Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
asilovski wrote:Točno predviđanje da je sve u najboljem redu, a 2 tjedna kasnije ništa nije u redu je "točno predviđanje", ne razumijem ovo trolanje?
Ne da je sve u najboljem redu nego da postoji rast gospodarstva koji se izražava prvo kvartalno pa onda i na godišnjoj razini. :)
I naravno da ne razumiješ, to je ipak van tvojih kognitivnih mogućnosti. :)
Guest- Guest
Ne već "To su samo bolesne pa i maloumne konstrukcije jednog šarlatana, a lako moguće i psihičkog bolesnika. :)"Oh_Femder wrote:Nije istina ni da je Agrokor u problemima. To je antihrvatska propaganda.Regoč wrote:Kako se Aso nakvači na svaku viest protiv Hrvatske. E, Rus rekal da Agrokor frizira!!! Mora biti istina.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne već "To su samo bolesne pa i maloumne konstrukcije jednog šarlatana, a lako moguće i psihičkog bolesnika. :)"
Agrokor definitivno jest u problemima, i to odavno, ali to ne znači da ti nisi šarlatan, a moguće i psihički bolesnik. :) Koji uz to jako slabo stoji s logikom. :)
Guest- Guest
Todino mezimče i ministar financija: 'Ja nisam bio odgovoran za izvještaje kompanije'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zdravko-maric-za-jutarnji-nakon-ruskih-optuzbi-o-laziranju-bilanci-u-agrokoru-ja-nisam-bio-odgovoran-za-izvjestaje-kompanije/5834227/
Kermit-
2014-04-17
Kao argument da priča s Agrokorom neće imati značajnije negativne posljedice za cijelo gospodarstvo Bakić navodi argument da je ono "prilično robusno", da globalna financijska tržišta procjenjuju kako nema sustavnog rizika, o čemu svjedoči i "sjajno izdanje obveznica RH".
Kermit-
2014-04-17
..gledajte...u biti pravi problem oko agrokora je kako onemoguciti da stranac(neovisno bio rus,amer ili ne znam kongoanac) preuzme vecinski paket u agrokoru sto bi znacilo da doticni prakticno kontrolira 15% hr gospodarstva ako ne bas 15% ono sigurne ne manje od 10%,,sto je doista puno..dsada se igraju sahovske partije...npr.rusu odgovara da je agrokor visoko zaduzen jer tako lakse mogu otkupiti dug...a drzavi to ne odgovara jer nema toliko love odmah...nego mora lovu namaci preko nekih drugih obicno preko poreza koji se lome vecinom na obicnim ljudima...rus ima vec lovu vlada nema...naravno rusu ne odgovara otezanje vlade...jer su nasnjofali da se tu vodi i na jedan ancin geostarteska igra od strane vlade rh-a....koja se nada da bi jos neki ulagaci mogli uletjeti prvenstveno iz eu-a i tako oslabe rusku poziciju u agrokoru..no problem je sto trenutno na vidiku nema ozbiljnijih ulagaca iz eu-a...treca otezavajuca okolnost je da vjerovnici imaju manje strpljenja da se slucaj odugovlaci a samim time oni na tome gube...trenutno vladi i plenkiju ne odgovara sto su rusi najozbiljniji potenicjalni ulagaci u agrokor..ne iz financijskih nego politickih razloga....zato maric,dalicka i plenki uzimaju i kineze kao rezervnu varijantu...ako vec nema ozbiljnih ponuda iz eu-a...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Asilovski nam je ispostava Imbecilex.hr-a na forumu
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
on i debotoijusto su podijelili smjene...
Kad pogledaš koje teme otvara, ali sve baš su o Todoriću
2016-02-22
Valjalo bi svakako platiti dobavljače, to se nije smjelo dogoditi, njegov najveći grijeh.
Razmišljam pak kako neke tvrke imaju 700 raznih proizvoda na prodaju u Agrokoru, a u Lidlu recimo samo pet, pa onda ih takvih još ima podosta, gledam kako pad dionica Agrokora vuče pad i ostalih dionica, ljudi još uvijek ne razumiju što to stvarno znači.
Tvrtku treba obdržati, da oni koji sad pišu zakon nisu pokvarenjaci politički i bagra lopovska, bio bi to dobar plan. Ovako su otjerali Ruse da bi rasprčkali što je ostalo, jer je moguće partnerstvo s Rusima fuj i Rusi su fuj i sve.
Razmišljam pak kako neke tvrke imaju 700 raznih proizvoda na prodaju u Agrokoru, a u Lidlu recimo samo pet, pa onda ih takvih još ima podosta, gledam kako pad dionica Agrokora vuče pad i ostalih dionica, ljudi još uvijek ne razumiju što to stvarno znači.
Tvrtku treba obdržati, da oni koji sad pišu zakon nisu pokvarenjaci politički i bagra lopovska, bio bi to dobar plan. Ovako su otjerali Ruse da bi rasprčkali što je ostalo, jer je moguće partnerstvo s Rusima fuj i Rusi su fuj i sve.
2016-02-22
http://www.index.hr/vijesti/clanak/roglic-krenuli-smo-u-prisilnu-naplatu-jer-agrokor-vise-ne-kontrolira-placanja/960221.aspx
Napomenuo je da njegova tvrtka ima oko 12 milijuna kuna potraživanja prema Agrokoru, te da su im prestali dostavljati robu oko Božića.
Napomenuo je da njegova tvrtka ima oko 12 milijuna kuna potraživanja prema Agrokoru, te da su im prestali dostavljati robu oko Božića.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja sam cuo da ga je todoric zajebao.....tamo u slavoniji oko rentanja zemlje..Sabina Spielrein wrote:Kad pogledaš koje teme otvara, ali sve baš su o Todoriću
2015-09-08
ko i drzava pinoČea jer su mu lazno obecali da cemu isfinancirati njegove patente..
2015-09-08
Niš strašno se ne događa. Propada firma koja unatoč sveopćem podilaženju države u svim segmentima poslovanja, nije uspjela opstat na tržištu od kad je HR pristupila u EU. To je život i kapitalizam, i nema potreba za dramom. Ljudi će radit za nekog drugog, možda i Ruse, ak bu sreće.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kerum se riješija tih ducana cim smo ušli u EU , nije glup da se takmici sa cilin sviton.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
je...ti su bas izdasni sto se placa tice..nek pitaju srbe u srpskoj i srbiji koji rade u ruskim firmama..upravo jedan srbin iz prijedora koji radi u jednoj ruskoj firmi koja proizvodi plasticne materijale...bio u posjetu bratu koji zivi u zagrebu..pa bili u lokalnoj birtiji u koju i ja svracam a znam mu buraza...prica on..'kad cujem dodika i ove u srbiji kako hvale ruse..da im sve po spisku...radim za ruse a sve su mi ukinuli..prije njih vlasnik je bio austrijanac.imao sam placu 400 eura,prijevoz,regres...kad ej prodao rusima firmu sve su ukinuli a placa mi pala na 300 eura...'Eva_ wrote:Niš strašno se ne događa. Propada firma koja unatoč sveopćem podilaženju države u svim segmentima poslovanja, nije uspjela opstat na tržištu od kad je HR pristupila u EU. To je život i kapitalizam, i nema potreba za dramom. Ljudi će radit za nekog drugog, možda i Ruse, ak bu sreće.
2015-09-08
Kapitalizam, zakon ponude i potražnje. Svi smo na tržištu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 4 of 16