je koliko ti tijelo ima godina, nije bitno koliko imaš godina nego koliko imaš tjelesnih godina koje se mjere prema telomerima.
to znači da ja imam barem 19 godina s obzirom na snagu, kondiciju i potenciju, a neki su već sa 20 starci jer žive kao starci i misle kao starci i trebali bi u penziju.
uostalom imate primjere u nogometu i u boksu- buffon, cro cop... itd.
a mik džeger je sa 71 godinom dobio dijete.
s ovim se slažem
ja imam skoro 28 ali moj duh ima 15
skripar-
2015-08-09
skripar wrote:mocni majmun wrote:bitno je koliko ti tijelo ima godina, nije bitno koliko imaš godina nego koliko imaš tjelesnih godina koje se mjere prema telomerima.
to znači da ja imam barem 19 godina s obzirom na snagu, kondiciju i potenciju, a neki su već sa 20 starci jer žive kao starci i misle kao starci i trebali bi u penziju.
uostalom imate primjere u nogometu i u boksu- buffon, cro cop... itd.
a mik džeger je sa 71 godinom dobio dijete.
s ovim se slažem
ja imam skoro 28 ali moj duh ima 15
a i um...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 4