ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje - Page 13 Empty Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje

Post by Guest 31/3/2017, 10:43

RayMabus wrote:Stvarno misliš da me na putu do cilja brige za sredstva ?

Zašto misliš da me brige za Roglica i njegov kapital ? Samo želim ....priklati Todorica.

Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.

Guest
Guest

Back to top Go down

Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje - Page 13 Empty Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje

Post by RayMabus 31/3/2017, 10:47

slidingdoorsoperator wrote:

Zašto misliš da me brige za Roglica i njegov kapital ? Samo želim ....priklati Todorica.

Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.
Stvarno ? Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2017, 10:56

Ministar Marić: Čist sam i ne namjeravam podnijeti ostavku!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-maric-cist-sam-i-ne-namjeravam-podnijeti-ostavku/960477.aspx

Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Cist je ko ....Agrokorovo godišnje izvješce o poslovanju ha hahahahhaaaaaaaaaaa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 10:59

RayMabus wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.

Da, stvarno. Nebitno je koliki je dug ako je dogovor postignut. Oni poduzetnici dobavljači koji će se suprostavljati tom dogovoru od općeg interesa će na ovaj ili onaj način biti izvrgnuti pritisku u skladu sa metodom zavrtanja ruku iza leđa da ne kvare igru.

Last edited by slidingdoorsoperator on 31/3/2017, 10:59; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 31/3/2017, 10:59

Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra, po već viđenom scenariju sprege medija, političara i službi, šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??

Pametnom jasno, platiti ćemo opet mi jer će sva ta politička zvizdarija imati svakojake posljedice.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:02

Sabina Spielrein wrote:
Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??

Pametnom jasno, platiti ćemo opet mi jer će sva ta politička zvizdarija imati svakojake posljedice.

Evo, baš slušam radio vijesti. Nema službene potvrde da je dogovor o zamrzavanju duga postignut. No, ako jeste, moramo prvo vidjeti što točno donosi pa se onda možemo koliko toliko kompetentno očitovati o tome. Ovako samo pucamo ćorcima odnosno u prazno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2017, 11:02

RayMabus wrote:
slidingdoorsoperator wrote:Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.

Da, stvarno. Nebitno je koliki je dug ako je dogovor postignut. Oni poduzetnici dobavljači koji će se suprostavljati tom dogovoru od općeg interesa će na ovaj ili onaj način biti izvrgnuti pritisku u skladu sa metodom zavrtanja ruku iza leđa da ne kvare igru.
Basketball

Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje - Page 13 Sharks_cr
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sabina Spielrein 31/3/2017, 11:03

Sabina Spielrein wrote:
Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??

Evo, baš slušam radio vijesti. Nema službene potvrde da je dogovor o zamrzavanju duga postignut. No, ako jeste, moramo prvo vidjeti što točno donosi pa se onda možemo koliko toliko kompetentno očitovati o tome. Ovako samo pucamo ćorcima odnosno u prazno.

Prati događanja ovaj vikend.
Sabina Spielrein
Sabina Spielrein

2016-02-22

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:03

Sabina Spielrein wrote:Prati događanja ovaj vikend.

Svakako hoću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:05

Evo i nove radio vijesti. Od svih dobavljača Agrokora jučer je bio blokiran samo račun Belja. Svima ostalima nije, usprkos najavama. Roglić pod dodatnim pritiskom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2017, 11:06

Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje - Page 13 Lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=15&loc=http%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fvijesti%2Fclanak%2Fplenkovic-vlada-nije-ni-vlasnik-ni-uprava-ni-dobavljac-agrokora%2F960481.aspx&referer=http%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fvijesti%2Fnajnovije

Plenković: "Vlada nije ni vlasnik, ni uprava, ni dobavljač Agrokora"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-vlada-nije-ni-vlasnik-ni-uprava-ni-dobavljac-agrokora/960481.aspx

Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:09

RayMabus wrote:Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.

Pa ograđuje se od samo početka jasnog izbijanja krize. Nije samo politika u pitanju, jasno shvaća da bi mu financijska crna rupa od Agrokora mogla pokvariti ne samo finaciranje proračuna u zadanim okvirima nego i gospodarski rast. Doduše, to bi na kraju posredno dovelo u pitanje i njegovu vlast pa čak moguće i isprovociralo i prijevremene izbore, ali s obzirom kakvo stanje sada vlada u oporbi, to bi mu valjda bio još i najmanji problem.

Last edited by slidingdoorsoperator on 31/3/2017, 11:17; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2017, 11:13

RayMabus wrote:Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.

Pa ograđuje se od samo početka jasnog izbijanja krize. Nije samo politika u pitanju, jasno shvaća da bi mu financijska crna rupa od Agrokora mogla pokvariti ne samo finaciranje proračuna u zadanim okvirima nego i gospodarski rast. Doduše, to bi na kraju posredno dovelo u pitanje i njegovu vlast pa čak isprovocirati i prijevremene izbore, ali s obzirom kakvo stanje sada vlada u oporbi, to bi mu valjda bio još i najmanji problem.
Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:19

RayMabus wrote:Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.

Hoćeš reći da je Petrov spriječio Plenkovića da javnim novcem financira Todorićeve dugove? Nije isključeno, ali bojim se da to dugo vremena nećemo točno znati. Ako ikada.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 31/3/2017, 11:27

Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme?  U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja  novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 31/3/2017, 11:28

RayMabus wrote:Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.

Hoćeš reći da je Petrov spriječio Plenkovića da javnim novcem financira Todorićeve dugove? Nije isključeno, ali bojim se da to dugo vremena nećemo točno znati. Ako ikada.
A šta misliš zašto je diga prijavu protiv Tode kao fizicka osoba ? Poruka bankarima da vlada nece novcem poreznik obveznika spašavat necije privatne dugove i da se nenadaju tom dogovoru koji im Plenkovic ponudi iza vrata jer ga nemože garantirat pošto nevlada sam tj mogla bi past vlada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:30

Eva_ wrote:Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme?  U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja  novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
eva, definitivno si zgubila purgerski štih u spiki, kae bilo? :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:32

postignut dil sa todoricem, ide " vanka " iz svoje firme
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=320075
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 31/3/2017, 11:36

Eva_ wrote:Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme?  U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja  novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?

piše odmah u stavku 2, 2. članka tog zakona zašto

izmirenje je srpska riječ pa te nitko ne razumije što govoriš, u na hrvatskom jeziku se kaže "ispunjenje"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 31/3/2017, 11:41

Rokovi ispunjenja novčanih obveza u ugovorima među poduzetnicima
Članak 2.
(1) Ugovorom među poduzetnicima može se ugovoriti rok ispunjenja novčane obveze do 60 dana.
(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka može se ugovoriti i duži rok ispunjenja novčanih obveza.

Ugovoriti u pisanoj formi na nedefinirani rok?
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 31/3/2017, 11:48

Noor wrote:
eva, definitivno si zgubila purgerski štih u spiki, kae bilo? :P
rusi je uzeli pod svoje..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

Back to top

- Similar topics