Breaking News: Kremlin Is Behind Second Referendum on Scottish Independence
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Breaking News: Kremlin Is Behind Second Referendum on Scottish Independence
Otkad si ti to, bre, Jugosloven?Regoč wrote:Baš me briga za Njemačku, nas su uvukli u krvavi rat i svako zlo koje im se bude je zasluženo.Oh_Femder wrote:Što su Britanci (uz Amere) učinili od zapadnog Berlina i zapadne Njemačke, a što baćuške od istočnog i istočne Njemačke? Dabogda ti ruska raskiseljena čizma gazila za vratom ;PRegoč wrote:Ruski cilj posve je legitiman, isto je činila i Britanija. Ako već mi ne možemo, nek im se barem Rusi osvete za ožujski puč.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Od rođenja! Šalu na stranu, ožujskim udarom uvukli su nas, Hrvate, u rat koji ispaštamo i danas, i danas nam je nacija podieljena oko toga razdoblja.Oh_Femder wrote:Otkad si ti to, bre, Jugosloven?Regoč wrote:Baš me briga za Njemačku, nas su uvukli u krvavi rat i svako zlo koje im se bude je zasluženo.Oh_Femder wrote:Što su Britanci (uz Amere) učinili od zapadnog Berlina i zapadne Njemačke, a što baćuške od istočnog i istočne Njemačke? Dabogda ti ruska raskiseljena čizma gazila za vratom ;PRegoč wrote:Ruski cilj posve je legitiman, isto je činila i Britanija. Ako već mi ne možemo, nek im se barem Rusi osvete za ožujski puč.
Kraljica im nece dopustit i sta ce onda :)
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2