Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
Page 1 of 1
Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:657213-Seselj-Ruske-vojne-baze-rasporediti-u-Srbiji-nikada-necemo-postati-clanica-EU
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
..i onda postanes prva meta... ..e moj seki ti kao da bas zelis da srbija najebe
2015-09-08
Re: Šešelj:Srbija ne može dugo sedeti na dva stolca.Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji
Samo im uvedu ekonomske sankcije i to je to.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
seki je delimicno u pravu-srbija ne moze sedeti na 2 stolice, istina za sva vremena...
Guest- Guest
To imam za legitiman srpski stav. Mislim da im u tome može i HR pomoći...Imamo iskustva s Amerima na tom području.
Tri su stolice , EU je i vojni savez.
Map showing European membership of the EU and NATO
EU member only
NATO member only
member of both
https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Security_and_Defence_Policy
Map showing European membership of the EU and NATO
EU member only
NATO member only
member of both
https://en.wikipedia.org/wiki/Common_Security_and_Defence_Policy
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
Guest- Guest
red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
el ti znas bilo sta konkretno o njemu
Guest- Guest
pizzon wrote:red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
a sta ti znas, botino?
ajde, briljiraj...
Guest- Guest
????.. a sto ste vi postali ulaskom u Natoj?..samo da ti kazem,meta u smislu bitnije logisticke pozicije,dakle,njukanje u prvom valu..vuksadinare wrote:..i onda postanes prva meta... ..e moj seki ti kao da bas zelis da srbija najebe
Guest- Guest
Vjerujem vašim intelektualcima...pizzon wrote:red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
red wolf-
2016-02-10
...ako ce imati vojne baze logicno je da postaju meta...vojne baze se u ratu unistavaju a drzava domacin i saveznik postaju na cijelom podruju legitiman cilj...ako nemas baze nisi toliko interesantan..logika moj jebac...pismejker wrote:????.. a sto ste vi postali ulaskom u Natoj?..samo da ti kazem,meta u smislu bitnije logisticke pozicije,dakle,njukanje u prvom valu..vuksadinare wrote:..i onda postanes prva meta... ..e moj seki ti kao da bas zelis da srbija najebe
2015-09-08
O kuku meni.. ..vuksadinare wrote:...ako ce imati vojne baze logicno je da postaju meta...vojne baze se u ratu unistavaju a drzava domacin i saveznik postaju na cijelom podruju legitiman cilj...ako nemas baze nisi toliko interesantan..logika moj jebac...pismejker wrote:????.. a sto ste vi postali ulaskom u Natoj?..samo da ti kazem,meta u smislu bitnije logisticke pozicije,dakle,njukanje u prvom valu..vuksadinare wrote:..i onda postanes prva meta... ..e moj seki ti kao da bas zelis da srbija najebe
Fuk,vojne baze se mogu unistiti,i opet dici..ali ako prekines dotok,ljuctva,vojne teknike,municije,svega potrebnog da bi se snabdjevao juzni dio natoja,rezes ustvari zilu kucavicu..Odumire cijeli jedan dio ratne zone,jer se gubi podrska(logistika)..LOGIKA ..My dear Watson...
Guest- Guest
red wolf wrote:Vjerujem vašim intelektualcima...pizzon wrote:red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
sada ce ti on zakeljiti listu od 650 ,,intelektualaca'' koji su potpisali podrsku vucicu. od toga su pola razni klosari, a polovinu su tu stavili niko ih nije ni pitao da potpisu...
Guest- Guest
https://twitter.com/micin_taja/status/846454705115086848/photo/1?utm_source=fb&utm_medium=fb&utm_campaign=micin_taja&utm_content=846454705115086848
psiho se gubi...
psiho se gubi...
Guest- Guest
Ne brini...Ja vidim što trebam vidjeti...Ako želite dobro svojoj zemlji glast ćete za Jankovića...Beli wrote:red wolf wrote:Vjerujem vašim intelektualcima...pizzon wrote:red wolf wrote:Najbolja stvar za susjede će biti ako za predsjednika izaberu Sašu Jankovića...
sada ce ti on zakeljiti listu od 650 ,,intelektualaca'' koji su potpisali podrsku vucicu. od toga su pola razni klosari, a polovinu su tu stavili niko ih nije ni pitao da potpisu...
red wolf-
2016-02-10
aha...a iz baza se lansiraju rakete i slicno....moze se i zrakom dopremati oprema a na koncu konca sve zemlje imaju aerodrome...pa su shodno tome sve cilj...ali baza je jedno...pismejker wrote:O kuku meni.. ..vuksadinare wrote:...ako ce imati vojne baze logicno je da postaju meta...vojne baze se u ratu unistavaju a drzava domacin i saveznik postaju na cijelom podruju legitiman cilj...ako nemas baze nisi toliko interesantan..logika moj jebac...pismejker wrote:????.. a sto ste vi postali ulaskom u Natoj?..samo da ti kazem,meta u smislu bitnije logisticke pozicije,dakle,njukanje u prvom valu..vuksadinare wrote:..i onda postanes prva meta... ..e moj seki ti kao da bas zelis da srbija najebe
Fuk,vojne baze se mogu unistiti,i opet dici..ali ako prekines dotok,ljuctva,vojne teknike,municije,svega potrebnog da bi se snabdjevao juzni dio natoja,rezes ustvari zilu kucavicu..Odumire cijeli jedan dio ratne zone,jer se gubi podrska(logistika)..LOGIKA ..My dear Watson...
2015-09-08
Similar topics
» MASAKR Više od 100 mrtvih u čak sedam eksplozija, na meti džihadista i ruske vojne baze!
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» "Kuba-Krise 2.0" Plan za Ruske baze na Kubi,kao reakcija na US baze u Europi i Srednjem Istoku
» Seselj Vucicu: Neces jos dugo
» Užas - Putinove nove vojne baze u Libiji velika su prijetnja za SAD
» Pravosudni cirkus u Srbiji:'Šešelj može pa ne može u Hrtkovce
» "Kuba-Krise 2.0" Plan za Ruske baze na Kubi,kao reakcija na US baze u Europi i Srednjem Istoku
» Seselj Vucicu: Neces jos dugo
» Užas - Putinove nove vojne baze u Libiji velika su prijetnja za SAD
Page 1 of 1