Policija šalje pozive...
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Policija šalje pozive...
Dakle,za mene vijest...neki dan dobio poziv od Policije ,na adresu u RH,da dojdem i odjavim se iz RH,posto sam u Svabiji..Detalje budem saznao doli..
na nereagiranje na poziv kazna od 500-5000 Kunića..nisam siguran da ovo nije vezano za neki 2obavezu" posjete Poreznoj upravi,ali cu to ignorirati,pa nek si jebu Mater,Ćacu,Zenu i Djecu..
na nereagiranje na poziv kazna od 500-5000 Kunića..nisam siguran da ovo nije vezano za neki 2obavezu" posjete Poreznoj upravi,ali cu to ignorirati,pa nek si jebu Mater,Ćacu,Zenu i Djecu..
Guest- Guest
Re: Policija šalje pozive...
..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nemam pojma , ako si više od pola godine u Švabiji onda si tamo , tako se to gleda ....bar šta se tice porezne ....a inace odjave i prijave mjesta boravka su više bitne za samu policiju ak nije ova prva šema da si ispod pola godine vani a ostatak si u Hr.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa i ne bih Fuk,zato ovo i gledam kao nesto logicno.Odozdoli nemam niti sam iakda imao ili trazio neke benefite od drzve,cak niti za ratne zasluge,jer sam to gledao kao nesto casno..vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
glasao nisam od 90 i one,kad je hDZ napravio dil sa SDS,tako da...
I gdje sam to kukao,jeboteIrud lazljivi sto stranci ne smiju glasati??Barem u svoje ime..Zivo mi zapuca qurac za to tko ce doli vladati..
Jos prije koji mjesec sam i rekao da cu traziti svapsko drzavljanstvo,i u tijeku toga sam,jer moram jos neke uvjete ispuniti..no sigurno slijedi odricanje drzavljanstva doli..To je u kamen uklesano..
Guest- Guest
studoš, nemreš biti na dvije adrese.
PU je vidjela da studiras i da nemreš biti priavljen u dojc i u hr i u srbiji.
obavjesti salju srbima da ne bi dvostruko glasali.
2014-12-30
sve 6..kako rekoh,nemam nis protiv,a vani sam 3.5 godine..jos 1.5 i pada putovnica,sve druge uvjete imam...RayMabus wrote:Nemam pojma , ako si više od pola godine u Švabiji onda si tamo , tako se to gleda ....bar šta se tice porezne ....a inace odjave i prijave mjesta boravka su više bitne za samu policiju ak nije ova prva šema da si ispod pola godine vani a ostatak si u Hr.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Procitaj odgovor Fuku..isti i tebe slijedi..jako ste bitni za glasanje..veber wrote:studoš, nemreš biti na dvije adrese.
Guest- Guest
Po cemu ne mogu?..veber wrote:po cemu ti mozes dobit njemacko drzavljanstvo?
Guest- Guest
a Irud te hebo.glasovanje..Ono,ja da glasam za neke usrane politicare???...
Guest- Guest
Kakogod,vrlo skoro idem malo doli,pa usput se odjavim,za stalno..koji qrc...
Guest- Guest
...izdao si domovinu za novce...sad iz ovih ili onih razloga materijalizam je pobjedio....ja ostajem u hrvatskoj jer mi se ne trci za novcem i dal cu vozit bmw..sigurno nisi imao manju placu od mene kad si bio u hrvatskoj mozda i visupismejker wrote:Pa i ne bih Fuk,zato ovo i gledam kao nesto logicno.Odozdoli nemam niti sam iakda imao ili trazio neke benefite od drzve,cak niti za ratne zasluge,jer sam to gledao kao nesto casno..vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
I gdje sam to kukao,jeboteIrud lazljivi sto stranci ne smiju glasati??Barem u svoje ime..Zivo mi zapuca qurac za to tko ce doli vladati..
Jos prije koji mjesec sam i rekao da cu traziti svapsko drzavljanstvo,i u tijeku toga sam,jer moram jos neke uvjete ispuniti..no sigurno slijedi odricanje drzavljanstva doli..To je u kamen uklesano..
2015-09-08
znanje njemackog?pismejker wrote:Po cemu ne mogu?..veber wrote:po cemu ti mozes dobit njemacko drzavljanstvo?
strucna sprema.
porjeklo?
(ja sam odbio, samo me prezime veze za pradomovinu)
2014-12-30
Mhhhh...dakle,nisam nikog izdao..kad je trebao,branio sam je..sto bih sad trebao,doli u bijedi i jadu prezivljavati,varajuci i gazeci slabije,a lizuci dupe jacima..no way...vuksadinare wrote:...izdao si domovinu za novce...sad iz ovih ili onih razloga materijalizam je pobjedio....ja ostajem u hrvatskoj jer mi se ne trci za novcem i dal cu vozit bmw..sigurno nisi imao manju placu od mene kad si bio u hrvatskoj mozda i visupismejker wrote:Pa i ne bih Fuk,zato ovo i gledam kao nesto logicno.Odozdoli nemam niti sam iakda imao ili trazio neke benefite od drzve,cak niti za ratne zasluge,jer sam to gledao kao nesto casno..vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
Ti si Hrvat,i mjesto ti jeste u RH,ali ne pod muss..
vidis,ja smatram da je solidna lova i bembura,upravo onaj nivo,koji zasluzuje svaki normalan i prosjecan covjek..zasto?jer covjek kad moze normalne stvari si prisutiti,a Bembura je ipak 1.5-2 tone metala usranog,plastike i jos ponečega,nis u biti posebno,i pruziti obitelji dostojanstveni zivot bez zudnje za normalnim stvarima,tek tada se covjek osjeca dostojanstveno..i to je onda pravi nivo..
U RH,nije bio problem placa,nego naplata potrazivanja u razumnom roku..
RH buzde rjesila puno toga,kad zakonom ogranici placanje u 30 dana..ako ne mozes,kljuc u bravu i prepusti biznis drugima..
Dolje u rh me je najviuse smetalo bezakonje,korupcija,nepravda,..u takvim uvjetima jasno je tko moze opstati..ja nisam niti zelim biti takav lik..
Guest- Guest
BMK za Njemačku ...nek prokopaju Alpe ....brzi tunel ...vlak koji juri 500 km na sat pa ce mi možda i bit zanimljiva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tko je otišal iz Hrvatske, neka se odjavi, a ne dolaziti ovamo i liečiti se na račun fonda u koji ne uplaćuju. Ili neka plaćaju dvostruke poreze.
pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
2015-08-08
nivo B2,trenutno sam preopterecen ucenjem,ali u godinu i po rjesim i C1-drzavni,ili C2-isto..veber wrote:znanje njemackog?pismejker wrote:Po cemu ne mogu?..veber wrote:po cemu ti mozes dobit njemacko drzavljanstvo?
strucna sprema.
porjeklo?
(ja sam odbio, samo me prezime veze za pradomovinu)
radi se na njoj..dovbrsetak zapocetok davno u RH
Srbin..
nebitno..ako planiras investicije i ulaganje u svoj biznis,zaposljavanje ljudi,nije nemoguce dobiti drzavljanstvo..naravno i zelja da ostanes zivjeti u svabiji..
Volim ddisciplinu i red,aSvabija jest upravo takva..
Guest- Guest
Manki..rekao sam da cu se ispisati,ne da sam se ispisao..ne modaj i ne seruckaj..michaellcmacha wrote:pa čem vi.... pa flajpan gluposti bleba... već je zaboravio da je rekao da se ispisao iz državljanstva.... koji bi mu kurac policija išta slala ako se ispisao iz državljanstva... :)))vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
Guest- Guest
imam osjecaj da si ti ko moj frend koji je imao kafic...naplatio jednu rundu dvije castio pa drugi dan kukao kako nema love pa krivio-drzavu..i otisao u njemacku...kriveci drzavu jer je propao umjesto sebe umjesto da deset rundi naplati a jedna na kucu on obrnuto..e jbg nije ni drzava uvijek kriva..pismejker wrote:Mhhhh...dakle,nisam nikog izdao..kad je trebao,branio sam je..sto bih sad trebao,doli u bijedi i jadu prezivljavati,varajuci i gazeci slabije,a lizuci dupe jacima..no way...vuksadinare wrote:...izdao si domovinu za novce...sad iz ovih ili onih razloga materijalizam je pobjedio....ja ostajem u hrvatskoj jer mi se ne trci za novcem i dal cu vozit bmw..sigurno nisi imao manju placu od mene kad si bio u hrvatskoj mozda i visupismejker wrote:Pa i ne bih Fuk,zato ovo i gledam kao nesto logicno.Odozdoli nemam niti sam iakda imao ili trazio neke benefite od drzve,cak niti za ratne zasluge,jer sam to gledao kao nesto casno..vuksadinare wrote:..je ti bi bio prijavljen na dvije adrese a zivis u njemackoj i tamo placas porez..ne ide..nije posteno...a prvi si kad kukas zasto iseljenici ne bi trebali glasat..ako ne bi trebali onda isto tako tu ne bi trebali biti prijavljeni ni oni koji ne zive tu...amen
Ti si Hrvat,i mjesto ti jeste u RH,ali ne pod muss..
vidis,ja smatram da je solidna lova i bembura,upravo onaj nivo,koji zasluzuje svaki normalan i prosjecan covjek..zasto?jer covjek kad moze normalne stvari si prisutiti,a Bembura je ipak 1.5-2 tone metala usranog,plastike i jos ponečega,nis u biti posebno,i pruziti obitelji dostojanstveni zivot bez zudnje za normalnim stvarima,tek tada se covjek osjeca dostojanstveno..i to je onda pravi nivo..
U RH,nije bio problem placa,nego naplata potrazivanja u razumnom roku..
RH buzde rjesila puno toga,kad zakonom ogranici placanje u 30 dana..ako ne mozes,kljuc u bravu i prepusti biznis drugima..
Dolje u rh me je najviuse smetalo bezakonje,korupcija,nepravda,..u takvim uvjetima jasno je tko moze opstati..ja nisam niti zelim biti takav lik..
2015-09-08
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
» Ruski špijunski brod plovi blizu američke obale, ne odgovara na pozive
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Putin šalje vojsku u BiH
» Eto ga na!Covic:'Pozive za odcjepljenje treba odbaciti ali ni status que ne vodi naprijed'
» Ruski špijunski brod plovi blizu američke obale, ne odgovara na pozive
» TEPES NE IDE U EP, HDZ SALJE ZAMJENU
» Putin šalje vojsku u BiH
Page 1 of 8