Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kerum: Rusi preuzimaju Baranju a to se mora spriječiti
mutava baštarda wrote:Crvena armija napreduje preko plodne panonije. Druže Plenkoviću ti se ne boj rusa Keruma ima iza svakog busa.
hehe dobar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ajde jebote tko je jos umro od trovanja skoljkama. Malo slabo bude....rigas dan jedan i prodje. A i to treba biti genije....ne kupujes second hand i mirna bosna. Odes lijepo direkt na mjesto...iz mora ti ih izvade. Vrhunska spiza.
Guest- Guest
Na kraju je poslao dramatičnu poruku državi:
''Država mora pošto-poto platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij, jasno je k'o dan da je Baranja cilj. Trebala se država zaštititi odnosno osigurati kada davala Todoriću PIK Vrbovec i Belje, ali kad već nisu tada, moraju sada platiti i spriječiti Ruse u naumu'', rekao je Kerum.
ŠTO JE PUTIN TRAŽIO OD ORBANA, A ŠTO MU JE OBEĆAO? Mađarski premijer napao Hrvatsku
http://net.hr/danas/svijet/sto-je-putin-trazio-od-orbana-a-sto-mu-je-obecao-madarski-premijer-napao-hrvatsku/
''Država mora pošto-poto platiti kredit da Rusi ne preuzmu hrvatski teritorij, jasno je k'o dan da je Baranja cilj. Trebala se država zaštititi odnosno osigurati kada davala Todoriću PIK Vrbovec i Belje, ali kad već nisu tada, moraju sada platiti i spriječiti Ruse u naumu'', rekao je Kerum.
ŠTO JE PUTIN TRAŽIO OD ORBANA, A ŠTO MU JE OBEĆAO? Mađarski premijer napao Hrvatsku
http://net.hr/danas/svijet/sto-je-putin-trazio-od-orbana-a-sto-mu-je-obecao-madarski-premijer-napao-hrvatsku/
Guest- Guest
ja uvijek gledam najgore.
ex mi se potrovala škampima, jedva ju izvukli.
meni nikaj
ex mi se potrovala škampima, jedva ju izvukli.
meni nikaj
2014-12-30
Kel sad baranja jos uvijek u nato paktu?
2015-08-06
epikur37 wrote:Kel sad baranja jos uvijek u nato paktu?
Sve dok je Mađarska u dobrim rukama, nema straha za južnu Baranju. :)
Guest- Guest
Sherem ti se i na Keruma i na Baranju.
Daj Rusima sve , i onako neznate vodit državu nego kradete pa kad šta zasherete onda narod nek to placa i vraca.
Mrš heben vam malter.
Daj Rusima sve , i onako neznate vodit državu nego kradete pa kad šta zasherete onda narod nek to placa i vraca.
Mrš heben vam malter.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako se tko boji rusa to su Plenković i Kolinda,Kerumu puca kiki za njih.Da rusi i u Split ulaze on bi ih prvi dočekao sa pršutom i vodkom.
I može sam dati velik doprinos u spašavanju agrokorovih podružnica u Baranji,bar milion ili dva,nek da primjer pa onda savjetuje kamo će se sa tuđim novcima.Lako je tuđim kurcem po gloginju mlatiti.
Što nije po saboru upozoravao kamo toda ide,nije baš da se nije znalo,nego se skitao okolo.
I može sam dati velik doprinos u spašavanju agrokorovih podružnica u Baranji,bar milion ili dva,nek da primjer pa onda savjetuje kamo će se sa tuđim novcima.Lako je tuđim kurcem po gloginju mlatiti.
Što nije po saboru upozoravao kamo toda ide,nije baš da se nije znalo,nego se skitao okolo.
vili40-
2015-08-02
Oni sad mogu direktno pritisnuti Vladu i početi veliku penetraciju u Slavoniju i Baranju
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/478080/jesu-li-rusi-unaprijed-znali-sto-se-sprema-agrokoru-vodeci-analiticar-upozorava-oni-sad-mogu-direktno-pritisnuti-vladu-i-poceti-veliku-penetraciju-u-slavoniju-i-baranju
Bokte :)
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/478080/jesu-li-rusi-unaprijed-znali-sto-se-sprema-agrokoru-vodeci-analiticar-upozorava-oni-sad-mogu-direktno-pritisnuti-vladu-i-poceti-veliku-penetraciju-u-slavoniju-i-baranju
Bokte :)
2015-08-06
Pa nek penetriraju ako išta treba istoku hrvatske su investicije ni ulaganja...e al preči je Krim :D
2015-08-06
Jedini način poslovanja su krediti. Ako posluješ, moraš biti neprestano dužan bankama.
Svaka od tih banaka, ili onih koji su vlasnici kapitala u bankama, ako požele, u bilo kojem trenutku mogu uništiti svakog svog dužnika.
To je unaprijeđeni kapitalizam. Ne vladaju oni koji prave kapital, nego oni koji imaju poziciju dijeliti kredite. Ostali svi rade samo da bi njima vraćali dugove.
Jebiga.
Svaka od tih banaka, ili onih koji su vlasnici kapitala u bankama, ako požele, u bilo kojem trenutku mogu uništiti svakog svog dužnika.
To je unaprijeđeni kapitalizam. Ne vladaju oni koji prave kapital, nego oni koji imaju poziciju dijeliti kredite. Ostali svi rade samo da bi njima vraćali dugove.
Jebiga.
crvenkasti-
2014-04-17
Što imaš više kredita i duga to znači da si uspješniji....
Glupi kinezi šiju najkice za šaku riže....
Glupi kinezi šiju najkice za šaku riže....
2015-08-06
ako hoces valjati neki proizvod na recimo Amazon.com-u tu ti otkinu dobar postotak provizije,pa ti sad vidi,bolje se baviti zamljoradnjomcrvenkasti wrote:Jedini način poslovanja su krediti. Ako posluješ, moraš biti neprestano dužan bankama.
Jebiga.
Guest- Guest
Kako živiš i koliko imaš, to ne odeđuje tvoja sposobnost, marljivost ili pamet.
O tome odlučuju neki tamo negdje koji imaju poziciju odrediti tvoj rejting.
Ako ti je rejting dobar, imaš jeftine kredite.
Ako nemaš, moš se jebat,
O tome odlučuju neki tamo negdje koji imaju poziciju odrediti tvoj rejting.
Ako ti je rejting dobar, imaš jeftine kredite.
Ako nemaš, moš se jebat,
crvenkasti-
2014-04-17
Ground Biscuits wrote:nije sve tako crno
Nije tebi kad ti imaš visoki rejting tamo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ground Biscuits wrote:ma ja sam americka sirotinja
a ja, što sam ja, hrvatska budala
crvenkasti-
2014-04-17
...mutavi jesi jos za most...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel ti to meni?
crvenkasti-
2014-04-17
ne zar ti u nicku imas mutavi...crvenkasti wrote:jel ti to meni?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju
» Hibridni rat 2. faza - Rusi preuzimaju INAu od MOLa
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Turci i Rusi preuzimaju Kosovo
» Rusi i Mađari preko PPD-a preuzimaju Petrokemiju