Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
Page 13 of 16
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Rusi: Agrokor je falsificirao izvještaje
RayMabus wrote:Stvarno misliš da me na putu do cilja brige za sredstva ?
Zašto misliš da me brige za Roglica i njegov kapital ? Samo želim ....priklati Todorica.
Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.
Guest- Guest
Stvarno ? Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Stvarno misliš da me na putu do cilja brige za sredstva ?
Zašto misliš da me brige za Roglica i njegov kapital ? Samo želim ....priklati Todorica.
Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ministar Marić: Čist sam i ne namjeravam podnijeti ostavku!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-maric-cist-sam-i-ne-namjeravam-podnijeti-ostavku/960477.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Cist je ko ....Agrokorovo godišnje izvješce o poslovanju ha hahahahhaaaaaaaaaaa
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-maric-cist-sam-i-ne-namjeravam-podnijeti-ostavku/960477.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Cist je ko ....Agrokorovo godišnje izvješce o poslovanju ha hahahahhaaaaaaaaaaa
2014-04-11
RayMabus wrote:Stvarno ? Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima.slidingdoorsoperator wrote:Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.
Da, stvarno. Nebitno je koliki je dug ako je dogovor postignut. Oni poduzetnici dobavljači koji će se suprostavljati tom dogovoru od općeg interesa će na ovaj ili onaj način biti izvrgnuti pritisku u skladu sa metodom zavrtanja ruku iza leđa da ne kvare igru.
Last edited by slidingdoorsoperator on 31/3/2017, 10:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Stvarno misliš da me na putu do cilja brige za sredstva ?
Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra, po već viđenom scenariju sprege medija, političara i službi, šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??
Pametnom jasno, platiti ćemo opet mi jer će sva ta politička zvizdarija imati svakojake posljedice.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:
Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??
Pametnom jasno, platiti ćemo opet mi jer će sva ta politička zvizdarija imati svakojake posljedice.
Evo, baš slušam radio vijesti. Nema službene potvrde da je dogovor o zamrzavanju duga postignut. No, ako jeste, moramo prvo vidjeti što točno donosi pa se onda možemo koliko toliko kompetentno očitovati o tome. Ovako samo pucamo ćorcima odnosno u prazno.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Stvarno ? Todoric je dužan 17 miljardi kuna dobavljacima.slidingdoorsoperator wrote:Gle, ako je dogovor zaista postignut, onda nikoga neće biti briga što želiš ti ili ja ili bilo koji drugi pojedinac, uključujući tu i Roglića.
Da, stvarno. Nebitno je koliki je dug ako je dogovor postignut. Oni poduzetnici dobavljači koji će se suprostavljati tom dogovoru od općeg interesa će na ovaj ili onaj način biti izvrgnuti pritisku u skladu sa metodom zavrtanja ruku iza leđa da ne kvare igru.
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:Sabina Spielrein wrote:
Kako možemo nazvati situaciju u kojoj Agrokor dobija novac koji sjeda na račun i automatski se uplaćuje onima koji su ga blokirali, ima dogovor s bankama, plan restrukturiranja i pristaje na odlazak kako bi tvrtka došla do optimalnog rješenja, a par sati kasnije, točnije u 15 h danas, Vlada silom donosi zakon i sutra šalje USKOK u kuće i tvrtku jer je Petrov digao kaznenu na osnovu lažne informacije??
Evo, baš slušam radio vijesti. Nema službene potvrde da je dogovor o zamrzavanju duga postignut. No, ako jeste, moramo prvo vidjeti što točno donosi pa se onda možemo koliko toliko kompetentno očitovati o tome. Ovako samo pucamo ćorcima odnosno u prazno.
Prati događanja ovaj vikend.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Prati događanja ovaj vikend.
Svakako hoću.
Guest- Guest
Evo i nove radio vijesti. Od svih dobavljača Agrokora jučer je bio blokiran samo račun Belja. Svima ostalima nije, usprkos najavama. Roglić pod dodatnim pritiskom.
Guest- Guest
Plenković: "Vlada nije ni vlasnik, ni uprava, ni dobavljač Agrokora"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-vlada-nije-ni-vlasnik-ni-uprava-ni-dobavljac-agrokora/960481.aspx
Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.
2014-04-11
RayMabus wrote:Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.
Pa ograđuje se od samo početka jasnog izbijanja krize. Nije samo politika u pitanju, jasno shvaća da bi mu financijska crna rupa od Agrokora mogla pokvariti ne samo finaciranje proračuna u zadanim okvirima nego i gospodarski rast. Doduše, to bi na kraju posredno dovelo u pitanje i njegovu vlast pa čak moguće i isprovociralo i prijevremene izbore, ali s obzirom kakvo stanje sada vlada u oporbi, to bi mu valjda bio još i najmanji problem.
Last edited by slidingdoorsoperator on 31/3/2017, 11:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Plenkovic se lagano ograđuje , shvaca da je ovo prevruc kesten i da bi i njegova pozicija mogla doc u pitanje a lokalni izbori su uskoro.
Pa ograđuje se od samo početka jasnog izbijanja krize. Nije samo politika u pitanju, jasno shvaća da bi mu financijska crna rupa od Agrokora mogla pokvariti ne samo finaciranje proračuna u zadanim okvirima nego i gospodarski rast. Doduše, to bi na kraju posredno dovelo u pitanje i njegovu vlast pa čak isprovocirati i prijevremene izbore, ali s obzirom kakvo stanje sada vlada u oporbi, to bi mu valjda bio još i najmanji problem.
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.
Hoćeš reći da je Petrov spriječio Plenkovića da javnim novcem financira Todorićeve dugove? Nije isključeno, ali bojim se da to dugo vremena nećemo točno znati. Ako ikada.
Guest- Guest
Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme? U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A šta misliš zašto je diga prijavu protiv Tode kao fizicka osoba ? Poruka bankarima da vlada nece novcem poreznik obveznika spašavat necije privatne dugove i da se nenadaju tom dogovoru koji im Plenkovic ponudi iza vrata jer ga nemože garantirat pošto nevlada sam tj mogla bi past vlada.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Nemože garantirat bankarima da ce se privatni dugovi Todorica isplatit novcem hrvatskih poreznih obveznika ....Petrov mu sjedi u vladi ...mogli bi i na prijevremene izbore tj pad vlade i nema ništa od te šeme da mi pokrivamo necije privatne dugove.
Hoćeš reći da je Petrov spriječio Plenkovića da javnim novcem financira Todorićeve dugove? Nije isključeno, ali bojim se da to dugo vremena nećemo točno znati. Ako ikada.
2014-04-11
eva, definitivno si zgubila purgerski štih u spiki, kae bilo?Eva_ wrote:Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme? U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
Guest- Guest
postignut dil sa todoricem, ide " vanka " iz svoje firme
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=320075
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=320075
Guest- Guest
Eva_ wrote:Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme? U HR je na snazi Zakon o rokovimaizmirenjanovačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
piše odmah u stavku 2, 2. članka tog zakona zašto
izmirenje je srpska riječ pa te nitko ne razumije što govoriš, u na hrvatskom jeziku se kaže "ispunjenje"
Guest- Guest
Rokovi ispunjenja novčanih obveza u ugovorima među poduzetnicima
Članak 2.
(1) Ugovorom među poduzetnicima može se ugovoriti rok ispunjenja novčane obveze do 60 dana.
(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka može se ugovoriti i duži rok ispunjenja novčanih obveza.
Ugovoriti u pisanoj formi na nedefinirani rok?
Članak 2.
(1) Ugovorom među poduzetnicima može se ugovoriti rok ispunjenja novčane obveze do 60 dana.
(2) Iznimno od stavka 1. ovoga članka može se ugovoriti i duži rok ispunjenja novčanih obveza.
Ugovoriti u pisanoj formi na nedefinirani rok?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
rusi je uzeli pod svoje..Noor wrote:eva, definitivno si zgubila purgerski štih u spiki, kae bilo?Eva_ wrote:Zašto Agrokor nije plaćao dobavljače na vrijeme? U HR je na snazi Zakon o rokovima izmirenja novačnih obveza u komercijanlim transakcijama gdje nije dozvoljeno ugovorom regulirati rok duži od 60 dana za iste. Gdje je bila Vlada 61. dan?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 13 of 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Rusi preuzimaju Agrokor
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
» Žutarnji: Rusi preuzimaju Agrokor
» Rusi: Ili odustanite od lex todorića ili agrokor ide u propast
» Veliki preokret:Rusi će ipak kreditirati Agrokor!
» Bitka za Agrokor: Ameri i Coca Cola žele Jamnicu, a Rusi sve
Page 13 of 16