Policija šalje pozive...
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Policija šalje pozive...
hoće.... ali u kurcu... :)))... eno ga sad veli da nije bio poduže doli .... a nema dugo govorio da je došo doma i da ima namjeru se ispisati iz državljanstva i tako to svašta nešto... nema ni mjesec i po dana... :)))veber wrote:majketi, daj napisi nekaj na njemackom!pismejker wrote:Kakogod,nista nis sto bi covjek pozelio u bilo kojem smislu od vas,pa tako,niti ovo nije bed..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sve ovisi sto planiras u zivotu,dugorocno..ja se ne mislim vracati,jerbo,ovi doli sto planiraju raditi narodu,ziva je jeza..RayMabus wrote:Ma poanta je sine da mogu i s hr državljanstvom ic tamo radit i to tj netreba mi neka viza za otic turisticki i te šeme i poanta je da ja kad vidim da treba pet godina za dobit državljanstvo da me odma odbije jer to znaci da ga svaka pizdha može imat.pismejker wrote:Poanta jest,da mnogi prizeljkuju,ali kad bi nes trebali konkretno poduzeti,onda se neckaju,i sjete svojeh hajmata originalnog..dvoume se..cekaju..podsvjesno vecina zeli da se vrati u svoju domovinu,osim onih koji su rodjeni u Svabiji.RayMabus wrote:Ma postati ti kuraz od ofce , jeba ti takvu državu di se za pet godina dobiva državljanstvo , to znaci da ga svatko more imat. Allahu ekber.pismejker wrote:Postah ja Svabo-...veci od Webera..RayMabus wrote:Ajme ovoga Sveca je serucka ...pa ok uzmi njemačko državljanstvo ...šta cemo ti mi sad ? Sprijecavat te u tome. Dobro je shvatili smo. Hai Hitler.
Guest- Guest
Ja bi radije da mi daju Leopard 2 nego državljanstvo , jebo državljanstvo ...daj tenk.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
nemoj lagati, rekao si da si se odrekao.
evo ti tvoj vlastiti post...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335
Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:nisam vise...Noor wrote:bogomdani wrote:e vid sad ovako..KURCINA:..imajte sami muda prtiv Srba ratovati...kokice i piffo...Tvoje Rvacka,e pa majmune ratuj za nju sam sa svoim potomstvom...udba wrote:
Možeš doć sam, a može da pričekaš momci s beli uprtači.
Ionako ti je rasformiralo pogon i preselilo ga u Makedoniju i sve vas poslalo na burzu, znači vremena ima. Tako je i meni bilo '91 kad mije firma propala pa mi je rat došo ko as na cenera, svaki dan jest i plaćeno.
čekaj, što ti nisi hrvatski državljanin?
Guest- Guest
!!!michaellcmacha wrote:hoće.... ali u kurcu... :)))... eno ga sad veli da nije bio poduže doli .... a nema dugo govorio da je došo doma i da ima namjeru se ispisati iz državljanstva i tako to svašta nešto... nema ni mjesec i po dana... :)))veber wrote:majketi, daj napisi nekaj na njemackom!pismejker wrote:Kakogod,nista nis sto bi covjek pozelio u bilo kojem smislu od vas,pa tako,niti ovo nije bed..
Guest- Guest
nema ni rujke višemichaellcmacha wrote:hoće.... ali u kurcu... :)))... eno ga sad veli da nije bio poduže doli .... a nema dugo govorio da je došo doma i da ima namjeru se ispisati iz državljanstva i tako to svašta nešto... nema ni mjesec i po dana... :)))veber wrote:majketi, daj napisi nekaj na njemackom!pismejker wrote:Kakogod,nista nis sto bi covjek pozelio u bilo kojem smislu od vas,pa tako,niti ovo nije bed..
2014-12-30
pismejker wrote:realno,.,sami ljecnici su doli dobri,ako zele svoj dio odraditi posteno..vuksadinare wrote:e vidis bas je moja stara iz nizozemske dolazila se tu lijeciti jer u nizozemskoj lijecnici za quratz..tu kod naseg privatnika je radije platila nego u nizozemskoj..kaze nasi su ljecnici bolji..pismejker wrote:ne do bog lijecenja kod vas..Regoč wrote:Tko je otišal iz Hrvatske, neka se odjavi, a ne dolaziti ovamo i liečiti se na račun fonda u koji ne uplaćuju. Ili neka plaćaju dvostruke poreze.
vani,moras pak platiti paznju posebnu...jebi ga...
Kakvoću liečnikah na stranu, ali mnogi rade vani, tamo uplaćuju (ili ne uplaćuju) u njihove fondove, a dolaze se ovamo liečiti jer kao državljani imaju pravo na besplatnu zdravstvenu skrb iako nisu lipu uplatili. A kad im žele naplatiti porez, evo Ase da kaže kao "uljudba" pljačka i iseljeništvo.
kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:nisam vise...Noor wrote:bogomdani wrote:
e vid sad ovako..KURCINA:..imajte sami muda prtiv Srba ratovati...kokice i piffo...Tvoje Rvacka,e pa majmune ratuj za nju sam sa svoim potomstvom...
2014-12-30
Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:nisam vise...Noor wrote:bogomdani wrote:
e vid sad ovako..KURCINA:..imajte sami muda prtiv Srba ratovati...kokice i piffo...Tvoje Rvacka,e pa majmune ratuj za nju sam sa svoim potomstvom...
Guest- Guest
moras uplacivati za dodatno..Regoč wrote:pismejker wrote:realno,.,sami ljecnici su doli dobri,ako zele svoj dio odraditi posteno..vuksadinare wrote:e vidis bas je moja stara iz nizozemske dolazila se tu lijeciti jer u nizozemskoj lijecnici za quratz..tu kod naseg privatnika je radije platila nego u nizozemskoj..kaze nasi su ljecnici bolji..pismejker wrote:ne do bog lijecenja kod vas..Regoč wrote:Tko je otišal iz Hrvatske, neka se odjavi, a ne dolaziti ovamo i liečiti se na račun fonda u koji ne uplaćuju. Ili neka plaćaju dvostruke poreze.
vani,moras pak platiti paznju posebnu...jebi ga...Kakvoću liečnikah na stranu, ali mnogi rade vani, tamo uplaćuju (ili ne uplaćuju) u njihove fondove, a dolaze se ovamo liečiti jer kao državljani imaju pravo na besplatnu zdravstvenu skrb iako nisu lipu uplatili. A kad im žele naplatiti porez, evo Ase da kaže kao "uljudba" pljačka i iseljeništvo.
Guest- Guest
mmm, puno lipih stvariveber wrote:kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:nisam vise...Noor wrote:
Guest- Guest
pa reko sam ja da je lik čista patologija.... :))))... al nema veze, uvjerit će on sebe a to mu je najbitnije.... :))veber wrote:kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:nisam vise...Noor wrote:
2015-08-08
sto vam nije jasno?Razlika izmedju podnosenja zahrtjeva i rjesenja??..A bedaka..
Guest- Guest
eto kako rekoh budeš ti sebe uvjerio.... :)))))))))pismejker wrote:sto vam nije jasno?Razlika izmedju podnosenja zahrtjeva i rjesenja??..A bedaka..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sto?'Da si patologija..Pa lik koji po noci hoda po selu i virka kroz prozore srba,a ima certifikat te potvrde,..pa jasno da si patologija..jedino sto nisi sebe uvjerio,a druge pokusavas u suprotno..michaellcmacha wrote:eto kako rekoh budeš ti sebe uvjerio.... :)))))))))pismejker wrote:sto vam nije jasno?Razlika izmedju podnosenja zahrtjeva i rjesenja??..A bedaka..
Guest- Guest
da?Noor wrote:mmm, puno lipih stvariveber wrote:kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:
pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:
nisam vise...
t se razno iscita.
2014-12-30
ti si znači još u 11. mjesecu dobio rješenje, a tek sad budeš podnio zahtjev?!pismejker wrote:sto vam nije jasno?Razlika izmedju podnosenja zahrtjeva i rjesenja??..A bedaka..
Guest- Guest
Ja bi da ISILovci izvedu neki ogroman napad u Njemačkoj i da počme dernek.
Hbte arbajt , tko ce non stop radit , triba malo i ratovat.
Hbte arbajt , tko ce non stop radit , triba malo i ratovat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
buš mi to malo pojasnil, večeras sam plavušaveber wrote:da?Noor wrote:mmm, puno lipih stvariveber wrote:kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:
Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:
odrekao se državljanstva?
t se razno iscita.
Guest- Guest
ja pitao norku.michaellcmacha wrote:pa reko sam ja da je lik čista patologija.... :))))... al nema veze, uvjerit će on sebe a to mu je najbitnije.... :))veber wrote:kolegice, kaj ima?Noor wrote:pismejker wrote:Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:
pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t13365p80-ugostitelji-uzvracaju-udarac-zbog-pdv-a-poslat-cemo-vam-sve-radnike-na-burzu-pa-ih-vi-hranite#623335Noor wrote:odrekao se državljanstva?bogomdani wrote:
nisam vise...
za svetu znamo da šusa sve u 16
2014-12-30
Nisam dobio rjesenje,jer sam zahtjev stopiraoNoor wrote:ti si znači još u 11. mjesecu dobio rješenje, a tek sad budeš podnio zahtjev?!pismejker wrote:sto vam nije jasno?Razlika izmedju podnosenja zahrtjeva i rjesenja??..A bedaka..
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
» Ruski špijunski brod plovi blizu američke obale, ne odgovara na pozive
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Putin šalje vojsku u BiH
» Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
» Ruski špijunski brod plovi blizu američke obale, ne odgovara na pozive
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Putin šalje vojsku u BiH
Page 3 of 8