Hasu ne brine rasulo u državi već ćirilica i Deklaracija
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Hasu ne brine rasulo u državi već ćirilica i Deklaracija
Pusti priče kada uđu oslobodilačka vojska ne znam tko će imati panatalone u kućikofein wrote:asilovski wrote:Bubalo je kupio kurac, a ne pola sela, taj prevarant je kupio dvije kuće i sagradio ono svoje strašilo gdje prodaje lošu hranu i vino, a domaćini mu stavljaju zvučnike jer su đubar neviđeni, međutim šta tvoja supruga kaže o karti? hehehehehkofein wrote:asilovski wrote:Ne tuku natalitet, ali ne odlaze, Hrvati zato doslovce bježe.kofein wrote:
Sreća pa Mađari tuku natalitet i ostaju u Baranji. Podolje-mađarsko, Branjina miješano, Bolman- srbi, gajić-hrvati. No, ako tvom imenjaku pokucam na vrata, nabit ću mu tu kartu u žvale ako je vidim.
Joj Atila, ne jebi buve... pa skoro svaki dio baranjske planine domaći Mađari su prodali osječkim tvrtkama (Werkos) i vikendašima, ne da odlaze...nego nemaš jebenu gostionu u Zmajevcu, Suzi i u Lugu. Piroš čizmu drži Hrvat, Hotel Lug osječanin, a u Zmajevcu Detroit živi. U Kopačevu isto, Bubalo kupio pol sela.
Mađarica voli Hrvatsku, više nego Racke snaje....hehehe
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:Udri po meni šejkeru, bolje ja u virtuali, nego da stari roditelji završe u frižideru hehehe
Ja nisam dirao u tvoje roditelje, pa nemoj ni ti u moje, inače ti slijedi prijava za ban. :)
Inače, samo tebi za informaciju, oboje su pokojni.
Guest- Guest
@asila
Kakvi domaćini, kakvi zvučnici ? Ako aludiraš da radim s K.Bubalom-kreletom i tvojim sugrađaninom, zajebo si se. To je tvoja osječka lažnjak skrama.
Kakvi domaćini, kakvi zvučnici ? Ako aludiraš da radim s K.Bubalom-kreletom i tvojim sugrađaninom, zajebo si se. To je tvoja osječka lažnjak skrama.
Guest- Guest
Joj kako ti ne shvaćaš ama baš ništa, to mi je gora uvreda nego ono tvoje histerisanje, moraš malo izaći van, stvoriti neku komuniakciju u realitetu, emotivnu vezu, napit se, otputovati bez obaveza, plesati kolo, jer ovo je loše, jako lošespeare_shaker wrote:kofein wrote:On je neukroćeni hrvatski panker, te mu ništa nije sveto, pa tako ni Mađarska.
No, cijenim u biografskom smislu da kao klinac, na užas roditelja, nije htio napustiti Osijek za vrijeme Domovinskog rata.
Biti punker u mladosti je jedno, ali ostati to u nekim zrelim godinama, to je već nešto sasvim drugo. :)
Koliko mu Mađarska danas nije sveta vidi se i po tome da protiv mađarske politike i države ne da ni pod razno. :) Moguće je da mu svaka Mađarska nije bila sveta, pogotovo ne ona predorbanovska, ali ova današnja svakako jest.
Što se tiče neodlaska iz Osijeka za vrijeme rata, ne znam razloge i ne mogu ih znati, ali svatko ima pravo na vlastite mladenačke zablude zbog koji se kasnije tučemo po glavi. :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Čuj država je u rasulu, ministar financiaj je falsificirao izvještaje, Plenki je u Kijevu, postoje prioriteti a Agrokor svakako to jestmarcellus wrote:inače naslov je promašen, hasin resor je kultura i nema razloga zašto bi se on petljao u što se ne razumije i što ga se ne tiče (agrokor etc) ali ga se jezik i te kao tiče
ne, agrokor nije prioritet, jer državi agrokor nije ništa dužan niti mu je država vlasnik, država se treba u ovom trenutku maknuti od agrokora i pomoći rusima da ga stabiliziraju a ne pokušavati ga prigrabiti
prioritet je ovo s jezikom jer je to političko pitanje par excellance, a agrokor je ekonomsko pitanje prije svega, političko tek zbog posljedica koje bi nekontrolirani stečaj korporacije koja drži četvrtinu hrvatske realne ekonomije izazvao a što je tsunami, ali o tome nema smisla sad lamentirati jer se može samo srati, država nema love da preuzme agrokorove dugove ni da mu ponudi bailout pa je bolje da se drži sa strane i da rujama jamstva o zaštiti ulaganja (zakonskoj, ne financijskoj)
ma ne Mađar komšija konstantno pušta narodne mađarske plesove bubiju, koji je ispao ogromna pičketina i kojeg ne voli apsolutno nitko u selukofein wrote:@asila
Kermit-
2014-04-17
dakle agrokor je dužan rusima i rusi će odlučiti što će s njim i todom, plenki može cuclat palac
spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
asilovski wrote:Joj kako ti ne shvaćaš ama baš ništa, to mi je gora uvreda nego ono tvoje histerisanje, moraš malo izaći van, stvoriti neku komuniakciju u realitetu, emotivnu vezu, napit se, otputovati bez obaveza, plesati kolo, jer ovo je loše, jako loše
Evo, opet nisi ništa konkretno napisao nego samo širiš svoje dropings po forumu. :)
Gadna je frustracija koja te pere, očito zbog nemoći. :)
Guest- Guest
daj primjere tog sljamaasilovski wrote:Lijenost Hrvata koji su dozvolili tom šljamu da im otme državuvuksadinare wrote:i opet sigurno kriv vlaj...asilovski wrote:To stoji, ali sa tim manama ono je bilo nedostižni san, najveći napredak, zapravo renesansu je doživjela za to vrijeme, sve dalje je pad, a ovo je ambisspeare_shaker wrote:asilovski wrote:Što se tiče karte ona je neupitno najbolja državna organizacija koja je ikada bila na ovom teritoriju
O ovome bi se dalo raspravljati. :) Pogotovo jer mađarska elita nije bila u stanju kontrolirati zahtjeve brojnih naroda pod svojom kontrolom, pokazala je elementarnu nesposobnost u tom smislu.
Ali nebitno, što je bilo, bilo je i više se neće ponoviti. :) Na žalost onih koji zagovaraju pokret 64 županije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u vezi jezika hrvati su trebali misliti prije 15 i više godina kada su prihvatili vukove zamke, a odbacili kajakvaski i čakavski književni jezik a prihvatili ovaj štokavski što većmarcellus wrote:asilovski wrote:Čuj država je u rasulu, ministar financiaj je falsificirao izvještaje, Plenki je u Kijevu, postoje prioriteti a Agrokor svakako to jestmarcellus wrote:inače naslov je promašen, hasin resor je kultura i nema razloga zašto bi se on petljao u što se ne razumije i što ga se ne tiče (agrokor etc) ali ga se jezik i te kao tiče
ne, agrokor nije prioritet, jer državi agrokor nije ništa dužan niti mu je država vlasnik, država se treba u ovom trenutku maknuti od agrokora i pomoći rusima da ga stabiliziraju a ne pokušavati ga prigrabiti
prioritet je ovo s jezikom jer je to političko pitanje par excellance, a agrokor je ekonomsko pitanje prije svega, političko tek zbog posljedica koje bi nekontrolirani stečaj korporacije koja drži četvrtinu hrvatske realne ekonomije izazvao a što je tsunami, ali o tome nema smisla sad lamentirati jer se može samo srati, država nema love da preuzme agrokorove dugove ni da mu ponudi bailout pa je bolje da se drži sa strane i da rujama jamstva o zaštiti ulaganja (zakonskoj, ne financijskoj)
Kermit-
2014-04-17
baš naprotiv ja ti želim pomoći i nemam nikakve maliciozne namjere, dapače, ali etospeare_shaker wrote:asilovski wrote:Joj kako ti ne shvaćaš ama baš ništa, to mi je gora uvreda nego ono tvoje histerisanje, moraš malo izaći van, stvoriti neku komuniakciju u realitetu, emotivnu vezu, napit se, otputovati bez obaveza, plesati kolo, jer ovo je loše, jako loše
Evo, opet nisi ništa konkretno napisao nego samo širiš svoje dropings po forumu. :)
Gadna je frustracija koja te pere, očito zbog nemoći. :)
Kermit-
2014-04-17
kic wrote:spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
Super. :)
Sad ponavljaš scenarij od prije nekoliko godina kada si ignorirao silne salve uvreda koje je prema meni upućivao aganor, a onda mene banirao zato jer sam kixyiu rekao da je glupan. :)
Ide to tebi. :)
A ide li i opomena asili zato jer je spomenuo moje roditelje? :)
Guest- Guest
asilovski wrote:baš naprotiv ja ti želim pomoći i nemam nikakve maliciozne namjere, dapače, ali eto
Čuj njega. :) Ti i najbolje namjere. :)
Dajme najme... :)
Guest- Guest
Pusti ga, pa vidiš da me prati u stopukic wrote:
spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pusti ga, pa vidiš da me prati u stopukic wrote:spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
Ti mene naravno ne. :)
Objektivnost a la asila. :)
Guest- Guest
u dobroj vjeri sam spomenio i to nakon što si nekontrolirano počeo divljati i histerizirati, tako što nisam dugo vidio, posebice ne od osobe koja se poziva na razaum, ratio i znanstvena dostignuća, te Nenu Bakićaspeare_shaker wrote:kic wrote:spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
Super. :)
Sad ponavljaš scenarij od prije nekoliko godina kada si ignorirao silne salve uvreda koje je prema meni upućivao aganor, a onda mene banirao zato jer sam kixyiu rekao da je glupan. :)
Ide to tebi. :)
A ide li i opomena asili zato jer je spomenuo moje roditelje? :)
Kermit-
2014-04-17
evo moje omiljene profesorke, s. kordic, N-1, repriza,
vala, svaka joj je na mestu 100% !
vala, svaka joj je na mestu 100% !
Guest- Guest
Šejkeru ljubavi mojaspeare_shaker wrote:asilovski wrote:Pusti ga, pa vidiš da me prati u stopukic wrote:spear može bez uvreda, ako ne može, onda hlađenje.
Ti mene naravno ne. :)
Objektivnost a la asila. :)
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:u dobroj vjeri sam spomenio i to nakon što si nekontrolirano počeo divljati i histerizirati
Ja divljati i histerizirati? :)
Pa čitaš li ti uopće svoje postove, ne samo na ovom forumu nego i na starom? :)
Pa ti si forumski etalon za divljanje i histeriziranje. :)
I kakve ti veze imaš sa dobrom vjerom? :) Možeš samo sa onom lošom. :p
Guest- Guest
asilovski wrote:Šejkeru ljubavi moja
Nadam se da me ipak ne sanjaš, to bi bilo previše, pa i van svake granice dobrog ukusa. :p :)
Last edited by speare_shaker on 30/3/2017, 13:38; edited 2 times in total
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» HAZU ima plan za rasulo u državi: netka svatko pođe od sebe
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Ćirilica, bre!
» Anđelković: Deklaracija SDA loša kao i Islamska deklaracija Alije Izetbegovića
» Brine ih mržnja prema Srbima a ne brine ih mržnja prema Hrvatima
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» Ćirilica, bre!
Page 10 of 12