Izaslanik SAD u ZG o ploči u Jasenovcu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Izaslanik SAD u ZG o ploči u Jasenovcu
kofein wrote:
kakvi su ti hijeroglifi?
crvenkasti- Posts : 29699
2014-04-17
aj ne seri... kakvu ljagu telčino jedna... jes ti čuo da je ostvaren široki unutar društveni dogovor o pomirbi hrvatske hrvatske i socijalističke hrvatske i da tog dogovora nije bilo imali bi pravi građanski rat povrh onog sa pobunjenom srpsko četničkom bandom koja si je samoinicijativno pružala alibi i pokriće kroz floskule koje navodiš....red wolf wrote:Time smo bacili ljagu na stotine tisuća naših građana koji su u prošlom stoljeću ustali protiv fašizma, nacizma i njihovih domaćih izdajica...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
crvenkasti wrote:kofein wrote:
kakvi su ti hijeroglifi?
Pro jevrejski. Srpski doprinos konačnoj rešenosti da se kaže popu pop... U krajini više nema antisemitizma.
Guest- Guest
Pavelić nije nikome ništa obećao. Pavelić je imao oko 100 puta manje izbora nego današnji naši političari.Sora wrote:Noor wrote:Sad me slušaj, kakav god bio..i kako god završilo...Pavelić je imao viziju samostalne i oslobođene Hrvatske, a tvoj Nedić za narod nista nije ni mislio poduzeti...jedina svrha mu je bila guženje Hitleru uz prihvaćanje apsolutno svih odrednica njegove nacističke politike.
Pavelic i vizija samostalne Hrvatske imaju veze koliko ti i tvoje poznavanje povijesti sa tim.
Pavelic je Talijanima obecao hrvatsku obalu a cak ni to mu nije bilo dosta nego je htio Talijana za kralja hrvatske.
Da ne ponavavljam je bio običan slugancic HITLERU te je surađivao, financirao i izvršavao NACISTICKI PROJEKT KOJI JE IZAZVAO OGROMNU TRAGEDIJU SVIJU PA I HRVATA.
ja ne znam ljudi zasto ste tako lijeni i neodgovorni unodnosu na vlastitubpovijest.
I dosta je bilo prodavanja ustaskih jaja pod bubrege .
Vec ste dosadili i svijetu , zidovima, Šveđanima, Rusima, amerima..
jedna Hrvatska kpja je s Idom TITOM PRVA U EUROPI PRUŽILA OTPOR HITLERU ..SE PONASA KO DROCCA ..
smiju vam se vama i vasem revizionizmu.
Vremena su tad bila zajebana, zajebanija nego danas. Danas kad odbiješ poslušnost šefu ostaneš bez para tada kad si odbio poslušnost ostaješ bez glave i bez zemlje.
Iz trenutne situacije pokušaš izvući najbolje.
danni1 wrote:Pavelić nije nikome ništa obećao. Pavelić je imao oko 100 puta manje izbora nego današnji naši političari.Sora wrote:Noor wrote:Sad me slušaj, kakav god bio..i kako god završilo...Pavelić je imao viziju samostalne i oslobođene Hrvatske, a tvoj Nedić za narod nista nije ni mislio poduzeti...jedina svrha mu je bila guženje Hitleru uz prihvaćanje apsolutno svih odrednica njegove nacističke politike.
Pavelic i vizija samostalne Hrvatske imaju veze koliko ti i tvoje poznavanje povijesti sa tim.
Pavelic je Talijanima obecao hrvatsku obalu a cak ni to mu nije bilo dosta nego je htio Talijana za kralja hrvatske.
Da ne ponavavljam je bio običan slugancic HITLERU te je surađivao, financirao i izvršavao NACISTICKI PROJEKT KOJI JE IZAZVAO OGROMNU TRAGEDIJU SVIJU PA I HRVATA.
ja ne znam ljudi zasto ste tako lijeni i neodgovorni unodnosu na vlastitubpovijest.
jedna Hrvatska kpja je s Idom TITOM PRVA U EUROPI PRUŽILA OTPOR HITLERU ..SE PONASA KO DROCCA ..
Vremena su tad bila zajebana, zajebanija nego danas. Danas kad odbiješ poslušnost šefu ostaneš bez para tada kad si odbio poslušnost ostaješ bez glave i bez zemlje.
Izvukao je TITO .
NE IZDAJUĆI DOMOVINU , NAROD I TERITORIJ.
MASOVNO SE GINULO ZA SLOBODU I PRAVO NA SVOJ PUT .
a Pavelic izdajica je ostavio svoje vojnike i pobjegao.
Ja ne razumijem da se bilo tko na ovom svijetu moze diviti izdajniku, bjeguncu, lopovu koji je uzeo 9 židovskih vila na Pantovčaku, usrancu koji je dosao na vlast bez izbora nego ga digla njemacka nacisticka sila .
Pa on nije mogao drugo .. ha?
Mogao je ali je bio dubre.
Dok Hrvati ne budu razlikovali dubre od velikana u svojoj povijesti, nema njima buducnosti.
I to se ostvaruje svakim danom. To prokletstvo Zvonimira,
to je ustaška ćirilica... ustaše se zamaskirale...kofein wrote:crvenkasti wrote:kofein wrote:
kakvi su ti hijeroglifi?
Pro jevrejski. Srpski doprinos konačnoj rešenosti da se kaže popu pop... U krajini više nema antisemitizma
2015-08-08
ti si, pogađaj, samo jedna riječ, dva sloga, troslov i dvoslov... da se ne mučiš... glu pa...Sora wrote:danni1 wrote:Pavelić nije nikome ništa obećao. Pavelić je imao oko 100 puta manje izbora nego današnji naši političari.Sora wrote:Noor wrote:Sad me slušaj, kakav god bio..i kako god završilo...Pavelić je imao viziju samostalne i oslobođene Hrvatske, a tvoj Nedić za narod nista nije ni mislio poduzeti...jedina svrha mu je bila guženje Hitleru uz prihvaćanje apsolutno svih odrednica njegove nacističke politike.
Izvukao je TITO .
NE IZDAJUĆI DOMOVINU , NAROD I TERITORIJ.
MASOVNO SE GINULO ZA SLOBODU I PRAVO NA SVOJ PUT .
a Pavelic izdajica je ostavio svoje vojnike i pobjegao.
Ja ne razumijem da se bilo tko na ovom svijetu moze diviti izdajniku, bjeguncu, lopovu koji je uzeo 9 židovskih vila na Pantovčaku, usrancu koji je dosao na vlast bez izbora nego ga digla njemacka nacisticka sila .
Pa on nije mogao drugo .. ha?
Mogao je ali je bio dubre.
Dok Hrvati ne budu razlikovali dubre od velikana u svojoj povijesti, nema njima buducnosti.
I to se ostvaruje svakim danom. To prokletstvo Zvonimira,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki gradi temelje za skidanje ploče u Jasenovcu?!Grb na ploči u Jasenovcu je problematičan!
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Kina financira Vučica da ima svog pijuna na šahovskoj ploči Europe
» HDZ i SDP jednoglasno donijeli odluku o ploči s ustaškim pozdravom u Jasenovcu
» VRH SPC DANAS U JASENOVCU: HASANBEGOVIĆ 'Išao bih i da nisam izaslanik predsjednice. Pozvao me episkop Jovan i rado sam se odazvao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Kina financira Vučica da ima svog pijuna na šahovskoj ploči Europe
Page 5 of 5