Odgoj djece u Srbiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Odgoj djece u Srbiji
u informeru ga zovu nato-jankovic...u biti sve one kandidate koji su protiv vucica zovu natovcimaili ujacima..osim naravno seselja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Beli wrote:
bez autobusa, bez sendvica, bez pritisaka i ucena ,,naprednih'' poslovodja!
kako to tolko ljudi a po anketama nema 5% podrške
ankete radi onja kome je ukus vucicevih cevapa i dalje u ustima...
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
inače nekako mi se čini da se vučko služi sve više slobinom retorikom i političkom strategijom i taktikom... od zastrašivanja preko manipulacije do spletkarenja, laganja, itd
marcellus wrote:inače nekako mi se čini da se vučko služi sve više slobinom retorikom i političkom strategijom i taktikom... od zastrašivanja preko manipulacije do spletkarenja, laganja, itd
sloba je bio malo dete za ovog bolesnika. za vreme slobe si imao pregrst medija koji su otvoreno pisali protiv njega, cak i uz njegov famozni zakon o informisanju (koji je btw. psihopata vucic pisao). danas na prste jedne ruke mozes da izbrojis medije koji nisu pod njegovom kontrolom. od dnevne stampe samo ,,danas'', od televizija samo ''N1'', dok je kod nedeljnika malo drugacija situacija-objektivno pisu skoro svi (nin, vreme, newsweek, nedeljnik...)....
Guest- Guest
Moja svastika naučila klinca od 3 godine da viče: Vučić kurčić.
šta si ti naučio svoje indijance, kolko su?dzango wrote:Moja svastika naučila klinca od 3 godine da viče: Vučić kurčić.
Moji su veliki. I svi smo za Belog. Od nas iz kuće ima tri glasa.marcellus wrote:šta si ti naučio svoje indijance, kolko su?dzango wrote:Moja svastika naučila klinca od 3 godine da viče: Vučić kurčić.
Čini mi se da je ovo teža glupost. Diete vjerojatno govori o kakvu crtiću s vukom, a majka ga šokira njemu neshvatljivom zabranom pa se klinac rasplakal.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» odgoj djece u Njemačkoj....
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» 'Petak 13' u Srbiji!Danas 10 mrtvih u srbiji,4 u prometnoj nesreći a 6 ih je ubijeno
» Od djece cvijeća do vječne djece
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 2 of 2