Hasu ne brine rasulo u državi već ćirilica i Deklaracija
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Hasu ne brine rasulo u državi već ćirilica i Deklaracija
jos samo da potpisem deklaraciju !
Guest- Guest
zadnju godinu dana si to napisao bar 10X..epikur37 wrote:debotoijusto wrote:hasan je gotov samo jos to nije saznao
Po svemu sudeći...
a lipo sam govorio da mu nije mjesto u HDZ-u,
hrvatskoj treba i pravaška opcija, neka sjedne i neka se skupa dogovore..
ali polagati kukavičija jaja u hdz gnijezdo neće ići
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ponavljanje je majka znanja, ali za Hrvate od 88 bodova nedostižni ideal, stalno biraju iste vlaje i bosance a misle da će dobiti druge rezultatekofein wrote:asilovski wrote:Lopovi i sjecikeseRegoč wrote:Svaka stranka ima frakcije pa i HDZ.epikur37 wrote:debotoijusto wrote:hasan je gotov samo jos to nije saznao
Po svemu sudeći...
Ovo ponavljanje je na tragu legendi Rista Đoga i Mile Štule press. Govnanje iz Ferencvaroša
......
Kermit-
2014-04-17
opet tebe kopkaju vlaji....asilovski wrote:Ponavljanje je majka znanja, ali za Hrvate od 88 bodova nedostižni ideal, stalno biraju iste vlaje i bosance a misle da će dobiti druge rezultatekofein wrote:asilovski wrote:Lopovi i sjecikeseRegoč wrote:Svaka stranka ima frakcije pa i HDZ.epikur37 wrote:
Po svemu sudeći...
Ovo ponavljanje je na tragu legendi Rista Đoga i Mile Štule press. Govnanje iz Ferencvaroša
......
2015-09-08
Odričeš se srbskoga jezika u korist hrvatskosrbskoga?pizzon wrote:
jos samo da potpisem deklaraciju !
Možda ga je njeki Vlaj navukal pa ostavil?vuksadinare wrote:opet tebe kopkaju vlaji....asilovski wrote:Ponavljanje je majka znanja, ali za Hrvate od 88 bodova nedostižni ideal, stalno biraju iste vlaje i bosance a misle da će dobiti druge rezultatekofein wrote:asilovski wrote:Lopovi i sjecikeseRegoč wrote:
Svaka stranka ima frakcije pa i HDZ.
......
ne znam ali lik ima ocito fetis na vlaje.....mozda zivi u okruzenju vlaja...tko znaRegoč wrote:Možda ga je njeki Vlaj navukal pa ostavil?vuksadinare wrote:opet tebe kopkaju vlaji....asilovski wrote:Ponavljanje je majka znanja, ali za Hrvate od 88 bodova nedostižni ideal, stalno biraju iste vlaje i bosance a misle da će dobiti druge rezultatekofein wrote:asilovski wrote:
Lopovi i sjecikese
......
2015-09-08
Možda je i sam Vlaj, ali živi u nevlajskom okružju koje ga ismjehuje pa se pokušavati prikazati kao napredni Vlaj.
Prije će bit da su letargični. Kad god dođem u ZG iznenadim se koliko su ljudi sivi, bezbojnih očiju i poslušnih ustrašenih umova. HDZ/SDP isisao je sav elan iz njih.asilovski wrote:On i Bruna gang beng po Zege fontana metropolisu, a Boža Alić u krstaškom odelu snima i seče mačem, zanimljivo mi je to kako zagrebćčane ne boli kurac nego im drago da svi idu u kurac, a njima dobro, kao neke s/m orđijePinochet wrote:haso prska,
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Živano, s kakvimi se to ljudi družiš?Eva_ wrote:Prije će bit da su letargični. Kad god dođem u ZG iznenadim se koliko su ljudi sivi, bezbojnih očiju i poslušnih ustrašenih umova. HDZ/SDP isisao je sav elan iz njih.asilovski wrote:On i Bruna gang beng po Zege fontana metropolisu, a Boža Alić u krstaškom odelu snima i seče mačem, zanimljivo mi je to kako zagrebćčane ne boli kurac nego im drago da svi idu u kurac, a njima dobro, kao neke s/m orđijePinochet wrote:haso prska,
....dobro kad dođe lijepo vreme svi zivnu...ako nista zbog vremena...problem je sto politicke stranke su sve manje politicke a vise korporativne....vidis kako se tvoj omiljeni plenki jucer srdzbom obrtusio na britance sto su se odlucili na brexit...ja ga nisam takvog cvrstog,kriticnog i pomalo zapjenjenog nikad nisam vidio po pitanju ugroze hrvatskih interesa....izgledao mi ej zajapuren kao da su mu briti otkinuli koru kruha..Eva_ wrote:Prije će bit da su letargični. Kad god dođem u ZG iznenadim se koliko su ljudi sivi, bezbojnih očiju i poslušnih ustrašenih umova. HDZ/SDP isisao je sav elan iz njih.asilovski wrote:On i Bruna gang beng po Zege fontana metropolisu, a Boža Alić u krstaškom odelu snima i seče mačem, zanimljivo mi je to kako zagrebćčane ne boli kurac nego im drago da svi idu u kurac, a njima dobro, kao neke s/m orđijePinochet wrote:haso prska,
2015-09-08
Manje love u Eunijinu proračunu, manje love za nas, a povećava nam se udjel u prinosima. I ja se bunim i bjesnim!!! E, da samo dohvatim onoga Dzmrdza, kako li već.vuksadinare wrote:....dobro kad dođe lijepo vreme svi zivnu...ako nista zbog vremena...problem je sto politicke stranke su sve manje politicke a vise korporativne....vidis kako se tvoj omiljeni plenki jucer srdzbom obrtusio na britance sto su se odlucili na brexit...ja ga nisam takvog cvrstog,kriticnog i pomalo zapjenjenog nikad nisam vidio po pitanju ugroze hrvatskih interesa....izgledao mi ej zajapuren kao da su mu briti otkinuli koru kruha..Eva_ wrote:Prije će bit da su letargični. Kad god dođem u ZG iznenadim se koliko su ljudi sivi, bezbojnih očiju i poslušnih ustrašenih umova. HDZ/SDP isisao je sav elan iz njih.asilovski wrote:On i Bruna gang beng po Zege fontana metropolisu, a Boža Alić u krstaškom odelu snima i seče mačem, zanimljivo mi je to kako zagrebćčane ne boli kurac nego im drago da svi idu u kurac, a njima dobro, kao neke s/m orđijePinochet wrote:haso prska,
..jbg..kad je bacio osobno sve karte na brisel i eu..a buducnost eu-a nije bas pretjerano lijepa..a njega ne zanimaju svvjetla pozornice u špičkovini nego svjetla pozornice brisela...Regoč wrote:Manje love u Eunijinu proračunu, manje love za nas, a povećava nam se udjel u prinosima. I ja se bunim i bjesnim!!! E, da samo dohvatim onoga Dzmrdza, kako li već.vuksadinare wrote:....dobro kad dođe lijepo vreme svi zivnu...ako nista zbog vremena...problem je sto politicke stranke su sve manje politicke a vise korporativne....vidis kako se tvoj omiljeni plenki jucer srdzbom obrtusio na britance sto su se odlucili na brexit...ja ga nisam takvog cvrstog,kriticnog i pomalo zapjenjenog nikad nisam vidio po pitanju ugroze hrvatskih interesa....izgledao mi ej zajapuren kao da su mu briti otkinuli koru kruha..Eva_ wrote:Prije će bit da su letargični. Kad god dođem u ZG iznenadim se koliko su ljudi sivi, bezbojnih očiju i poslušnih ustrašenih umova. HDZ/SDP isisao je sav elan iz njih.asilovski wrote:On i Bruna gang beng po Zege fontana metropolisu, a Boža Alić u krstaškom odelu snima i seče mačem, zanimljivo mi je to kako zagrebćčane ne boli kurac nego im drago da svi idu u kurac, a njima dobro, kao neke s/m orđijePinochet wrote:haso prska,
2015-09-08
Hm pa šta se buni to su njegovi bosančerosi večinom , možda ne politički ali po krvnim zrncima i vjeri.
Po vjeri su većinom bezvjerci, Zlatko je praktični vjernik.catabbath wrote:Hm pa šta se buni to su njegovi bosančerosi večinom , možda ne politički ali po krvnim zrncima i vjeri.
Regoč wrote:Zlatko je praktični vjernik.
Samo da muđahedin ne počne izvršavati naredbe babe Erdogana.
catabbath-
2015-08-22
Sumnjam, hrvatski je nacionalist.catabbath wrote:Regoč wrote:Zlatko je praktični vjernik.
Samo da muđahedin ne počne izvršavati naredbe babe Erdogana.
Regoč wrote:Sumnjam, hrvatski je nacionalist.
Može biti nacionalist ali nikako Hrvatski. Ok ajde, ako su one crnčuge u Francuskoj na papiru Francuzi tako i ovi štakori iz bosne mogu (samo na papiru) biti Hrvati.
catabbath-
2015-08-22
Žica + krokodili za njih.
Miešaš nespojive stvari. Crnci u Francuskoj su strano tielo, muslimani su naša krv.catabbath wrote:Regoč wrote:Sumnjam, hrvatski je nacionalist.
Može biti nacionalist ali nikako Hrvatski. Ok ajde, ako su one crnčuge u Francuskoj na papiru Francuzi tako i ovi štakori iz bosne mogu (samo na papiru) biti Hrvati.
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» HAZU ima plan za rasulo u državi: netka svatko pođe od sebe
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Ćirilica, bre!
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Ćirilica, bre!
Page 3 of 12